Cod rosu de reduceri

33% reducere la hainute, asta e codul rosu de reduceri despre care vorbesc. Unde? Pe SheIn.com. Pana cand?Pana pe 18 iunie. Transportul e gratuit, ca intotdeauna, pentru comenzi de peste 30 de dolari. Vreau sa va spun ca la mine mereu a venit foarte repede comanda, in maxim doua saptamani. Inclusiv gentuta bufnita pusa la bataie la concursul de pe facebook este cumparata de pe SheIn la un super pret asa ca merita sa astepti doua saptamani niste haine pe care le iei la preturi mici si mai ai si reduceri dolofane.

Ca de fiecare data, mi-am pregatit si eu un wishlist si, fie ca va intereseaza sau nu, tot am sa vi-l arat. O rochie scurta de vara, potrivita pentru plaja, din material racoros, cu o croiala lejera, imprimeu floral si detalii crosetate, la doar 12$ e o afacere mai mult decat buna. Am mai ochit o rochie, de data asta nu pentru mine, ci pentru verisoara mea mai micuta care are nevoie de rochita pentru bal. Mi s-a parut superba si eleganta rochia aceasta neagra de lungime medie. Combinatia alb-negru e mereu o alegere buna pentru evenimente de seara. chiar si pentru un bal de liceeni. Tot pe post de cadou am pus deoparte si aceasta bluza alba din dantela crosetata. Are un aer romantic si sexy si poate fi purtata vara pentru ca e subtire si plina de „gaurele” care permit o buna circulare a aerului si o senzatie de racoare. Bag codul de reducere better33 si am total pe cos doar 40 de dolari pentru trei articole frumoase imbracaminte.
Are You Seeking For Holiday and Occasion Items?
Here Comes The Chance.
Beach Wear,Party Equipment & Forever Crochet Sale For You.
You Will Never Out Of Style For Sure!
Take 33% OFF  Code: better33  Ends: June/18

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 16/06/2015
    Răspunde

    Superbe lucruri ai ales,imi plac mult,ce pot spune…un site cu lucruri frumoase,si daca au reduceri e si mai bine.

    • Hacman Mariana
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Ca de obicei te ai orientat bine,ai tintit bine!Suer produsele alese,descrise de tine!Chiar au lucruri frumoase si la preturi avantajoase!

    • Hacman Radu
    • 21/06/2015
    Răspunde

    frumoase lucruri gasim pe acest site…o alegere geniala…frumoase atat rochia cea neagra cat si bluzita din dantela crosetata,foarte sexy…

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Cand vad cod rosu de reduceri…imediat imi tresare inima si incep sa visez…multe tiute mi-au placut de pe acest site si inca mai sunt care imi plac si as alege oricand.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Ma incanta tare mult rochitele vaporoase si usoare de vara de pe a cest site, si au un pret super, pt buzunarul nostru.

    • Oprea Alexandru
    • 30/06/2015
    Răspunde

    Mie imi spui ce te incanta….mereu ma iei sa ne uitam la reduceri si ca de obicei nu pleci cu mana goala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares