“Sigla si Lozinca” sare in ajutorul start-up-urilor si IMM-urilor

Tocmai te-ai lansat in afaceri. Dupa luni bune, IMM-ul sau start-up-ul tau sunt gata sa se prezinte in fata viitorilor clienti. Daca nu te-ai gandit pana azi la asta, ar fi momentul sa o faci: cum se te vor identifica acestia dintre multi alti furnizori de aceleasi produse si servicii? E vremea se ocupi de brand-uire. Brandtailors, agentia de consultanta si design, sare in ajutorul tau prin lansarea diviziei de branding pentru start-up-uri si IMM-uri. Astazi am aflat ca agentia de consultanta si design Brandtailors a lansat divizia de branding Sigla si Lozinca pentru start-up-uri si IMM-uri. Cu o experienta de peste sase ani si cu o echipa proprie de creatie, agentia e cheia pentru construirea unui imagini vizuale care sa iti sustina afacerea.

SSL_banner_crearesidesignlogoCred ca cei 60000 de euro, investiti in primul an in aceasta activitate, sunt o garantie a seriozitatii si implicarii agentiei in construirea identitatii brand-urilor companiilor care au ales sa apeleze la serviciile lor. Un start-up sau un IMM, oricat de mici, au nevoie de un logo. Logo-ul este cel prin care cumparatorul te identifica rapid si usor si pentru asta el trebuie sa fie foarte bine gandit si realizat. Agentia de branding Sigla si Lozinca ofera si acest tip de serviciu, de creare logo pentru cei care inteleg ca o varitate mare de produse si preturi bune nu sunt suficiente ca sa ai succes si ca e important sa investesti in branduirea ta.

„Am bazat lansarea acestei companii pe numarul de cereri primite de la start-up-uri si companii mici care …au puţine resurse la dispoziţie pentru branding. Sigla si Lozinca le ofera servicii de branding la preturi accesibile, iar clienţii pot bugeta mai usor cheltuielile cu elementele de identitate care ii ajuta sa se prezinte profesionist în faţa clientilor.”(Alina Crangă, Director Executiv Sigla şi Lozinca)

atelierulfamiliei.ro

Sigla si Lozinca isi ajuta clientii sa isi creeze un nume firma, o identitate vizuala puternica, sloganuri cu adevarat graitoare despre profilul firmei, design de materiale promotionale si manifestari online pentru brand-uri de companii, produse si servicii. In plus, daca nu ai propria ta echipa de marketing, poti apela la serviciile lor de brand management, contra unui onorariu lunar ale carui costuri sunt oricum mai mici decat costurile crearii si sustinerii propriei divizii de marketing. Sa nu uitam ca ai un start-up si vrei profit maxim cu investitii cat mai mici!

„Vrem ca, prin Sigla si Lozinca, să aducem know-how de branding si eficienta comerciala prin design chiar si in cele mai mici companii din Romania. Tintim la standardele pe care le vedem in pieţe cu o cultura vizuala dezvoltata, in care orice cafenea si orice produs artizanal beneficiaza de un design placut, daca nu spectaculos. Vom contribui la dezvoltarea unui mediu vizual mai educat din punct de vedere estetic.”(Andreea Florea, Managing Partner Brandtailors & fondator Sigla si Lozinca)

Oferta completa de servicii şi produse oferite de Sigla şi Lozinca este disponibilă pe www.siglasilozinca.ro.
Brandtailors va continua sa ofere servicii premium pentru companiile cu nevoi complexe de pozitionare precum audit de brand si analiza competitiei, arhitectura de portofoliu, consultanta de brand si servicii de design si comunicare cu un nivel ridicat de personalizare.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Daniela Stingaciu
    • 02/06/2015
    Răspunde

    O sigla si lozinca, bine construite, atrag clienti.Asa este de cand ma stiu, pe mine una asta ma atrage,apoi calitatea si economia banutilor din buzunar:)

    • Mardare Larisa
    • 02/06/2015
    Răspunde

    produse oferite de Sigla şi Lozinca sunt foarte ok si preturile accesibile, pe mine ma atrag.

    • Roxana Timocel
    • 02/06/2015
    Răspunde

    Strategii de marketing..!! Cu cat investesti mai mult, cu atat obtii mai mult.

    • Hacman Radu
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Cu siguranta este o oferta atractiva!Chiar merita incercat ,in timp poti ajunge la profit maxim…in viata trebuie sa risti ca sa ajungi apoi sa castigi…

    • Hacman Mariana
    • 04/06/2015
    Răspunde

    am avut ocazia sa invat la cursurile de Antreprenoriat multe lucruri legate de aceasta …..,fel si fel de strategii de marketing…ideea e ca trebuie sa te pricepi cat de cat si la afaceri,daca nu macar sa te documentezi pentru a avea profit…Sloganurile sunt si ele foarte eficiente in atragerea clientilor,promivarea produselor,folosirea unor tombole,promotii in diverse perioade din an te pot ajuta sa-ti faci cat mai multi clienti fideli!

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    De curand am inceput sa confectionez si eu bijuterii handmade din margele si elastice, poate o sa am si eu nevoie de putin sprijin.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Multumesc Criss pentru aceasta informatie, cu siguranta imi va fi utila in planurile mele.
    . te pupik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares