Cauti bijuterii de calitate la preturi accesibile? Cautarile se opresc la OnlineBijoux

bijuterii handmade unicat

O prietena ma intrebase ieri in privat ce magazin online ii recomand, sa isi cumpere si ea bijuterii mai ieftine dar de calitate. Ca si mine, si ea mizeaza in 90% din cazuri pe bijuterii din argint si bijuterii placate cu aur. N-am stat prea mult pe ganduri pentru ca, din toate experientele mele anterioare cu magazinele de bijuterii de pe internet, singurul care nu m-a dezamagit niciodata a fost OnlineBijoux. Pur si simplu, de fiecare data cand imi cumpar ceva de la ei, imi dovedesc ca sloganul lor „Parlez-vous bijoux? Yes we do!” nu e o simpla insiruire de cuvinte, ci e principiul dupa care se ghideaza in relatia cu orice client.

Daca a vrea intotdeauna si ieftin si bun e un pacat, atunci da, sunt o pacatoasa. Si in materie de bijuterii am aceleasi asteptari. Nu sunt genul care are bani de investit in bijuterii in fiecare saptamana(desi mi-as dori asta) si, tocmai de aceea, vrea ca bijuteriile pe care le cumpar sa nu se deterioreze intr-o luna. Ca sa va dau doar doua exemple de bijuterii pe care le am de la Online Bijoux,  mentionez o pereche de cercei creole, placati cu aur, care arata destul de bine dupa mai bine de un an de la achizitie(doar ca le-am rupt eu o tortita pentru ca m-am culcat ca „Fulga” cu ei in urechi) si un lantisor din argint cu medalion cu Maica Domnului, tot din argint.
bijuterii unicat
Sa ma adun, ca am uitat de unde plecasem! Data fiind experienta mea cu acest magazin, n-am ezitat sa i-l recomand si prietenei mele si imi permit sa va recomand si voua sa va lasati furate de peisaj vreo doua ore, admirand sutele de modele de bijuterii de pe OnlineBijoux.

Ca sa va fac un scurt rezumat, in caz ca nu v-am starnit suficient interesul, va spun ca veti gasi la ei bijuterii pentru femei sau barbati, bijuterii ieftine din argint veritabil de buna calitate(inele, bratari, cercei, coliere, brose, seturi de bijuterii, pandantive, verighete, ceasuri, lanturi), bijuterii din diverse tipuri de metale placate cu aur(inclusiv cercei sterili, bijuterii handmade de o frumusete si eleganta rara, la preturi foarte accesibile. Daca tot am ajuns la preturi, nu uitati sa vizitati si sectiunea de outlet! Prinde cele mai mici preturi la bijuteriile aflate la lichidare de stoc! Vrei ceasuri? Au si ceasuri foarte frumoase de dama si barbatesti. Nu stii ce bijuterie ti s-ar potrivi mai bine? Trage cu ochiul la bijuteriile sortate in functie de semnul zodiacal caruia i se potrivesc! Ai bugetul limitat? Nu-i bai! Bijuteriile sunt sortate gata, in functie de pret. Totul ca sa iti fie mai simplu.

atelierulfamiliei.ro

Alege bijuteriile preferate, fie ca sunt din argint, placate cu aur sau handmade si comanda-le online, beneficiind de transportul gratuit pentru comenzi de peste 120 de lei! Daca vrei sa-ti cumperi o singura pereche de cercei care costa mai putin de 120 de lei, nu are sens sa platesti transportul degeaba! Nu mai bine corupi o prietena sa va combinati la o comanda? Sigur va vrea si ea bijuterii ieftine de buna calitate.

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 16/06/2015
    Răspunde

    Adevarat,am intrat pe site si am admirat bijuteriile,toate sunt foarte frumoase,diverse modele ai de unde alege,merita vizitat !

    • Roxana Timocel
    • 17/06/2015
    Răspunde

    Interesant site-ul..de toaate pentru toti!! Numai sa te decizi ce vrei. ;))

    • Hacman Mariana
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Incredibil de frumoase!Ramai cu gura cascata!Pe placul tuturor!Modele unice,lucrate cu multa delicatete!

    • Hacman Radu
    • 21/06/2015
    Răspunde

    finute bijuterii…interesant ca se gasesc si cu zodie…imi place site ul ,au si ceasuri ,fel si fel de accesorii la preturi pentru fiecare…

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Wow, ce bijuterii frumoase si interesante. Chiar o sa arunc si eu o privire sa vad ce imi iau si eu, sunt fana bijuteriilor desi nu am ocazia sa iau mai niciodata.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Am auzite si eu de acest site si tin minte ca acum cateva luni chiar m-am uitat si eu…gasisem ceva fain, un lantisor ca bratari de fel nu port ca am mana foarte subtire. O sa vad si acum dala il mai au.

    • Oprea Alexandru
    • 30/06/2015
    Răspunde

    Daca au ceva din aur iau si eu, ca alt material nu prea imi convine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares