Imagini si impresii de la deschiderea magazinului ECCO Shoes din Dorobanti

deschiderea magazinului ECCO Shoes din Dorobanti

Saptamana trecuta va povesteam cu mare entuziasm despre evenimentul de lansare a magazinul ECCO Shoes din zona Dorobanti, Bucuresti. De ce m-am bucurat asa mult de deschiderea magazinului, desi mai erau inca zece magazine ECCO in capitala? Pentru ca eu nu prea sunt adepta plimbarilor si a shopping-ului la mall si prefer magazinele stradale. Modern si elegant, magazinul de pe Calea Dorobanti  nr. 170, si-a deschis portile pe 18 iunie si acum va asteapta in fiecare zi acolo, sa urcati cele trei trepte si sa patrundeti in lumea pantofilor si accesoriilor de calitate.

Va invit ca, macar prin intermediul imaginilor, sa traiti atmosfera de la lansare. Noul magazin Ecco este destul de spatios; are 88 de metri patrati in care sunt expuse zeci de modele de pantofi de dama sau pentru barbati, din cea mai noua colectie ECCO primavara-vara 2015. E bine luminat si imi place ca patrunde si destul de multa lumina naturala pentru ca nu agreez spatiile care au toate geamurile acoperite, de parca ar incerca sa ascunda ceva. Pe scurt, la evenimentul de lansare stewardesele dragute au subliniat inca o data, daca mai era nevoie, ca incaltamintea ECCO iti asigura confort si calitate in orice colt al lumii, la orice ora din zi sau din noapte. Cei aflati la deschidere, si-au putut achizitiona cu reducere sandale care sa le poarte pasii pe plaja in Grecia, pantofi office comozi, incaltaminte in care te simti bine in orice moment al zilei, sapte zile din sapte.

E un spatiu bine aerisit si bine gandit, in care incaltamintea ECCO e frumos pusa in valoare. N-ai sa vezi pantofi inghesuiti pe raft, n-ai sa vezi pantof agatat intr-un suport care sa cada cand pui mana pe el. Cand ti-ai ales pantofii preferati, te asezi frumos pe scaunel, ii probezi in liniste, ii plimbi prin magazin, cat sa isi dea piciorul cu parerea daca se simte bine in ei sau nu. Imaginati-va experienta unei sedinte de shopping in noul magazin ECCO Shoes!

atelierulfamiliei.ro

Daca ti s-a facut pofta de cumparat pantofi din piele de cea mai buna calitate, iti reamintesc locatia magazinului : Calea Dorobanti nr 170. Daca ai multe drumuri de facut in vara asta, primul drum ar trebui sa fie la ECCO Shoes pentru a te incalta corespunzator pentru orice aventura ai planuit. Vrei si o veste buna? Pana pe 30 iunie, ai extra reducere de 20% la incaltaminte si genti pentru care alegi sa cumperi si un accesoriu, in toate magazinele ECCO. Astfel, daca la o pereche de pantofi cumperi si o crema sau o pereche de sireturi, primesti reducere 20% din pretul pantofilor. Vara asta se poarta ECCO Shoes. Motivul e simplu: calitatea nu se demodeaza niciodata!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mara
    • 24/06/2015
    Răspunde

    Noi femeile iubim pantofii…asta se stie! Calitatea unei tinute este dictata clar de pantofi asa ca, un nou magazin de incaltaminte din piele naturala, de buna calitate, ne bucura foarte tare 🙂

  1. Ce spatios, imi place ca nu este inghesuit, ca produsele nu sunt stivuite alandala. vara asta clar trebuie sa-mi mai cumpar ceva, numai ca nu cred ca voi ajunge in Buc.

      • cristina
      • 25/06/2015
      Răspunde

      Catalina, poti comanda si online si poti cauta un magazin mai aproape de tine; au 25 de magazine in tara.

  2. Ce fain e magazinul.Am intrat si eu pe site-ul lor si mi-am ales ceva, au modele deosebite si sunt si din piele.

    • Hacman Mariana
    • 25/06/2015
    Răspunde

    Super e ca au mai multe magazine in tara…si cum noi doamnele si domnisoarele adoram pantofii eleganti,din piele cel mai bun lucru pe care-l putem face este sa comandam online daca nu avem alta optiune…

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/06/2015
    Răspunde

    Frumos magazin,aranjare ordonata,imi place site-ul acesta,merita vizitat si cumparat de pe el.

    • Hacman Radu
    • 27/06/2015
    Răspunde

    traiasca internetul…e cel mai aproape de noi in astfel de situatii…intotdeauna conteaza calitatea nu pretul!

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Da, frumos , ce pot sa spun. Pacat ca nu sunt si eu de pe acolo sa ma delectez si eu cu privitul macar.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Daca as fi fost acolo cu siguranta o geanta noua mi-as fi luat, a mea este cam veche si nu prea mai arata bine saracuta.

    • Oprea Alexandru
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Slava domnului ca nu suntem din Bucuresti, uffff. Nu aveam scapare cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares