Despre experienta mea cu Bonprix

Despre faptul ca pe www.bonprix.ro gasiti haine masuri mari am mai scris. Nu mai facusem de multa vreme o comanda la ei dar, luna trecuta, fiind ziua mea, mi-am cam facut de cap cu banutii si am plasat doua comenzi la ei pe site. Nu m-au dezamagit nici de data asta din punct de vedere al calitatii materialului si cusaturilor, insa m-am enervat, ca de obicei, asteptand doua saptamani sa imi vina coletele. Asta e singurul lucru care ii strica. In rest, preturile mie mi se par destul de bune, comparativ cu preturile practicate de magazinele speciale cu haine pentru supraponderali.

Untitled

Pe scurt, produsele comandate au fost cele din imaginea de alaturi si m-am gandit sa va spun care si cum sunt. N-o sa va dau eu link la fiecare, le gasiti voi pe toate pe site daca dati click pe poza alaturata! Bluza cu franjuri am returnat-o pentru ca mi se pare ca are o croiala tare ciudata cu maneca aceea cazuta, cu o cusatura care de regula vine pe umar, coborata aproape de cot. In plus, masura pe care o iau de obicei este foarte larga la talie si foarte stramta la maneci.

Vezi AICI ofertele Bonprix!

Chilotii, desi i-am luat cu doua numere mai mici si i-am spalat conform etichetei, se intind si se fac cam urati. Tricoul verde este super si ca material si culoare, absolut tot imi place la el si am decis ca, la urmatoarea comanda, sa imi cumpar si unul roz la fel. Cele doua tricouri identice ca model, cel lila si cel bleumarin sunt foarte bune si ele, croiala lejera, bumbac subtire, perfecte pentru vara si destul de lungute(cum imi plac mie). Pantalonii, desi mi-au placut foarte mult, i-am trimis inapoi pentru ca eu ii vroiam pentru vara si, pentru gustul meu, erau cam grosuti. Nu sunt nici de iarna dar nici de vara, e un material destul de plin. Dar, nu e problema, pentru ca returul se poate face inclusiv prin posta romana si o sa imi primesc banutii inapoi.

Colac peste pupaza, chiar daca nu e totul perfect, eu recomand totusi acest magazin mai ales pentru persoanele grasute, in special datorita materialelor de calitate din care sunt facute produsele. Cei care aveti problema in a gasi haine masuri mari, stiti deja ca, acolo unde le gasiti, au preturi mult mai mari decat pe bonprix si sunt din materiale sintetice in care te sufoci, care se lipesc de tine si iti fac vara imposibila, Nu e un magazin doar pentru cei care cauta marimi mari la haine. Au produse vestimentare pe orice masura, de la 38 pana la masurile exceptionale 52, 54, 56, 58.

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Si eu cumpar de la ei de cand cei de la Quelle au renuntat la sectiunea de marimi mari. Adica am impresia ca au pus-o din nou pe site, dar deja bonprix sunt mai buni la pret si la varietatea de produse. N-am returnat decat sandale (sunt foarte inguste si m-am intors la site-urile mele de incaltaminte romaneasca de comanda, Matar si Dasha unde totul este perfect) si o pereche de blugi cu talia joasa, care pe site aratau normali in talie.

  2. sincer eu nu am luat nimic de la ei, am prietene care o fac si la fel se vaitau de perioada de timp, poate voi incerca si eu pe viitor.

    • ionela bortofleac
    • 17/06/2015
    Răspunde

    obisnuiesc sa cumpar diverse produse online , dar vestimentatie parca nu m-ar tenta , am nevoie sa probez sa vad cum ma simt imbracata cu acel ceva

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 17/06/2015
    Răspunde

    Nu stiu ce sa zic,zic si eu ca Ionela ,fara proba,fara sa vad cum imi vine acel lucru nu prea ma inghesui la cumparat.

    • Hacman Mariana
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Din cand in cand mai fac si eu cumparaturi online dar de la aceasta firma nu am comandat niciodata nimic…de obicei prefer sa probez hainele ,am patit-o de cateva ori cu comenzile online…nu imi veneau bine….

  3. Răspunde

    Si eu am cumparat niste perdele de la ei si mi-au venit tot cam in 2 saptamani. Chestia nasoala e ca au depozitul in Germania sau ceva de genul si de asta dureaza atat.

    • Hacman Radu
    • 21/06/2015
    Răspunde

    uneori daca ne dorim ceva foarte mult merita asteptarea acum depinde si ce…frumoase produse…din cate am vazut bonprix are o varietate de produse si la preturi rezonabile,de calitate…

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Eu mereu primesc cataloagele lor insa niciodata nu am facut comanda la ei, nu stiu cun de imi trimit prin posta mereu catalogul lor.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Am remarcat si eu multe lucrusoare frumoase la ei insa nu stiu ce material au la pretul pe care il afisaza…insa si eu as astepta 2 saptamani daca ar fi ceva de calitate si ceva sa imi doresc mult

  4. Răspunde

    Nu mi-am cumparat oline nici un produs vestimentar. Trebuie sa probez si dupa aceea cumpar 🙂

    • Oprea Alexandru
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Mini revistele alea care le primesc eu in casuta postala, da. Imi amintesc de ele. Cam scumpe , sincer.

    • Alexandra
    • 18/04/2016
    Răspunde

    Dasha, Starshiners, Amafashion si zega.ro au produse romanesti toate. Si mai ieftine si mai scumpe.
    Primele au si oulet, pt cei care vor preturi mai mici.

      • cristina
      • 20/04/2016
      Răspunde

      din pacate, nici unul din ele nu este o optiune pentru mine pentru ca nu au masuri mari la haine.

    • Andreea
    • 17/11/2016
    Răspunde

    Eu am comandat de curand o geaca ptr gravide,si desi in mailul de confirmare scria ca expedierea se face in 5-7 zile lucratoare,dupa 10 zile lucratoare ma anunta ca livrarea mea intarzie.Contactand relatii cu clientii,am aflat ca produsul are termen de livrare 7 Dec,fix 1 luna de zile de plasarea comenzii.In concluzie trebuia sa imi ghicesc masurile in sept cand comandam geaca de iarna de la ei ca sa o si pot purta.Nu recomand!

    1. Răspunde

      din pacate, nu pot sa te contrazic. In ultima vreme isi cam bat joc de comenzi. Dar eu nu am de unde sa imi iau haine masuri mari asa ca…

    • Laura
    • 15/12/2016
    Răspunde

    Eu am comandat o vesta de blana acum 3 saptamani,cam asa … nu stiu,am impresia ca si daca o aduceam eu pe jos,ajungeam mai repede…cica prin curier se trimite repede,dar se pare am uitat sa precizez ca vreau sa port vesta iarna aceasta si nu la vara. Inca o astept …sper macar sa merite. Oricum , nu recomand !!!

    • ADRIANA VASILE
    • 02/11/2018
    Răspunde

    CEA MAI PROSTA FIRMA!!!! nu comandati!!!
    Materialele de cea mai prosta calitate, am comandat niste draperii, pur si simplu te pacalesc cu dimiensiunea si de la 30 leo ajungi la 80 lei in afara de astea nu prea am vazut draperi la 140 INALTIME decat la ei, NU RECOMAN!!!

      • Cristina Dragomir
      • 02/11/2018
      Răspunde

      Imi pare rau pentru experienta dumneavoastra. In articole mai recente si eu am reclamat multe nereguli la Bonprix.

    • Pura Adriana
    • 31/01/2023
    Răspunde

    Am cumparat de la aceasta firma o canadiana pe care am aruncat-o la gunoi. Umplutura era macinata si iesea peste tot. Mizerabil. Nu recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares