E simplu să vinzi și să câștigi bani promovând QuickMobile

profitshare_banner_quickmobile_concurs

O vreme ai încercat să faci bani din clickuri. Și ai făcut. Cam 2$ pe lună. Apoi ai încercat cu niște sondaje și nici acolo nu ți-au ieșit banii de pâine. Ai început să te întrebi dacă există vreo metodă serioasă și sigură de a face bani online. A venit prietenul ăsta al tău cu ideea că un blog e o mașină de făcut bani. Ți-ai făcut și blog. Ai pus un articol de Crăciun și unul înainte de Paște, l-ai umplut de reclame și, în șase luni, ai făcut de un suc și o cafea. Te gândești că toți te-au mințit și că e practic imposibil să câștigi ceva din blog. Nu știu cum stă treabă la clickuri și alte minunății, dar pe blog eu îți spun sigur că ai șansa să câștigi bănuți. Dar nu la modul cum ai înțeles tu să faci blogging. Nu fac pe deșteapta. Am învățat din propriile-mi greșeli și cred că merit să mă asculți.

 Mă înscrisesem și eu pe rețelele de afiliere și așteptam să dau lovitura cu vreo comandă de zeci de milioane. Comanda refuză să vină. Mă întrebam cum fac alții de obțin atâtea vânzări. Îmi dădeam seama că nu am trafic suficient pe blog dar nu știam cum să aduc oamenii acolo, să mă citească. L-am întrebat pe Google. Google a zis că trebuie să scriu mai mult; el are întotdeauna dreptate. M-am pus pe scris și a început să crească numărul vizitatorilor. Tot degeaba. Rar câte un click pe bannerele mele. Apoi, într-o zi, mi-am dat seama că așteptam degeaba ca lumea să bage în seamă reclamele pe care eu însămi le uram. Tocmai îmi cumpărasem un televizor. Am scris un scurt review despre el și am aruncat pe el un link de afiliat. La nici o săptămână, cineva care căutase informații și păreri despre acel TV și ajunsese pe blogul meu, l-a comandat online pornind de pe linkul meu și atunci am făcut primul meu comision mai serios. S-a dovedit că marketing-ul afiliat funcționează. Am continuat să promovez produsele.

Astăzi, cu atât mai mult, am încredere că voi putea câștiga și mai mulți bani punându-mi blogul și osul la treabă. De ce? Pentru că magazinul meu preferat IT&C, QuickMobile, s-a alăturat rețelei de afiliere Profitshare. De regulă, atunci când vroiam să fac reclamă unui produs, îmi trebuia ceva timp ca să fac o comparație de prețuri și să mizez pe ofertele pe care eu însămi nu le-aș fi refuzat. Dacă și magazinul X și magazinul Y vând varză și ambii iau marfă de la același producător, singura ta șansă să vinzi varză e să o promovezi pe a celui care o dă mai ieftin sau îți da și sărea gratuit să o pui la murat. Însă, dacă toți vând varză și unul singur vinde vinete, mizează pe cel care vinde vinete! Asta am și făcut și am mizat pe QuickMobile. QuickMobile nu vinde vinete, ci gadgeturi de ultima generație, înglobând cele mai noi tehnologii. O să-mi spuneți că asta fac toți. Da, dar nu toți au adus primii în România iphone 5C sau 5S și iphone 6. Până aduc restul magazinelor ceea ce aduce QuickMobile în premieră în țara noastră, tu deja ai șansa să câștigi comisioane „babane”. Din acest motiv și din multe altele pe care le voi enumera mai jos, eu nu-ți propun să faci bani din afiliere, ci să faci bani promovând QuickMobile. Haideți să vedem de ce e mai simplu să obții comisioane din promovarea QuickMobile decât din promovarea altor advertiseri:

  • Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile  online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux. Prima condiție ca să fii un promoter bun, e să ai ce sa promovezi. Aici chiar ai: telefoane, tablete, gadgeturi, accesorii și branduri de lux. Iar advertiserul nu e deloc zgârcit la comisioane. Iată, spre exemplu, cât am câștigat din vânzarea unui telefon Samsung Galaxy S6 de la QuickMobile:
  • QuickMobile  aduce produse în exclusivitate în România, produse pe care pasionații de gadgeturi și dependenții de tehnologie le așteaptă cu sufletul la gură. Au adus primii în țara noastră iphone-urile cele mai recente și ceasurile Apple prin precomandă. Numele mari(Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari, etc.) și exclusivitățile vând foarte bine!
profitshare_banner_quickmobile_concurs
  • QuickMobile oferă și reduceri mari de preț, reduceri reale în secțiunea dedicată de pe site.
  • QuickMobile asigură transportul gratuit pentru orice comandă cu valoare mai mare de 100 de lei. La asta se adaugă și livrarea rapidă din stocurile proprii, bine aprovizionate.
  • QuickMobile acceptă plata în rate(rate egale fără dobândă) dar și prin Paypal și acesta este un mare avantaj pentru că sunt puține magazine online în România care acceptă plata Paypal.
  • QuickMobile oferă Quick Service în sistem Door to Door. Mai pe înțelesul nostru, service rapid pe perioada garanției și ridicarea produsului defect direct de la ușă, diagnosticarea și repararea lui în cel mai scurt timp și livrarea lui înapoi, tot la ușă, pe cheltuiala vânzătorului.
    Nu mai pierde timp și alătura-te acum programului de afiliere QuickMobile din cadrul Profitshare! Începe chiar astăzi să câștigi bani promovându-le produsele, reducerile și serviciile pe blogul tău! Nu știi cum să faci asta? Ți-am pregătit un scurt tutorial video care sper să îți fie de folos. Spor la conversii și comisioane!

PS: Nu uita să te abonezi la newsletterul QuickMobile pentru a primi la timp ofertele și noutățile și a putea să le prezinți rapid cititorilor tăi! În plus, te anunț că între 1 – 30 aprilie 2015, poți câștiga un telefon Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de Quickmobile, dacă ești promoterul cu cele mai multe produse vândute. Locurile 2 și 3 din clasament vor primi o tabletă Xiaomi MIPAD și un smartwatch MYKRONOZ ZeClock. Restul afiliaților, indiferent de valoarea și numărul comenzilor, pot câștiga prin tragere la sorți o tabletă Nokia Lumia 2520.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Iata ca in final m-am dumirit si eu de ce vad atatea reclame pe toate site-urile 🙂 Citisem acu ceva timp cum sa faci bani din blogging si ce-i drept cele mai usore mi s-au parut sondajele, pe care le fac si acum, si concursurile de articole, probabil ca pe astea le-am inteles cum functioneaza :)Acum insa cand m-am imbogatit cu noi informatii valoroase cred ca voi pune si eu in practica afilierea asta 😉

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 30/04/2015
    Răspunde

    Un articol cu informatii interesante, vezi cum se castiga banii promovand produse,felicitari si multumiri!

    • Mariana Cioranu
    • 30/04/2015
    Răspunde

    Foarte bun articolul si interesant .Nu stiam ca putem castiga bani promovind produse .Multumesc .

    • Mihaica Iuliana
    • 30/04/2015
    Răspunde

    Super tare Criss, saptamana viitoare o sa te intreb cum ma pot inscrie si eu….imi place ideea

    • Hacman Mariana
    • 30/04/2015
    Răspunde

    O idee buna…multumim de articol Cris..Este o sursa de venit cinstita…

  2. Răspunde

    Un articol foarte util pentru noi cei care nu stim 🙂
    multumim ca te gandesti si la noi! :-*

  3. Felicitari pentru articol. Am inceput si eu de un timp sa activez in acest domeniu, desi am conturi in retelele de afiliere din 2009 (pana acum nu prea am fost interesat).
    Eu inainte de a promova un magazin online, il iau putin pe Google la intrebari.
    Iata asta, de exemplu:
    http://www.nwradu.ro/2014/11/quickmobile-santajeaza-jurnalistii-pe-motiv-ca-telefoanele-testate-au-urme-de-uzura/
    Eu nu am nimic cu aceasta firma, nu mi-au facut nimic rau sau bine.
    Nu stiu care este adevarul. Acum aveti „un fir” de care sa „trageti”, aveti de la ce sa porniti in cautarile proprii pe Google si sa aflati daca este adevar sau minciuna.

    • Marius
    • 09/08/2016
    Răspunde

    O scurtă atenționare pentru a nu păți și voi ce mi se întâmplă mie! Sper să nu aveți ocazia să vi se defecteze telefonul cumpărat de la QuickMobile.ro, pentru că vă doriți să nu îl fi cumpărat de acolo. Deși în garanție, deși propus din prima zi de când a ajuns la dumnealor, pentru înlocuire, deși cu o problemă recunoscută de producător, au așteptat până în ultima zi a termenului de soluționare a problemei, pentru a îmi propune un alt telefon la schimb. Și acela nici măcar la fel cu cel defect, nici măcar același brand și doar unul singur, nu mai multe modele din care să pot alege, chiar și cu plata unei eventuale diferențe. Așa că, de trei săptămâni aștept să îmi fie rezolvată o problemă simplă de înlocuire a unui aparat în garanție! Jenantă atitudine față de clienți! Așa că, pe cât posibil, ori nu achiziționați de la ei, ori rugați-vă să nu se defecteze!)))

    1. Răspunde

      Imi pare rau pentru aceasta experienta neplacuta. Nu vreau sa imi imaginez ce le-as spune eu daca mi-ar face una ca asta 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares