Nu pierde astazi lansarea magazinului ECCO Shoes din Dorobanti!

E vreme frumoasa si parca ai avea chef de o plimbare? Esti din Bucuresti sau esti in trecere prin capitala azi? Ce spui de o iesire in oras, la lansarea noului magazin Ecco Shoes din zona Dorobanti? Nu stiu daca mai e nevoie sa va spun eu cine este ECCO Shoes dar am sa o fac pe scurt: e numele pe care sigur il stiu toti iubitorii de pantofi de calitate din piele naturala. Eu i-am descoperit acum vreo trei ani, cand am profitat de o reducere si am cumparat o pereche de ghete din piele pe care sotul meu le-a purtat trei ani fara sa se rupa. De atunci, am cautat sa imi cumpar mereu incaltaminte de la aceasta firma care nu doar vinde ci si produce pantofii si accesoriile din piele pe care milioane de oameni din lumea intreaga le apreciaza. Designul modern, pielea de cea mai buna calitate dau nastere unor pantofi rezistenti de dama sau pentru barbati, pantofi practici si comozi, incaltaminte care ne poarta picioarele pe zecile de drumuri pe care le facem in fiecare zi.

Din comoditate, eu comand incaltaminte de la ei mai mult online, mai ales ca stiu ca masurile se potrivesc perfect. Insa, e bine de stiut pentru cei carora nu le place sa isi cumpere pantofi de pe net si prefera sa atinga cu propriile maini pielea moale, sa verifice cusaturile si sa faca zece-douazeci de pasi in pantofi inainte de a-i plati, ca Ecco Shoes are si magazine fizice in mai multe orase din tara. Puteti gasi lista magazinelor daca intrati pe site-ul ECCO Shoes. Al 25-lea magazin din tara si al 11-lea din Bucuresti se deschide chiar astazi, in zona Dorobanti a capitalei si eu te invit acolo.

Te intrebi ce motive ai avea sa mergi la deschiderea unui magazin de incaltaminte, in afara de acela de a contempla si, eventual, achizitiona produsele pe care le gasesti si maine acolo? Ei bine, e un motiv sa iesi putin sa te relaxezi, sa cunosti oameni noi si sa te bucuri de adevaratul spectacol pus in scena cu ocazia lansarii, un spectacol bazat pe un concept menit sa sporeasa sentimentul de siguranta si confort oferit de incaltamintea ECCO Shoes. La ce ma refer cand zic spectacol? La faptul ca magazinul a fost gandit ca un avion, in care ai inpartea dreapta produse pentru femei, in partea stanga produse pentru barbati si multe genti. Un avion plin cu produse din piele naturala, musai sa aiba la mansa un pilot experimentat. Un actor va juca astazi rolul pilotului si va tine un discurs pasagerilor cursei spre confort, despre istoricul si misiunea companiei aeriene de pantofi.

atelierulfamiliei.ro

Nu puteau lipsi stewardesele care vor avea grija sa va invete cum sa va ingrijiti pantofii in asa fel incat picioarele sa se simta mereu bine cand aterizeaza in ei, va vor servi cu snaks-uri si bauturi din caruciorul lor mobil bine aprovizionat si va vor spori si mai mult confortul din timpul zborului la bordul pantofilor ECCO Shoes, oferindu-va acces la un minunat scaun de masaj. Daca vrei sa cumperi si pantofi la reducere, fa-ti de drum de pe la ora 17:00, pe la terasele din Dorobanti! Acolo, pilotul si stewardesele, vor imparti avioane de hartie pe care sunt inscriptionate coduri de reducere de 20% valabile astazi. Ce poti cumpara? Tot ce e pe site-ul ECCO: pantofi pentru femei sau barbati, sandale, balerini, genti si alte accesorii din piele.

Sper ca te-am convins ca nu trebuie sa lipsesti de la lansarea primului magazin stradal ECCO Shoes. Anunta-ti prietenele si mergeti impreuna la deschidere! Locatia: str Dorobanti Nr 170. Ora : 18:00. Prezenta fanilor pantofilor de calitate e obligatorie 🙂 .

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. adevarul este ca as avea nevoie de niste papuci, dar pana la Bucuresti este cale llunga,
    o sa caut ceva online

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Frumoase produse,bun si frumos site dar cum e distanta mare pana la capitala vorba lui Caragiale,cumparam de pe site.

    • Hacman Mariana
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Ce norocosi sunt cei care locuiesc in Bucuresti!Fel si fel de lansari,promotii,reduceri…..vreau si eu….distanta cam mare de la Suceava la Bucuresti…asa ca nu ne ramane decat comanda online)))

    • Hacman Radu
    • 21/06/2015
    Răspunde

    E clar tre sa ne mutam in Bucuresti)))))pana atunci nu avem alta optiune decat sa comandam online!PACAT…

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Daca as fi locuit acolo cu siguranta nu mi-ar fi scapat aceasta lansare…mereu vanez oferte si preturi mici.

    • Oprea Alexandru
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Bine ca am pierdut-o. Oricum nu suntem din Bucuresti….pana la Craiova este cale lunga. Sa nu se deschida si aici ca ne tragem de par…haha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares