O tinuta reusita incepe cu incaltamintea potrivita. Cum alegi pantofii de dama in functie de evenimentul la care urmeaza sa participi?

sfaturi cand cumperi pantofi

Se spune, adesea, ca atunci cand vrei sa creezi o tinuta spectaculoasa, nu trebuie sa tii atat de mult cont de piesele vestimentare, cat de felul in care iti alegi incaltamintea pe care vrei sa o porti. Si acest lucru nu se face la intamplare, ci prin respectarea unor reguli scrise ale modei si care specifica modul in care trebuie sa alegi pantofii de dama, astfel incat sa se potriveasca cu dress-code-ul fiecarui eveniment.

Ce pantofi port daca merg la:

1.Un eveniment caritabil/cocktail/ petrecereaniversara? La ocaziile speciale, exista o regula stricta in ceea ce priveste felul in care alegem vestimentatia si, implicit, pantofii. O femeie trebuie sa fie foarte atenta la aceste mici detalii si sa opteze pentru niste pantofi simpli, care sa nu fie incarcati cu strasuri, elemente decorative care nu-si au rostul sau culori ale materialelor care fie sa nu se potriveasca cu restul tinutei, fie cu acel cadru in care se desfasoara evenimentul.

2.Birou sau intalniri office? In cazul in care urmeaza sa participi la intalniri de afaceri, sedinte sau reuniuni care impun un look office, atunci alege in materie de incaltaminte niste pantofi stiletto simpli sau pantofi cu tocul jos, in culori cat mai putin stridente, precum nude-ul, negru sau alb. Asortati-i la un costum cambrat, la fuste creion sau pantaloni cu dunga si creati un stil vestimentar impecabil, doar prin cateva piese.pantofi dama1

3.Gale/ receptii oficiale/ baluri si evenimente care au loc seara. In acest caz, este de preferat sa optam pentru incaltaminte care lasa piciorul la vedere (pantofi decupati, sandale cu barete fine, pantofi stiletto) si care este confectionata din materiale pretioase, precum matasea, lacul  , pielea cu mici aplicatii lucioase sau dantela, chifon si catifea.

4.Iesiri in oras/petreceri informale/ plimbari sau aniversari in timpul zilei. Aici situatia se schimba mai mult, intrucat aceste evenimente nu cer neaparat niste pantofi extrem de eleganti, ci mai degraba unii mai comozi si colorati, astfel incat sa creezi un look degajat si vesel. Pentru ca tot este vara, opteaza pentru niste sandale confortabile cu talpa ortopedica, pantofi din piele cu toc gros sau pantofi in culori electrizante, cum este griul metalziat, auriul sau galbenul electric.

Magazinul online Diane Marie te asteapta cu cele mai diversificate modele de pantofi, astfel incat tu sa creezi cele mai originale si mai potrivite tinute, in orice situatie. Opteaza pentru niste pantofi din piele de cea mai buna calitate si alege sa creezi niste tinute vestimentare originale, pornind de la incaltamintea adecvata.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Radu
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Sunt superbe sandalutele!Sigur Mary isi va dori o pereche!Aici nu prea pot sa-mi dau cu parerea…))articol destinat doamnelor si domnisoarelor!

    • Anda Moc
    • 05/06/2015
    Răspunde

    da, ai dreptate. Desi eu nu prea merg la evenimente care au loc seara sunt de acord cu tine…totusi din cand in cand nu stica putina culoare si stralucire.

    • Hacman Mariana
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Ai dreptate Cris!Intodeauna trebuie sa acordam mare atentie incaltamintei in functie de evenimentul la care participam si de tinuta aleasa…frumoasa prezentare!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/06/2015
    Răspunde

    Interesant articol, fiecare isi alege incaltamintea dupa gust,design,eveniment,totul e sa te simti confortabil si sa fie frumos.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Da, asa este, dar pentru buzunarul nostru acestea sunt deja un moft sau mai bine spus o fita. In ziua de astazi sa ai sa iti asortezi fiecare tinuta este un vis care rare ori devine realitate.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Daca am avea banii parlamentarilor cu siguranta noi ne-am asorta mult mai bine ca ei.

    • gutu adriana
    • 04/09/2015
    Răspunde

    daca as avea un buget maricel,mi-as lua doua perechi de incaltaminte la o tinuta!! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares