Cine e TotalMag?

reducere sac de dormit

Acum ceva vreme, de ziua unchiului meu, am cerut sfatul cuiva pentru ca nu stiam ce cadou sa aleg pentru el. Tipul, partener de drumetii, pescuit si vanatoare al unchiului meu, mi-a spus ca nu i-ar prinde rau un briceag multifunctional pentru ca pe cel vechi il pierduse. M-am pus pe cautat briceag. Imi doream unul cu adevarat bun si complex, pe care sa il poate folosi in multe activitati, de la desfacut conserve la curatat peste sau desfacut sticla de bere. Am gasit un briceag de la o firma cunoscuta, la un pret redus de nu-mi venea sa cred pe TotalMag.ro. Ce m-a incantat a fost ca era din otel de buna calitate, de la o firma cunoscuta in domeniu, era ieftin(reducerea se datora celor doua zgarieturi fine de pe suprafata lui) si ca puteam sa optez pentru transportul prin posta pe care nu il gasisem pe alte site-uri si ieseam mai ieftin asa.

Dupa ce i-am daruit briceagul unchiului meu, i-a placut atat de mult incat m-a intrebat de unde l-am cumparat. Desi nu am vrut sa ii spun initial, m-am gandit ca i-ar fi de folos totusi sa afle si el despre TotalMag, locul in care stiam ca va gasi tot felul de produse si accesorii pentru activitatile outdoor pe care le iubeste atat de mult. Nu m-am inselat! De acolo si-a cumparat un sac de dormit si un rucsac de buna calitate in care sa care tot ce ii este necesar in drumetii si excursii. Daca nu stiati pana azi cine e TotalMag, acum nu mai aveti nici o scuza sa nu profitati de oferta foarte bogata a acestui magazin care, dupa cum ii spune si numele, este unul total si este dedicat oricaruia dintre noi.reducere

De ce spun asta? Pentru ca nu e un magazin numai pentru vanatatori si pasionati de sporturi outdoor ci pentru toata lumea, inclusiv pentru gospodine si pasionatii de IT. De aici poti cumpara atat arme si accesorii pentru airsoft, accesorii pentru vanatoare, cat si monitoare, memorii, accesorii pentru tablete si telefoane, articole sanitare si cutite de bucatarie. Evident ca acestea sunt doar cateva din cele peste 50 de categorii de produse de pe site. Pentru a vedea gama completa de produse, intra pe TotalMag.ro. E un magazin dedicat intregii familii. Nu face discrimari: are produse pentru oricine, indiferent de hobby, varsta sau sex. Preturile bune sunt garantate. In plus, pana pe 29 august, puteti folosi codul CAIET84C pentru a obtine 10% reducere la orice comanda pe TotalMag.ro. Codul se introduce in campul observatii de la sfarsitul procesului de comandare, inainte de finalizarea si expedierea comenzii.

atelierulfamiliei.ro
Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ion Paula
    • 12/05/2015
    Răspunde

    Multumim de pont 🙂 nu am auzit pana acum de TotalMag .

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 12/05/2015
    Răspunde

    Interesant articol,nu am auzit de acest site dar daca are produse bune si ieftine,merita vizitat,asa ca il vizitez!

    • Hacman Mariana
    • 12/05/2015
    Răspunde

    interesant site-ul,sincera sa fiu nu am mai auzit de el,sigur sotul meu va fi interesat de acest site…multumim Cris…

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/05/2015
    Răspunde

    am facut o vizita pe noul site descoperit,imi place,multumesc de pont!

    • Mihaela
    • 18/05/2015
    Răspunde

    E bine ca exista un magazin de unde putem cumpara cam de toate.

    • Hacman Radu
    • 18/05/2015
    Răspunde

    Aavut dreptate scumpa mea sotie,articole minunate!Felicitari!Foarte utile sfaturile,povestile ,produsele descrise…multumim

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Uite ca nu stiam de el, interesant. Sigur boi cauta si eu cate ceva pe el deoarece si la mine se apropie sezonul zilelor onomastice si chair am nevoie de cateva idei. Multumesc Criss pentru idee.
    Pupicei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares