Vrei sa fii mereu conectat la retelele de socializare? E timpul sa investesti intr-un smartphone! Vezi unde gasesti oferte la telefoane ieftine!

telefoane ieftine
telefoane mobile

Daca te-ai saturat de vechile telefoane cu care ori nu puteai sa te conectezi la wire-less, ori nu reuseai sa faci poze reusite sau difuzoarele se stricau mereu, e timpul sa faci o investitie pentru tine! Un smartphone, astazi, nu a mai devenit un moft, ci o necesitate, pentru ca tu sa fii mereu conectat la tot ce se intampla in lume, iar convorbirile sa se realizeze fara intreruperi si la un nivel optim. Ia in considerare tot ce cauti de la un telefon nou si vaneaza cele mai bune oferte de telefoane ieftine, din magazinul online Badabum!

Nu stii ce telefon ti se potriveste? Iata cativa pasi care te vor ajuta in viitoarea alegere

Cea mai frecventa intrebare atunci cand se pune problema schimbarii telefonului este urmatoare: Si eu ce smartphone sa aleg? Ofertele te asalteaza din toate partile, prietenii te imbie sa alegi telefoanele lor preferate, iar tu te simti din ce in ce mai obosit de aceasta nehotarare permanenta. Scapa de griji si incearca sa faci viitoarea alegere intr-un mod cat mai pragmatic. Iata cateva criterii de alegere pe care sa le iei in calcul:

1.Alege sistemul de operare. Inainte de a opta pentru varianta finala de telefon, incearca sa te joci pe smartphone-urile prietenilor si sa vezi care dintre sistemele de operare (iOS, Android sau Windows) ti se pare cel mai accesibil si mai friendly.

atelierulfamiliei.ro

2.Display- esti pasionat de ecranele mari, pe care sa poti analiza si cele mai mici detalii, iar afisajul sa fie cat se poate de clar? Atunci alege un telefon cu ecran cat mai larg, astfel incat sa iti satisfaci toate nevoile, atat personale, dar si poate cele profesionale.

3.Rezolutie- chiar daca ai ales un display mare, daca rezolutia nu este una foarte buna, atunci telefonul nu va mai avea niciun farmec. Cu cat rezolutia este mai mare, cu atat fiecare detaliu de pe ecran se va observa cat mai bine. Iar daca esti o fire atenta la detalii sau iti place ca atunci cand vezi pozele altora sa ai o vizibilitate cat mai buna si o coloristica a imaginilor impecabila, alege un telefon cu o rezolutie mare.

4. Procesorul- ce iti doresti de la un telefon? Daca doar sa vorbesti, prin mesaje sau apeluri, inseamna ca un procesor foarte performant nu te va ajuta. In schimb, daca vrei sa iti instalezi cat mai multe aplicatii, fie pentru retelele de socializare, fie pentru jocuri, aplicatii pentru servicii de taxi, catering sau GPS, opteaza pentru smartphone-uri cu procesoare performante si satisface-ti toate pretentiile de la un telefon smart.

5. Conectare la internet- si ca sa revenim la titlul articolului nostru, daca esti un mare fan al retelelor de socializare, precum Facebook, Tinder, Whatsapp, Instagram, Tweeter si multe altele, un smartphone performant te va ajuta sa stai mereu conectat cu toti prietenii tai. Alege tehnologia 4G sau un telefon cu foarte buna conectare la sistemul wireless si tine legatura cu toti amicii tai de pe internet!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Mi-am achizitionat unul recent, cel mai mult imi place ca pot citii carticele pe el 😀

    • Hacman Radu
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Foarte interesant articolul!Suna tentant!O sa intru sa arunc si eu o privire poate gasesc ceva convenabil ,de calitate si folositor!

    • Roxana Timocel
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Am si eu un telefon in pas cu moda:)) de vreo jumatate de an. E util cu aplicatiile lui. Totul se simplifica! ;))

    • Daniela Stingaciu
    • 03/06/2015
    Răspunde

    unntelefon cu un ecran cat mai larg,asta este urmatoarea mea alegere.Intampin mereu probleme ,cu telefonul actual,cand scriu mesaje,tastez aiurea fiindca degetelele mele sunt grosute:D asta plus un telefon cu un procesor de ultima generatie sa pot accesa mai multe aplicatii;) Ms de ponturi.

    • Daniela Stingaciu
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Un# se pare ca imi trebuie si un laptop cu taste mai mari=))))

    • Mariana Cioranu
    • 04/06/2015
    Răspunde

    Din pacate nu am un telefon performant dar nici nu ma tenteaza .Ramin cu telefonul meu dar multumesc pentru articol .

    • Hacman Mariana
    • 04/06/2015
    Răspunde

    Imi place!Se pare ca sotiorul meu a citit articolul…cine stie poate vrea sa-mi faca vreo surpriza))))Minunateca sunt de calitate,eficiente si la super preturi!

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Da sunt multe chestii pe care le poti face pe un astfel de telefon performant. Mereu m-a fascinat tehnologia telefoanelor, im incanta ca sunt tare destepte.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    eu nu am inca un telefon smartphone foarte bun deoarece sunt totusi destul de scumpe, am un lenovo destul de slabut, insa sper sa pot achizitiona unul mai bun curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares