GMK310 functionalitate si accesibilitate pentru gameri

Weekend-ul de testare a continuat cu tastatura GMK310 de la nJoy. Aici sef de ceremonie a fost sotul meu care e mare amator de jocuri online si foarte pretentios cand vine vorba de perifericele pe care le tine in mana atunci cand isi alearga inamicul sau trebuie sa tinteasca tancul adversar. Din punct de vedere pur estetic, mie mi-a placut de cand am scos-o din cutie pentru ca mi se pare de maxim efect combinatia de negru cu portocaliu. Se conecteaza simplu la orice unitate de calculator sau orice alt device cu port USB si poate fi folosita atat ca tastatura obisnuita dedicata redactarii textelor, cat si ca tastatura pentru pasionatii de jocuri pe calculator.

Pe segmentul meu, cel al butonatorului clasic lipsit de pretentii, m-a incantat silentiozitatea acestei tastaturi si dimensiunile ei reduse(in modul fara palm-rest). Timpul de raspuns este si el foarte bun, nu e nevoie sa apesi de 3 ori pe o tasta pentru a pune litera de care ai nevoie.  Desi aveam butoane negre de schimb am optat sa pastrez butoanele de cauciuc portocaliu in cazul tastelor WASD si a celor de directie. Daca insa doriti o tastatura cu un aspect mai clasic, tineti cont de faptul ca acele taste colorate pot fi scoase si inlocuite cu cele clasice, negre din cutie! Pentru ca adesea cand muncesc obisnuiesc sa ascult si muzica, ma incanta mult si butoanele multimedia, cele gri subtiri din partea superioara, de deasupra tastelor F. E mult mai simplu sa pui pauza unei melodii sau sa modifici nivelului din aceste taste, fara a trebui sa pui mana pe mouse sa minimizezi zece ferestre ca sa ajungi la cea in care ai treaba.

Misiunea mai grea a inceput cand a trecut la calculatorul sotului meu. I-a pus rest palm-ul la loc si s-a apucat de joc. La final s-a declarat multumit pentru ca dupa doua ore de tancuri inca nu il durea mana(fiind cat de cat sustinuta de acest suport). Ce alte plusuri a mai remarcat?

    • vizibilitate buna a tastelor in conditii de slaba iluminare a camerei in care se juca,
    • la utilizarea tastelor WASD si sageti, nu avut nevoie deloc sa le vada pentru ca identifica usor textura cauciucata si caracterele reliefate de pe ele,
    • textura moale, a celor opt taste portocalii, le face placut la atingere si ii asigura maximum de aderenta(nu mai risca sa apese pe sageata inainte si sa se trezeasca ca ii aluneca degetul pe sageata dreapta).
  • tastele multumedia, ii sunt si lui de folos atunci cand vrea sa modifice volumele audio sau sa puna calculatorul in stand-by.

pizap.com14314251792021
Care sunt concluziile unanime dupa doua zile de butonat tastatura GMK310 nJoy? Nu ne asteptam de la o tastatura low budget sa ne multumeasca pe amandoi. Poate fi folosita cu succes atat de cei ca mine, care au nevoie de ea pentru a tasta cat e ziua de lunga pe blog si pe retelele de socializare, cat si pentru gamerii fara pretentii exagerate. Ai un design placut, o tastatura USB cu fir, dotata cu 104 taste plus 7 taste multimedia, utilizabila si pentru gaming, adica maximum de functionalitate si calitate la un pret pe care si-l poate permite oricine.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 12/05/2015
    Răspunde

    O tastatura mi-ar fi si mie de folos,a mea e veche si vai de mama ei ca si batranul calculator dar macar asta isi trage sufletul si inca merge.Frumoasa si cred ca e usor de manevrat,felicitari,s-o foloseasca sanatos sotul tau!

    • Hacman Mariana
    • 12/05/2015
    Răspunde

    Foarte buna tastatura,sa o stapaneasca sanatos…mi-ar trebui si mie asa una..))))…oare cine nu ar vrea?chiar merita cumparata!

    • Mariana Cioranu
    • 13/05/2015
    Răspunde

    Imi place tastatura ,sa o stapineasca sanatos .Momentan tastatura mea e noua .

    • ghizdavu iuliana simona
    • 14/05/2015
    Răspunde

    Si eu as avea nevoie de o tastatura mai noua ,poate si de un calculator nou dar astea vom vedea pe viitor ,la momentul potrivit ,sa folositi sanatosi noua tastatura .

  1. Răspunde

    frumoasa si interesanta tastatura eu am laptop nu as avea nevoie .Sa o stapaniti sanatosi!

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/05/2015
    Răspunde

    cat de frumoasa ee…numai buna pentru baietelul meu care e innebunit dupa jocuri,,,volan si pedale pt curse de masini i-am luat,urmeaza si o frumusete din asta caci o merita,e baiat ascultator si invata bine,deci mi-ai dat idee de cadou de sfarsit de an scolar! mersi Criss,pupici!

    • Hacman Radu
    • 18/05/2015
    Răspunde

    Felicitari!Asa o tastatura as vrea si eu!Cine stie?Poate ne va surade si noua norocul))))))))))

    • Hacman Radu
    • 18/05/2015
    Răspunde

    Felicitari!Asa o tastatura as vrea si eu!Cine stie?Poate ne va surade si noua norocul))))))))))

  2. Răspunde

    Felicitari! Sa o foloseasac cu placere! 🙂
    Si eu as vrea una ca a mea e cam stearsa de acum 🙂

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    O da. Asa o tastatura imi doresc si eu. Felicitari. Este utila si pentru noi cei care nu suntem cu jocurile …da, ce pot spune.

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Ce o sa le mai placa impatimitilor de jocuri pe calculator…ce o sa se mai bucure de aceasta inovatie…. cu o asa tastatura sa tot joci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares