Iti doresti ca marturiile de nunta sa ramana cadouri peste ani? Vezi ce modele trebuie sa alegi, pentru ca darurile pentru invitati sa fie memorabile

Ati ales deja tinutele mirilor, invitatiile, sala de bal, aranjamentele florale si meniurile? Inseamna ca va indreptati cu pasi repezi spre cel mai frumos eveniment din viata de cuplu- nunta! Insa nu neglijati unul dintre cele mai importante detalii ale unei nunti- cadourile pentru invitati. Chiar daca de-a lungul timpului acestea au capatat diferite forme, noi designuri si modalitati de obtinere din ce in ce mai interesante, simbolistica lor ramane aceeasi, iar semnficatia lor una simpla.

Asadar, marturiile de nunta sunt cadourile pe care le oferi invitatilor in semn de respect si multumire pentru ca au participat la evenimentul vostru. Si pe cat posibil, este recomandat ca acestea sa fie in acord cu tema petrecerii , cu personalitatea voastra, dar si cu restul accesoriilor de la nunta. Si cum e normal sa iti doresti ca darurile oferite sa fie si pastrate de toti cei prezenti la evenimentul vostru, atunci acorda o grija deosebita felului in care alegi marturiile pentru nunta, pentru ca ele sa fie utile si pastrate un timp indelungat.

Vrei sa fii original? Iata cateva idei de marturii de nunta care pot fi pastrate mult timp ca amintire

atelierulfamiliei.ro

Istoria spune ca marturiile pentru nunta se dadeau sub forma de bomboane glazurate, cu grija aranjate in mici suporturi din hartie sau din sarma si prin care mirii isi aratau multumirea si aprecierea fata de cei care au ales sa le fie alaturi in cea mai importanta zi, cea in care si-au unit destinele. Insa, cu timpul, moda a inceput sa se schimbe din ce in ce mai mult si asa au aparut idei de marturii care mai de care mai originale, pe care invitatii sa le poata folosi multa vreme dupa terminarea evenimentului vostru.

Pentru a putea sa mergeti pe aceeasi linie si sa oferiti cadouri originale si utile, magazinul online ManDiva va propune cateva idei de marturii care sa iasa din tipar intr-un mod original si cu ajutorul carora sa va puteti incanta invitatii. In locul clasicelor bomboane sau prajituri impachetate in caserole din plastic, alegeti niste marturii pentru nunta sub forma de suporturi din ceramica pentru lumanari, dopuri si deschizatoare pentru sticle in forme originale, seturi pentru manichiura, rame foto pe care sa le personalizati cu o fotografie cu voi sau cu poze ale invitatilor, realizate pe parcursul nuntii, dar si cutiute pentru bijuterii, accesorizate cu niste miri haiosi. Astfel, pe langa faptul ca marturiile vor fi cu drag primite de toti invitatii, acestea vor reprezenta o adevarata incantare si un cadou pe care invitatii il pot pastra mult timp dupa nunta voastra.

Organizarea nuntii este foarte costisitoare? Nu si cu ManDiva!

Atunci cand ajungi sa pui pe hartie toate accesoriile de care ai nevoie la nunta, realizezi ca valoarea costurilor se poate ridica la sume neasteptat de mari. Si cum, de regula, micile detalii ajung sa coste cel mai mult, alege un magazin care sa te scuteasca de toate aceste preturi exorbitante. Din magazinul online Mandiva, vei putea cumpara cele mai ieftine si deosebite modele de marturii pentru nunta, care sa fie cadouri peste ani pentru invitatii tai. Inspira-te din oferta mare de accesorii pentru nunta de la ManDiva si arata-le multumirea si recunostinta invitatilor intr-un mod cat mai original!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. o multime de articole utile pentru noi 😀
    Multumim

    • Roxana Timocel
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Am observat la mai multe nunti ca moda marturiilor a trecut. .:)

    • Hacman Radu
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Se pare ca marturiile ,acele bomboane…nu mai sunt la moda acum …cel mai bine e sa apelam la specialisti care stiu ce este acum la moda si frumos!

    • Hacman Mariana
    • 06/06/2015
    Răspunde

    si eu am primit anul trecut ca marturie la nunta surorii mele un frumos cufar,mi-a placut foarte mult si pastram in ele bijuteriile…mi se pare o idee geniala sa inlocuim bombonicile cu un obiect,lucru…ce se poate pastra sau folosi …

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/06/2015
    Răspunde

    E bine ca au aparut lucruri utile ,frumoase pe care sa le pastrezi ca amintire de la nunta.Deci se evolueaza si in acest domeniu.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Da imi doresc si de aceea marturiile pentru nunta mea le voi face eu personal cu manuta mea. Imi doresc sa se bucure de ele si peste ani.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    M-am uitat pe mai multe siteuri care au spre vanzare marturii de nunta si recunosc…mi-au placut multe, insa pretul lasa de dorit.

    • Nicu
    • 05/04/2017
    Răspunde

    Sunt super aceste marturii! Acum se mai cauta si piese origami…..
    https://shop-cadouri-handmade.ro/magazin/produse-nicu-si-stefania/marturii-de-nunta-si-botez-tehnica-origami/
    Unii doresc cosulete cu flori sau cu bombonele, altii floare de tip nufar…….etc.

    1. este foarte fain ceea ce faceti voi Nicu. Daca as face nunta, eu sigur as apela la voi.

    • Lamiita Petre
    • 07/04/2017
    Răspunde

    Am vazut cateva modele care mi-au atras atentia in mod deosebit. Sunt amintiri care raman peste ani, atat pentru miri cat si pentru participantii la eveniment. Si eu mai detin 2 buc. marturii de la 2 nunti. Altele, care au fost cu bombonele, le-am papat, deci … fara amintiri.
    Sfârşitul conversaţiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares