Karin Events – wedding planner pentru nunți perfecte

wedding planner

Ai visat toatムviață la ziua nunții tale și, acum, în sfârșit, te-a cerut. Ύn loc să te simți ca într-un basm în care singurele tale griji sunt să probezi rochii și să alegi bijuterii, ai să începi să alergi în stânga și în dreapta căutând un local ieftin dar bun, încercând să găsești un DJ cu referințe bune, să te informezi de unde poți face rost de elementele de decor pe care le dorești, de unde să cumperi cele mai frumoase aranjamente florale la cele mai bune prețuri, să alergi după invitații, să dai zeci de telefoane să vezi care își confirmă prezența și care o infirmă, etc. Nici măcar nu mai ai timp să stai cu logodnicul tău. Uite așa, ajung multe cupluri ca, în ziua nunții, să fie mai degrabă stresate și crispate, decât să radieze de fericire.

crying_bride

 De unde știu? Eu încă nu am făcut nuntă dar l-am văzut pe vărul meu prin ce a trecut și nu mi-a plăcut deloc. Totul a fost pe umerii lor din ziua în care au început să își organizeze nunta și până a doua zi după ceremonie, când au zburat în luna de miere. Oricât ar vrea părinții și prietenii să te ajute, grija tot pe tine e, tu știi ce ai vrut, ce ai comandat, ție îți vine să plângi când te trezești că florile nu sunt cum le-ai dorit și că fotograful are echipament de acum o sută de ani. Dacă ospătarul are o problemă cu friptura vine la tine, dacă unuia nu îi place muzica, tu ești de vină. Numai distracție nu e asta. În definitiv, de ce faci nuntă? Ca să se bucure alții sau ca să te bucuri tu? Eu am decis. Eu vreau cu adevărat ca ziua nunții să fie cea mai fericită zi din viață mea și mi-am dat seama că asta va fi posibil numai dacă îmi aleg cu grijă un wedding planner serios. Nimeni nu vrea să arate așa în ziua nunții, nu?

Ce este un wedding planner? O persoană sau o firmă care te ajută să îți organizezi nunta mult visată, în așa fel încât să fie într-adevăr un eveniment pe care să nu îl uiți niciodată și asta nu prin prisma faptului că te-au durut picioarele pentru că le aveai umflate de cât alergaseși în săptămâna dinaintea nunții. Când vine vorba de organizare nunta,  sunt multe lucruri pe care nu le știi și multe pe care nu ai timp să le faci sau nu cunoști persoanele și firmele potrivite sau nu te pricepi la negocieri. Aici intervine rolul unei firme de wedding planning. Printre cele mai bune firme organizatoare de nunți se număra și Karin Events. De ce? Pentru că dincolo de job, wedding planning-ul este o pasiune.

atelierulfamiliei.ro

Unii cred că a angaja pe cineva să le organizeze nunta e prea scump. Dacă pui la socoteală timpul câștigat și economiile pe care le faci pentru că organizatorul angajat de tine va obține discount-uri la multe servicii, nu e deloc așa. În plus, ție niciodată nu îți vor veni în minte atâtea idei inedite și creative, menite să asigure unicitate și personalitate proprie nunții. În fond, tu nu organizezi nunți zilnic. Un wedding planner, face totul așa cum vă doriți tu și el. Nu mai trebuie să îi argumentați soacrei mari de ce vreți flori mov și invitații negre sau să va treziți că nu vă încadrați în buget, Un organizator de nunți va alerga în locul tău și va organiza totul așa cum tu ai visat, încadrându-se în bugetul pe care l-ați stabilit de la prima întâlnire. Va fi acolo să vă ajute să alegeți ținutele, va fi acolo să coordoneze totul în ziua nunții. Vouă va rămâne doar să va bucurați de logodnă, să spuneți ”da” și să vă distrați la maxim la petrecerea pe care ei o vor coordona în cele mai mici detalii. Să listăm cam ce îți asigură un wedding planner precum Karin Events, într-un pachet all inclusive pentru organizarea nunții:

nunta

– o primă întâlnire gratuită pentru a vă cunoaște
– contact permanent prin mail și telefon
– ajutor în stabilirea bugetului
– stabilirea conceptului și tematicii nunții
– selectarea localului în funcție de tematica aleasă
– însoțirea mirilor și consilierea lor în procesul de vizitare și alegere a localului
– căutarea furnizorilor și negocierea celor mai bune prețuri(restaurant, florărie, Dj, cameraman, fotograf)
– consiliere în alegerea ținutelor
– alegerea decorațiunilor și accesoriilor tematice
– alegerea invitațiilor, mărturiilor, etc.
– confirmarea prezenței invitaților
– coordonarea furnizorilor astfel încât să nu vă treziți în ziua nunții fără flori sau băuturi
– aranjarea numerelor de masă și a mărturiilor
– plata facturilor finale

Despre unele dintre ele nici nu știați că există! Am dreptate sau nu că, având atâtea griji pe cap, îți este imposibil să te bucuri de nunta pe care muncești luni întregi să o organizezi? Voi ce ziceți? Nu se merită să apelezi la serviciile unui organizator de nunți că să fii sigur că vei avea nunta perfectă de care să te bucuri fără stresul că ai uitat vreun lucru sau a intervenit ceva neprevăzut?

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaela
    • 09/04/2015
    Răspunde

    Si eu as face orice ca sa evit stresul si nebunia pe care le implica organizarea unei nunti.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 09/04/2015
    Răspunde

    Pentru ca te ajuta sa scapi de alergatura,stres,zapaceala chiar merita sa apelezi la asa ceva pentru a te bucura de eveniment.

    • Hacman Mariana
    • 09/04/2015
    Răspunde

    Cu siguranta toate miresele ar apela la astfel de specialisti..mai ales pt. a reduce stresul acumulat in acea perioada…

    • Mariana Cioranu
    • 10/04/2015
    Răspunde

    Da cu siguranta este mai bine sa apelam la specialisti care sint pregatiti in domeniul acesta si scapam de stres.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/04/2015
    Răspunde

    e de mare ajutor sa se apeleze la ajutor de specialitate,in felul acesta mirii se vor bucura de marele eveniment si vor scapa de stresul pregatirilor.

    • Mihaica Iuliana
    • 16/04/2015
    Răspunde

    Criss…si eu la anul am nunta, si sa sti ca aici la noi in Craiova exista o firam din aceasta care se ocupa cu organizarea nuntilor, insa pretul si tot ce ne trebuia noua s-au dovedit a fi nult mai scumpe….pentru noi oarecum exagerate.
    Asa ca am lua amandoi localurile la rand si am gasit in final unul destul de ieftin, destul de fain si aranjat. Nu zic…pt stres si alergatura se merita sa apelezi la o astfel de firma insa noi mai avem un an si o luna pana la nunta si deja am ales localul, lautarii si fotograful. Avem destul timp sa o organizam. O astfel de firma este ideala pt cei care sunt plecati in afara si nu are cine sa se ocupe de toate detaliile.

  1. Răspunde

    Daca ar fi sa ma mai marit o data cu siguranta nu as mai vrea sa trec prin chinurile „facerii” unei nunti. Am ajuns cu cateva zile inainte de nunta cu nervii varza si cu multi draci adunati ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares