Primavara infloresc premiile pe BlogAwards

Din calendarul de pe birou vara ameninta sa se instaleze curand. La geamul meu e tot primavara si gutuiul nu si-a scuturat inca petalele albe care imprastie parfum magic pe care adierea vantului il aduce in casa. Culoare, miros, ciripit de pasarele, toate motive de bucurie. Dar, pentru mine, ca blogger, primavara infloresc si premiile. Nu vine nimeni sa imi bata in geam sa ma intrebe daca nu vreau un premiu. Ma duc eu dupa ele si le culeg. Nu stiti de unde? De pe BlogAwards. Competitia blogSpring e in plina desfasurare si inca nu-i tarziu sa te apuci si tu sa scrii pentru campaniile individuale aducatoare de premiispring2015 Pana pe 30 mai, bloggerii sunt invitati sa se lase inspirati de primavara si sa scrie articole pe teme date, in urmatoarele campanii aducatoare de premii. Sunt 11 la numar, diverse si cu premii foarte atractive.

  • Campania QuickMobile la care, din pacate, nu mai puteti scrie pentru ca s-a incheiat pe 30 aprilie. Premiile insa merita amintite. Cei talentati si apreciati de juriu au castigat vouchere oferite de sponsor, in valoare totala de 4000 de lei.
  • Campania AeroTravel incheiata si ea pe 15 mai, a oferit trei vouchere pentru servicii turistice in valoare de 500, 300 si 200 RON.
  • Campania Dwyn a fost disponibila pana pe 20 mai si le va oferi celor care au pus suflet in articole, o tableta Samsung Galaxy Fame, un Chromecast si un Powerbox.
  • Campania Vivat Familia #3 incheiata pe 10 mai a pus la bataie un Smartphone Allview Impera m.
  • Campania DexterSEO la care inscrierile sunt deschise pana pe 30 mai, ofera premii in bani, respectiv 400, 200 si 100 de lei pentru primii trei bloggeri cu cele mai bune note.
  • Campania nJoy The Order of Geeks din pacate s-a incheiat pe 4 mai si ai ratat sansa de a te alege cu o tableta nJoy Devi B700 sau cu una din cele doua perechi de casti nJoy Bliss. Partea buna e ca, daca intri pe site-ul sau pagina lor de facebook, inca mai poti participa la campania de testare a produselor nJoy, la sfarsitul careia se vor trage la sorti premii mai mult decat interesante.
  • Campania Sigurama si-a inchis formularul de participare pe 22 mai si ai ratat si aici sansa de a castiga o tableta Allview Viva Q7 Sattelite.
  • Campania CoArtCo se incheie pe 30 mai asa ca ai timp inca sa scrii un articol care iti poate aduce unul din premiile in bani: 500, 300 sau 200 RON.
  • Campania Sport Guru te asteapta pana pe 30 mai si e dispusa sa te premieze cu o tableta Allview AX5 Nano.
  • Campania Cornul Abundentei se incheie pe 30 Mai 2015 si ofera ca premii agende, ceasuri de perete, suport de birou si set notite adezive.
  • Campania GemSale #4 asteapta sa iti inscrii articolul pana pe 30 mai. Daca respecti tema si dai dovada de creativitate, poti castiga 300 sau 100 de lei cash sau unul din cele doua vouchere de 100 de lei pentru cumparaturi in magazinul lor. _3bb691bdf0e2ab617eb9c4ec2a3ab577958c88adbacd7c4bfe_pimgpsh_fullsize_distr (2)

Crezi ca am terminat cu premiile? Mai sunt. Tot in cadrul blogSpring, poti castiga un telefon ALLVIEW P6 Energy, 5 telefoane Dual Sim cu camera foto si 5 mp3 playere de 2GB, daca punctajul acumulat te va situa in primele 10 locuri ale Clasamentului Campaniei BlogSpring.

Eu stiu ca e primavara si ca au innebunit salcamii si noi odata cu ei si avem un chef nebun de duca prin parcuri si la distractie dar sper sa va faceti timp sa si scrieti. E imposibil sa nu va faca cu ochiul macar un premiu. Mie, spre exemplu, mi-ar placea sa castig smartphone-ul P6 Energy. E placut sa fii trezit dimineata de ciripit de pasarele dar ar fi si mai placut sa te trezeasa alarma de pe un telefon nou sau imaginile animate si sunetele de pe el care transmit starea vremii. N-ai cum sa nu vrei un telefon dual-sim cu super baterie de 5000 de mAh, care sa te tina departe de priza cat mai mult in vacanta.

Faceti socoteala: 21 de zile il tine bateria in standby si 24 de ore in convorbire! Sa tot faci poze, sa filmezi, sa vorbesti cu tot neamul acasa, sa te joci, sa asculti muzica pe plaja sau sa citesti. Designul slim si dimensiunile medii iti permit sa il iei cu tine oriunde. Ecranul cu diagonala de 5″ e suficient pentru a putea citi o carte sau pentru a reda pe el videoclipurile preferate. Claritatea imaginii este asigurata de rezolutia de 1280×720 pixeli la care lucreaza. Procesorul quad core de 1,3 Ghz si memoria RAM de 1 GB, il fac sa se miste foarte bine in orice aplicatie sau joc disponibil pentru sistemul sau de operare(Android 4.4 Kitkat).

Alte plusuri ale telefonului sunt urmatoarele:
– are doua camere foto, una de 8MP si una frontala de 2MP suficienta pentru selfier-uri reusite pe plaja si nu numai(are si Led Flash pentru poze clare in conditii de slaba luminozitate).
conexiune 3G care iti permite sa fii conectat la internet oriunde si oricand.
– redarea continutului foto-video-audio direct pe TV prin dongle-ul Smart2View si functia Wi-Fi Display.
– transfer rapid de fisiere prin Wi-Fi direct si Hot Knot.
– functie floating video care permite rularea videoclipului pe o parte a ecranului atunci cat tu te angajezi intr-o convorbire.
– ecran cu sticla rezistenta la zgarieturi.
– memorie interna de 8 GB, extensibila pana la 32 GB prin card MicroSDHC.
– functioneaza ca power bank ce poate „sa dea curent” altor dispozitive.

A mai poftit cineva la Allview P6 Energy? Va astept pe BlogAwards la blogSpring sa ne batem pentru el. Insa te previn: e unul din premiile pe care mi le doresc cel mai mult si nu ma dau usor batuta! E un smartphone de cursa lunga, un gadget all-season de care nu ma pot lipsi in aceasta vacanta de vara.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • meorcaneanu elena
    • 27/05/2015
    Răspunde

    Minunat concursul!!! Multumim mult!

    • Hacman Radu
    • 27/05/2015
    Răspunde

    succes tuturor participantilor la acest concurs!iti tinem pumnii,Doamne ajuta sa te numeri printre castigatori!

    • Hacman Mariana
    • 27/05/2015
    Răspunde

    Minunate premiile!Succes si Doamne Ajuta sa te numeri printre norocosi!Dumnezeu ii ajuta mereu pe cei cu sufletul de aur!Pupici!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 27/05/2015
    Răspunde

    Mult succes draga Cristina!Bafta si celorlalti participanti!

    • Mariana Cioranu
    • 28/05/2015
    Răspunde

    Iti doresc mult succes ,sper sa castigi ce iti doresti.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/05/2015
    Răspunde

    Wow…cate premii, iti doresc multa bafta Criss si sa te numeri printre castigatori de cat mai multe ori. Sa fie norocul de parte ta. Pupicei

    • Iorga Daniela Ionela
    • 28/05/2015
    Răspunde

    succes,sa castigi cat mai multe premii,caci meriti! pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares