Cum sa vinzi mai mult si mai bine prin Profitshare?

In urma cu ceva timp, va promiteam ca o sa va spun cum incerc eu sa promovez produsele advertiserilor care sunt inscrisi pe aceasta platforma numita Profitshare, incercand sa castig bani sub forma de comisioane din vanzarile generate. Multi ati incercat metodele de la care am plecat si eu si nu dadeau nici un rezultat: trantirea, din cand in cand, a cate unui link pe facebook sau plasarea de bannere pe blog. Din experienta mea, va spun ca asa nu prea merge. Poate ca metoda bannerelor ar functiona daca ai avea trafic de mii de vizitatori pe zi sau ai vinde ceva daca ai fi dispus sa sacrifici pagina de facebook dedicata blogului si sa promovezi oferte si produse pe ea. Nu ma incanta asta si cred ca nici cititorilor mei nu le-ar placea.WP-Profitshare

Am inteles ca ar da rezultate bune promovarea platita a postarilor de pe facebook insa, momentan, nu ma pot pronunta pentru ca sunt pregatita sa investesc prea mult in treaba asta, din punct de vedere financiar. Investesc, insa, timp. Nu trebuie sa promovezi neaparat cele mai ieftine produse si sa te astepti ca sute de oameni sa se inghesuie sa le cumpere. Oamenii vor detalii si, in general, cauta pareri despre produse. Asa ca, cel mai bine e sa te uiti in jurul tau si sa vezi ce marca de frigider ai, ce model de televizor, sa-ti amintesti care ceas ti-a lasat cea mai buna impresie, ce parfum ai avut si rezista foarte bine, etc. Iti faci un blog pe care il dedici review-urilor produselor pe care le-ai intalnit/testat pana acum si plasezi in articol linkuri spre paginile produselor respective. Linkurile in articole vand de zeci de ori mai bine si mai mult decat bannerele pe care nu le ia nimeni in seama. In plus, daca ai un televizor de care nu esti multumit, varianta corecta nu e sa minti oamenii, ci sa le spui adevarul ca marca si modelul ala au anumite „defecte”, sugerandu-le in acelasi timp un alt model de TV pe care tu il consideri mai bun si, pe care, tu insuti l-ai cumpara, pentru a-l inlocui pe cel vechi. O parere sincera vinde mai mult decat un articol „mincinos”.

O alta sugestie ar fi ca, atunci cand scrii despre un produs sau despre o categorie de produse, sa ai minte cum ai cauta tu acel produs pe Google. Adica, gandeste-te ca tu nu ai cauta pe Google „tricou XYZ 326”, unde XYZ este marca si 326 este modelul tricoului. Tu te duci pe google si cauti tricou verde din bumbac. Daca articolul tau e despre tricoul XYZ 326, nu vor ajunge la tine pe blog decat cei care cauta fix sintagma asta si acestia sunt foarte putini la numar. In schimb, tricoul verde din bumbac iti poate aduce sute de vizitatori si, implicit, mai multe vanzari.

Cam asta va pot spune momentan despre strategiile mele de promovare a produselor advertiserilor din Profitshare. Rezultatele au inceput sa apara dar, va reamintesc, e nevoie sa investiti timp si sa oferiti sinceritate!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaela
    • 24/06/2015
    Răspunde

    Ma gandeam eu ca despre asta e vorba. Trebuie sa recunosc ca stilul tau, modul in care scrii, ma atrage si cred ca nu doar pe mine, asa ca e normal sa si vinzi. Momentan o sa stau in banca mea pentru ca mai am multe de invatat.

  1. Cel putin nu are nimeni sa-ti reproseze nimic, atata timp cat esti sincera cu cineva, un articol foarte util pentru cei „in tema”.

  2. Răspunde

    :))) cred ca ar trebui sa aplic si eu metoda ta, dar, sunt prea lenesa asa ca raman la a arunca din cand in cand cate un link pe facebook 🙂 …. ai acela cand imi aduc aminte o data la 2 saptamani :)))

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/06/2015
    Răspunde

    Ai dreptate iti trebuie timp si sinceritate ,ma bucur pentru rezultatele tale,as avea multe de invatat ,deocamdata prefer sa citesc articolele tale din care am ce invata,ce vedea,multumesc pentru tot.

    • Hacman Mariana
    • 25/06/2015
    Răspunde

    ai dreptate Cris trebuie sa ai anumite strategii pentru a avea profit si bineinteles sa ai si cunostinte despre cum sa-ti promovezi produsele…..nu oricine poate sa faca aceste lucruri…mai este nevoie si de rabdare si sa fi sincer…cu alte cuvinte tre sa gandesti cu 5 minute mai devreme decat altii))))

    • Hacman Radu
    • 27/06/2015
    Răspunde

    e…eu deocamdata prefer sa citesc frumoasele aricole si sa stau deoparte…nu ma bag…mai am multe de invatat…noroc si de acesta pagina…

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Da, acesta este articolul mult asteptat, despre tehnica si productivitate prin profitshare. Multumim Criss pt acest articol.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Curand ma voi apuca si eu de treaba deoarece ma intereseaza un venit suplimentar si sa nu mai vb si de faptul ca imi place sa spun ce imi place si ce nu la un anumit lucru, site, etc.

    • Oprea Alexandru
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Interesant articol, imi place. Mai multe informatii despre cum sa fac se poate?

    • Elena
    • 18/02/2016
    Răspunde

    Multumesc. De ce? Pentru ca m-am mai lamurit asupra strategiilor de promovare online si despre rolul afiliatilor. Intentionez si eu sa devin afiliat, dar mai studiez un pic terenul, ma informez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares