Vivat Familia – primăvară fără alergii și astenii

equilibra

Ca și voi, și eu îmi doresc să vină mai repede adevărata primăvară, din anumite puncte de vedere. Pe de altă parte, primăvara, în familia mea, vine și cu unele probleme. Acest frumos anotimp, în care ar trebui să ne bucurăm din plin de soare, de pomi înfloriți, să ne plimbăm mai mult, e și motiv de îngrijorare în familia mea. Eu sunt afectată mereu de ”minunata” astenie de primăvară iar soțul meu se trezește cu o alergie de toată frumusețea, în perioada în care pomii prind a înflori.

equilibraȘtiu că nu suntem singurii care ne confruntăm cu așa ceva. Astenia de primăvară afectează foarte multă lume și, chiar dacă nu e o boală gravă, stările pe care le avem nu sunt deloc de neglijat și e important să luăm măsuri la timp pentru a nu lăsa o simplă astenie să ne strice zilele frumoase și programul obișnuit. Eu am cam rezolvat această problemă. M-am dus din timp la farmacia mea de suflet, Vivat Familia(o farmacie independentă și foarte prietenoasă), și mi-am achiziționat o cutie de Equilibra. Anul trecut mi-a recomandat farmacista de la Vivat acest produs și m-am simțit minunat cu el. Equilibra este un supliment alimentar cu magneziu și vitamina B, cunoscute pentru beneficiile lor asupra fizicului și psihicului nostru. Magneziul este foarte important pentru că ne scapă de acea stare de extenuare inexplicabilă și ajută la o bună funcționare a sistemului nervos. Dinți sănătoși, mușchi sănătoși, stare de bine, energie, tonus psihic foarte bun și un sistem imunitar care funcționează în parametri normali, asta îmi oferă Equilibra, ajutându-mă să mă împrietenesc rapid cu primăvara și ale sale raze de soare.

Ajungând la capitolul alergii, cred că se știe că alergiile sunt de mai multe feluri, fiecare fiind declanșate de alți factoriexterior_farmacie1 alergeni, având altfel de manifestări și răspunzând altor tratamente. Normal că, pentru un diagnostic și un tratament corect, e de preferat să vă adresați medicului dumneavoastră însă știu că, uneori, din lipsă de timp și chiar de bani, evităm să ajungem la cabinetul unui medic. Soțul meu se ”bucură” în fiecare primăvara de o frumoasă alergie la polen. Prima recomandare, pe care i-ar da-o un medic, ar fi să stea în casă și să se ferească de polen. Așa ceva este practic imposibil pentru că el iubește grădinăritul, adoră sa meargă la țară, să îngrijească pomii din livadă sau să cosească iarba printre ei. Imediat se instalează strănutul, secreția nazală, înroșirea și lăcrimarea ochilor, mâncărime în aceeași zonă sensibilă, a ochilor. Am citit aici mai multe despre simptomele și cauzele celor mai frecvente alergii și am înțeles mai bine cum stă treaba. Cum am rezolvat problema? Mergem la Vivat Familia, o farmacie care e foarte aproape de noi și îi solicităm unei farmaciste drăguțe să ne recomande un antihistaminic și, în câteva zile, simptomele dispar. Astfel, își vede liniștit de hobby-ul lui, fără a-i fi știrbită bucuria, de a-și vedea pomii înfloriți, de manifestările unei rinite alergice.

atelierulfamiliei.ro

vivat familia farmacieDacă și voi vă confruntați cu astfel de probleme precum alergii sau astenii nesuferite, aflați că nu trebuie să le lăsați să va strice bucuria venirii primăverii. Exista multe soluții, sfaturi, medicamente și suplimente care pot înlătura toate simptomele enervante. Aflați de ele cerând sfatul unui farmacist din cea mai apropiata farmacie semnalizată Vivat Familia. Sunt cei mai buni farmaciști, oameni care te tratează și te sfătuiesc, ca și cum ai fi un membru al familiei lor. Pentru ei e importantă starea ta de bine. Mergi și cere-le un sfat despre cum să te pregătești cât mai bine de primăvara, fie că vrei să afli cum să scapi sau să te ferești de astenie și alergii și ce suplimente să consumi pentru asta, fie că vrei ca virozele aduse de primăvară sa nu te ia prin surprindere. La nivel național, 700.000 de oameni interacționează cu Vivat săptămânal.  În această perioadă, găsești în farmaciile Vivat și trusa special gândită pentru a ne permite ca, în această primăvară, să ne bucurăm nestingheriți de natură. În fiecare sezon, Vivat gândește truse speciale cu medicamente și suplimente care să răspundă nevoilor întregii familii. Întreabă de trusa pentru o primăvară lipsită de probleme! Cu Vivat Familia primăvara e mai frumoasă și mai sănătoasă!

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 08/04/2015
    Răspunde

    Cu astfel de probleme ne confruntam si noi…mai ales fiica mea…este alergica la polen…se manifesta cu mancarimi,roseata ochilor……am sa incerc si eu acest produs…Multumesc Cris!Pupici!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 09/04/2015
    Răspunde

    Pentru astenia de primavara care ma termina de zile,merita sa vad cum e.

    • Mariana Cioranu
    • 10/04/2015
    Răspunde

    Este bine de stiut cind avem astfel de probleme .Momentan nu ma confrunt cu astenie sau alergie.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/04/2015
    Răspunde

    uff,cu astenia ma confrunt si eu,ce bine ar fi sa existe si la mine in oras farmacia Vivat!

    • Mihaica Iuliana
    • 16/04/2015
    Răspunde

    Da, si eu am cam aceleasi stari ca tine…insa la mine este si din cauza hepatipei pe care o am. Oare pentru mine este bun acest produs? Ficatul meu oare il accepta?

  1. Răspunde

    Una dintre farmaciile mele favorite e una independenta, preturi foarte bune, uneori am gasit diferenta si de 6 lei la o cutie de lapte praf, pot face comanda la diferite produse la ei si mereu ma asteapta cu zambetul pe buze si sfaturi calificate 🙂

    • TRICA VIORICA
    • 08/05/2015
    Răspunde

    Super-interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares