Produse AVON sector 5? Hai în magazinul meu!

Magazin AVON sector 5

Azi am încă o veste bună pentru noi, cei/cele care suntem mereu cu ochii pe cosmetice, parfumuri și produse de îngrijire și ni le dorim pe cele mai bune din punct de vedere calitativ dar, dacă ar fi și mai ieftine, ne-am plăcea și mai mult. Nu știu de unde obișnuiți voi să vă cumpărați cosmeticele, însă eu îmi cumpăr mare parte din ele de la Avon pentru că mă împac foarte bine cu fondurile de ten, îmi place aroma gelurilor de dus și mi se par accesibile parfumurile. De obicei, îmi făceam o comandă cam o dată la două luni, la una din vecinele mele care este reprezentant Avon.

De curând am descoperit că pot deveni eu însămi reprezentant Avon și acest lucru m-a fascinat. Acum pot comanda produsele necesare pentru mine și familia mea direct, fără intermediari. Este o experiență plăcută și practică, care aduce numeroase avantaje.

Unul dintre principalele beneficii ale acestei posibilități este economia de bani. Fiind un reprezentant, pot beneficia de reduceri semnificative, cadouri și alte avantaje speciale. Așadar, în afară de faptul că pot avea acces la produse de înaltă calitate, beneficiez și de oportunitatea de a economisi bani în același timp.

atelierulfamiliei.ro

Ca reprezentant, am mai multă flexibilitate și autonomie în luarea deciziilor legate de achizițiile pe care le fac. Nu mai sunt restricționată de termenele impuse de alți intermediari sau de stocurile limitate. Pot cumpăra produsele atunci când am nevoie de ele și în cantitățile dorite.

Cu toate acestea, a deveni reprezentant nu înseamnă doar beneficii personale, ci și o oportunitate de a ajuta și de a fi de folos altora. Mai ales că mi-am creat și propriul magazin AVON pe care îl poți accesa AICI, în care cei care sunt din sectorul 5 și apropiere pot comanda produsele dorite foarte simplu, dacă nu au un reprezentant AVON în cercul lor de prieteni. Și tu poți face asta dacă locuiești în sectorul 5 și ai nevoie de produsele AVON preferate. Intri pe magazinul meu, pui în coș produsele dorite, plasezi comanda și eu am grija ca produsele să ajungă la tine cât mai curând, cu plata la livrare.

În concluzie, a deveni un reprezentant pentru produse și servicii a fost o decizie excelentă pentru mine. Economia financiară, accesul la produse de înaltă calitate, flexibilitatea în luarea deciziilor și oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate înfloritoare sunt doar câteva dintre avantajele pe care le-am descoperit. Sunt încântată că am avut curajul să explorez această oportunitate și că acum pot beneficia de toate aceste beneficii irezistibile.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaela
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Am vazut si eu pagina si are oferte foarte faine. Si eu folosesc produse Avon si Yves Rocher.

    • Mariana Cioranu
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Da si eu folosesc produse Avon .Chiar imi plac .O saintru pe pagina .Multumesc.

    • Hacman Mariana
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Si eu folosesc produse de la Avon si sunt foarte multumita de ele…

  1. Răspunde

    Deja „la varsta mea” mi-am facut un set de preferinte in materie de cosmetuce si nu pot zice ca sunt o concumatoare de Avon. In afara de un rimel pe care il iau din cand in cand, asta cand raman fara cel de la L”oreal, nu mai cumpar decat cate o nuanta ciudata la o oja sau un lipglos pe care le port o data sau de doua ori 🙂

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 30/04/2015
    Răspunde

    Am vazut pagina,ofertele sunt ok,merita de luat,si eu folosesc unele produse de la ei.

    • Mihaica Iuliana
    • 30/04/2015
    Răspunde

    Multumim pentru recomandare Criss, o sa ma uit si eu, cam am nevoie de cateva produse.

    • Ada
    • 15/06/2015
    Răspunde

    Cu Avon ai cadouri si reduceri de pana la 40% in functie de comanda, livrare oriunde in toata tara in maxim 72 de ore, cumperi acum, platesti cand poti. Ai credit 18 zile si platesti cu orice tip de card comenzile facute pentru tine. http://www.supermamici.ro/lucrezi-de-acasa-si-castigi-bani-cu-avon/

  2. Răspunde

    Si mie imi plac produsele de la Avon, majoritatea cosmeticelor le am de la ei. Stiu si eu pagina doamnei si intr-adevar mereu sunt produse la reducere fata de cele din catalog. 🙂 Aaaa… daca nu ma insel, chiar am castigat 2 parfumuri la un concurs pe aceasta pagina 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares