Politia si parcagiii – spectacolul minciunilor

smiley face bancuri

WikiFun_Police_SmileyAzi dimineata nu prea am avut somn si m-am trezit cu ochii in televizor, undeva pe la ora sase si jumatate. Un reportaj de stiri despre cum gestioneaza politia romana problema parcagiilor din capitala, mi-a atras atentia. De cate ori nu ni s-a intamplat sa mergem undeva si sa trebuiasca sa scoatem 4-5 lei din buzunar pentru o jumatate de ora de parcare intr-o parcare publica fara plata, ocupata abuziv de cetatenii colorati?

Daca nu dai, te duci doua strazi mai incolo, unde situatia e aceeasi si, pana la urma, nu ai alta solutie decat sa bagi mana in buzunar si sa le „multumesti” ca te lasa sa parchezi pe niste locuri care par a fi proprietatea lor. Ce se intampla daca nu dai? Te trezesti cu masina zgariata sau un cauciuc intepat. Zici ca e mai bine sa chemi politia? Nu e deloc o idee buna pentru ca politia nu se baga. De multe ori, la 2-3 metri de zona unde iti „cumperi” cateva minute de parcare, sta o masina sau un agent de politie. Politia nu se baga si isi gaseste scuze ca nu exista lege in sensul asta. Hai sa fim seriosi: nu exista lege in tara asta care sa interzica unui individ sa vanda ceva ce nu ii apartine? Nu exista lege care sa il sanctioneze pentru amenintare sau distrugere?

Mai mult decat atat: in reportajul de azi de dimineata, politistul care ii luase la intrebari pe distinsii parcagii din centrul Bucurestiului, era jignit in stil mare. Cuvinte si gesturi care nu pot fi reproduse, pantaloni dati jos in mod ostentativ pentru a-i arata „obiectul” agentului de politie. Si politistul spune ca nu are ce sa faca. Hai ma, zau? Am cazut azi din corcodus? Pe fetele alea de acum doua zile, de la Valcea parca, le-au saltat ca au injurat, desi nu se stia sigur daca ei erau vizati de acele injuraturi. Si astora nu ai ce sa le faci? Mai degraba, recunoaste idiotule ca ti-e frica de ei, ca nu vrei sa te bagi.

bottegaverde.ro

Mi-e scarba de politia romana, mi-e scarba de toate abuzurile lor, de felul cum se dau mari „organe” daca un amarat face 100 de metri fara centura de siguranta si de felul cum devin niste furnici neajutorate in fata tiganilor tupeisti. Nu am incredere in politie, nu cred ca ma poate proteja in vreun fel. Politia exista doar pentru a spori avutul statului prin amenzile scrise celor care incalca orice lege oricat de mica. In rest, politistul e viteaz numai cand sta fata in fata cu o batrana care vinde patrunjel!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ion Paula
    • 17/05/2015
    Răspunde

    Ai dreptate, niste ,, pampalai,, ca sa nu spun altceva 😀 .

    • Mariana Cioranu
    • 17/05/2015
    Răspunde

    Foarte bine ca ai scris acert articol ,am vazut si eu reportajul.

    • Hacman Mariana
    • 17/05/2015
    Răspunde

    incet incet ne domina romanii cu limba neagra)))))))))))se pare ca pentru ei totul e permis,posibil,………in schimb pentru noi …daca si-au ales aceasta meserie sa-si faca treaba,daca nu sunt capabili sa lase loc celor ce sunt in stare……….

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 17/05/2015
    Răspunde

    Adevarat,incet-incet ne vor conduce romii,ei au banii,puterea dar si tupeul,proasta crestere cum se zice…

    • Hacman Radu
    • 18/05/2015
    Răspunde

    Politistilor le este frica de tigani,acesta fiind unul din motivele pentru care nu intervin…tiganii sunt uniti nu ca romanii,se mananca unii pe altii))))))……

  1. Răspunde

    Am noroc ca nu locuiesc intr-un oras mare,la noi nu sunt parcagii. Dar pe aproape toate strazile gasesti parcometre,unde trebuie sa platesti ca parchezi daca nu vrei sa te trezesti cu amenda 😀 de multe ori sunt defecte… dar trebuie sa platesti. Unde vor ei sa parcam sincer nu stiu….Doar suntem din acest oras si ne platim impozite la masini si asa strazile sunt vai de capul lor….s-au apucat anul trecut sa faca o canalizare dar cand o termina nu stiu…cred ca in anul 2030 😀

    • Mihaela
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Asa e, am vazut si eu reportajul si m-a dezgustat. Nu exista politie, doar interesele unora.

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Dupa cele spuse de tine in prima faza Criss pot spune doar ca ma bucur, in Craiova mea mititica nu gasesti asa ceva, slava Domnului. Si noi avem masina si cred ca am criza daca ar fi nin astia, dupa ce ca dai ocol orasului de doua ori sa gasesti un loc de parcare apoi sa il mai si platesti….OMG, aiurea.

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Iara in ceea ce priveste politia, asa este ….acum politia este decat cu numele si ca sa pape banii statului degeaba, ca ei treaba cea mai grava nu o rezolva…poate omul sa moara in fata lor de nervi ca pe ei ii doare undeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares