Asta e vara mea: balerini cu imprimeuri florale

tinuta balerini

Poate ca ati recunoscut, in titlu, un vers dintr-o melodie care s-a fredonat mult anul trecut, o melodie care spune ca vara ne dam la rochita si sanda. Nu ca nu mi-ar placea rochitele si sandalele dar, in viata de zi cu zi, mi se pare mai comod sa port o pereche de balerini cu orice tip de pantalon subtire de vara. Asta nu inseamna ca nu pot adopta o tinuta sic, la moda. M-am intrebat ce se poarta mai mult si mai mult in 2015 in materie de incaltaminte si am aflat. Imprimeurile florale si varful ascutit sunt principalele tendinte pe linia balerinilor. M-am conformat si mi-am cautat balerini cu imprimeuri vesele, colorate. Nu neaparat tin cont de moda. Dar imi place sa stiu ce se poarta si, daca se si potrivesc gusturilor mele, atunci ma aliniez la standardele sezonului. Cu doua-trei perechi de balerini, ma scot din vara! Ieftin, simplu, lejer, comoda dar si la moda!tinuta blugi si baleriniPentru zilele in care am mult de alergat, dintr-un loc in altul, si am nevoie de incaltaminte usoara cu talpa flexibila, subtire, care sa nu se infiga in asfaltul topit, o pereche de balerini gen espadrila, daca doriti, cu imprimeu floral vesel, sunt perfecti. Combinati cu foarte practicii boyfriend jeans, cu un top simplu din bumbac racoros, un ceas roz care sa ma streseze spunandu-mi ca nu am sa ajung la timp acolo unde am treaba si o geanta supradimensionata de umar, cu imprimeu colorat, balerinii bleumarin din panza, cu talpa drepata de doar 1cm grosime sunt aliatii mei. tinuta espadrileDaca se face si mai cald, atunci e musai sa trecem la pantalonii scurti. Eu am ales un short din denim pe care sa il asortez cu balerinii Hawaii albi. Fiind facuti din material textil cu panza la interior, acestia permit piciorului sa respire, asigurandu-i, prin talpa dreapta, joasa de 1-3 cm, o pozitie foarte comoda de mers. Iti pui in top lejer, intr-o culoare deschisa, cu un imprimeu ceva mai discret, un rucsac colorat in care sa porti sticla cu apa si pachetul de servetele, asezonezi totul cu o bratara fantezie intr-una in culorile pe care le regasesti pe balerini si esti gata de plecare. tinuta baleriniCine s-a gandit ca nu poti fi feminina si sa ai un look sic purtand balerini, nu a facut inca cunostinta cu balerinii Summer Coral. Priviti cat de bine se asorteaza cu o rochie alba din material moale, racoros, cu o palarie de paie cu boruri largi perforate si o geanta de mana cu aspect usor vintage! Realizati din piele ecologica, acesti balerini permit totusi o buna aerisire a picioarelor fiind deschisi in partea din spate si prinsi pe glezna cu o bareta cu catarama metalica. Talpa este si ea comoda, dreapta, cu un toc de nici un centimetru inaltime. Imprimeul floral si varful usor ascutit sunt clar la moda in vara lui 2015.

Daca v-a placut macar una din cele trei perechi de balerini si deja va ganditi la ce tinute v-ar placea sa ii asortati, cred ca a venit momentul sa va spun ca, la preturile mici pe care le au, vi le permiteti pe toate trei. Unde ii gasiti? In magazinul din care imi cumpar si eu mereu incaltaminte ieftina la moda. Pe Standard-Shoes.ro gasesc mereu incaltaminte tinereasca, indiferent de sezon. Orice va doriti: pantofi cu platforma, pantofi din piele, botine, sandale, sandale din piele, papuci, tenisi, adidasi sau balerini cu imprimeu floral, ca ai mei, promotiile si reducerile va stau la dispozitie. Acum va las, ma duc sa imi pun iute balerinii in cos, cat inca mai au marimea mea. La asa preturi, nu cred ca zabovesc mult pe site.

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 11/05/2015
    Răspunde

    Atragatoare produsele descrise de tine!Imi plac!Si eu optez mereu pe incaltamintea mai comoda,fara toc …acum depinde de ocazii…O sa intru sa vad cu ce articole de imbracaminte, ne mai uimesc!Pupici!

    • Mara
    • 11/05/2015
    Răspunde

    Balerinii sunt si febletea mea. Sunt practici, frumosi, comozi si usor de intretinut. Recunosc ca cei inflorati nu sunt punctul meu forte dar m-ai convins sa incerc 🙂

  1. Răspunde

    foarte frumoase combinatile imi plac foarte mult sa le porti sanatoasa !

    • Mariana Cioranu
    • 11/05/2015
    Răspunde

    Imi place ce ti-ai ales .Si eu tot asa port incaltamintea sa fie cit mai lejera si comoda.O sa intru sa ma uit.

    • ghizdavu iuliana simona
    • 12/05/2015
    Răspunde

    si mie imi place sa port incaltaminte fara toc ,dar si imbracamintea sa fie cat mai lejera ,am intrat pe site si am vazut minunatele produse si preturile sunt foarte bune

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 12/05/2015
    Răspunde

    Imi place ce ti-ai ales,culori vesele,frumoase,sa le porti cu drag,intru sa vad ce pot sa aleg de pe acest site,multumiri!

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/05/2015
    Răspunde

    sunt frumosi toti balerinii alesi de tine,pe site am mai vazut cateva perechi super dragute si nu sunt scumpi deloc.

    • Hacman Radu
    • 18/05/2015
    Răspunde

    din nou pt lady”s!…frumoase produse!Sa le porti cu placere!

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Criss ai captat nicte imagini tentante, in tendinte mai bine spus. Si eu iubesc gainele florate si cu tot felul de imprimeuri.

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Inca de anul trecut imi tot caut o tinuta florata din cap pana la picioare. Si nu am gasit, da. Ba nu au masura mea, ba nu au ce vreau eu…etc. Dar sa vezi ce am facut. Anul trecut mi-am luat pantaloni si o bluzita florata, iara anul acesta tot caut o gentuta fi incaltari tot florate bineinteles…sper sa gasesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares