Se surpa toata capitala?

Nu stiu daca ati vazut toti la TV incidentul de acum doua zile, cand podul Izvor din capitala s-a surpat intr-un mod destul de urat, lasand in urma un crater suficient de mare ca sa poata inghiti un autoturism. Daca nu, iata declaratia: „Este vorba despre un incident la unul dintre colectoarele de canalizare ale rețelei de canalizare a municipiului București, care a cedat. S-a distrus inițial colectorul și, ulterior, a căzut o bucată din stradă. Splaiul Independenței s-a surpat pe o lungime de 8 metri și o lățime de aproximativ 3 metri, în dreptul Podului Izvor. Structura de rezistență a Podului Izvor nu este afectată”, a spus Epsică Chiru, director adjunct al Apa Nova, potrivit Agerpres(sursa dcnews.ro). Cred ca poza de mai jos e mai graitoare decat multe alte cuvinte. Eu aveam senzatia ca podul asta e bine facut si ca sta bine la locul lui. Mi-am facut cruce si am multumit Domnului ca nu am fost pe acolo cand a avut loc surparea pentru ca se gasesc tot felul de cauze si de scuze. Aceleasi scuze ar fi fost servite si daca cineva ar fi fost grav ranit in acel loc.

sursa foto dcnews.ro
sursa foto dcnews.ro

A doua zi dupa faza asta, o strada mai incolo de casa mea, strada pe care circula masina 227,  o noua surpare a soselei care nu are mai mult de 3-4 ani vechime, a lasat autobuzul cu o roata blocata intr-o gropa de peste 70-80 de centimetri adancime, cu un diametru nu foarte mare dar suficient cat sa incurce circulatia si sa sperie cei cativa calatori aflati la ora aceea in mijlocul de transport in comun.  S-a intamplat fix in locul in care cei de la Apa Nova au lucrat anul trecut si, desi vecinii le-au atras atentia ca nu au batatorit solul suficient inainte sa asfalteze, i-a durut in spate.

Azi de dimineata, vad la stiri ca zona Academiei Militare se transforma in mlasnita pentru ca muncitorii care lucreaza(de nu mai pot) la noul metrou, au spart o teava pe acolo si apa amestecata cu noroi se joaca de-a vulcanii noroiosi in mijlocul asfaltului, blocand circulatia.

bottegaverde.ro

Acum o ora aflu ca in curtea fabricii unde lucreaza sotul meu, niste muncitori de la canalizare au facut o treaba de mantuiala si la repezeala(ca doar e sarbatoare azi) si, cand al meu a plecat de la munca, s-a trezit cu roata scuterului cazuta in gura de canal pe care idiotii nu au inchis-o cum trebuie. Rezultatul: julituri pe maini si pe picioare, scuter zgariat pe toate partile.

Ma intreb ce mai urmeaza, ce si pe unde se mai surpa? Numai sa nu cada toata capitala ca atunci ar fi grav.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Doamne,nu stii ce sa mai zici…numai in tara asta frumoasa)))se pot intampla toate…situatia devine din ce in ce mai tragica…

  1. Răspunde

    doamne fereste ! e vai si amar de noi cu tampitii acestia ! doamne ajuta sa te fereasca de cele rele…

    • Mariana Cioranu
    • 22/05/2015
    Răspunde

    Cind fac lucrari de mantuiala este normal sa se intimple asa .

    • Mihaela
    • 24/05/2015
    Răspunde

    Asa stim noi sa facem treaba, de mantuiala si asta e doar rezultatul! Sper sa cada cateva capete si sa fie cineva tras la raspundere pentru asta, dar cred ca sper degeaba!

    • Hacman Radu
    • 24/05/2015
    Răspunde

    Pai daca tot au apelat la asa zise firme…dupa plata si rasplata!in ziua de azi muncitorii isi fac treaba in functie de salariul primit…daca sunt umiliti,prost platiti asa isi fac si ei treaba la randul lor…ochi pentru ochi si dinte pentru dinte!!!!!!!!

    • Mihaica Iuliana
    • 28/05/2015
    Răspunde

    In tara noastra nimic nu se mai face bine si de calitate…totul se face la duzina si in graba. Nu ne mai mira nimic de la un timp, intalnim tot felul de ciudati si ciudatenii.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/05/2015
    Răspunde

    A… si in Romania se foloseste material putin si ieftin pentru ca restul de bani alocati materialului sa intre in buzunarul celor cu putere…ei se fac ca muncesc, iara noi chiar ii platim, cam asa se procedeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares