Stil accesibil – reduceri de primăvară

Cea mai recenta promoție Sheinside, propune zeci de rochițe superbe de primăvară, care mai de care mai colorate și mai decoltate, la prețuri cât se poate de mici, reduse cu 45% față de prețul inițial. Dintre toate, am ales să vă arăt cinci rochii pe culoarea vedetă în această primăvară, cinci rochii marsala.pizap.com14289613914191

Avem o rochie foarte mulată și scurtă(1), cu decolteu în V și mânecă lungă, potrivită pentru un look casual sau chiar ca ținută de club. S-ar potrivi chiar și cu platformele înalte cu toc gros, care se poartă în acest sezon.

A doua rochiță marsala are tot mânecă lungă și decolteu în V, însă este mai amplă în partea de jos, dar la fel de scurtă. Aspectul acesteia este ușor vintage și s-ar potrivi mai degrabă unor sandale romane.

inpuff.ro

Avem și o rochie pe aceeași culoare, la fel de scurtă, cu mânecă scurta de data aceasta, cu un contrast foarte frumos cu manșete și detalii din material negru, o rochie cu decolteu rotund(nr. 3) ceva mai cuminte decât primele două.pizap.com14289615609241

Dacă preferați rochiile care sunt și scurte, și cu mânecă scurtă și cu decolteu obraznic, aceasta rochie mulată(numarul 4) este perfectă. As vedea-o asortată cu o pereche de ghete biker și o jachetă în același stil rebel.

A cincea rochie este o rochie marsala cu mâneca 3/4, lungime medie spre scurtă, fără decolteu însă având zona bustului accentuala de croiala în X care evidențiază și talia. Imediat de sub sâni, pornește lărguță. Este genul de rochie care ascunde destul de bine burtica și s-ar potrivi la fix cu o geanta cu franjuri.
Le găsiți pe toate accesând linkul de mai jos. Aveți reduceri pe alese, rochii ieftine și la modă în această primăvară și, la comenzi de peste 30$, transportul este gratuit.

 

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 14/04/2015
    Răspunde

    Frumoasa culoarea,deosebite modele,interesant site,multumim de informatii, draga Cristina.

    • Hacman Mariana
    • 14/04/2015
    Răspunde

    imi plac toate rochitele,greu de luat decizii!……rochia marsala cu mâneca 3/4 ,lungime medie…cred ca ar fi potrivita pt mine)))

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/04/2015
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase toate, variantele 3 si 5 sunt potrivite pt mine!

    • Daniela Stingaciu
    • 16/04/2015
    Răspunde

    Ca de obicei sunt extrem de frumoase toate modelele si culorile,multumim pentru informatiile actualizate:)

    • Mariana Cioranu
    • 17/04/2015
    Răspunde

    Toate sint frumoase darcred ca mie mi se potrivesc 3 si 5.

  1. Răspunde

    Imi plac rochitele…marsala…dar parca arata mai bine pe fetele astea slabe decat pe mine 🙂

    • Mihaica Iuliana
    • 27/04/2015
    Răspunde

    Da, am tras cu ochiul si sunt foarte multe modele care ma atrag si ma tenteaza sa le cumpar, desi nu prea sunt adepta rochitelor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares