De ce sa cumperi saltele online

saltele online

De curând, soțul meu mi-a făcut cadou o saltea pentru pat. Mai exact, mi-a dat banii necesari achiziționării ei ca să pot eu să îmi aleg o saltea pe placul meu. M-am plimbat două zile prin magazin de mobilă care vindeau și saltele și deja mă enervasem. Nu găseam informații despre saltele, nu îmi ofereau transport și prețurile mi se păreau cam mari. Apoi, într-o seară, mi-a venit ideea să caut oferte de saltele online.

Am intors internetul vreo două ore pe toate părțile, am analizat și comparat prețurile(lucru mult mai ușor de făcut când faci shopping pe internet) și, într-un final, mi-am comandat o saltea Fresh Classic Memory. Citisem pe îndelete descrierile detaliate ale produselor și acum eram convinsă că acest tip de saltea era cea mai bună alegere pentru nevoile mele. Mie îmi plac saltelele mai ferme și aveam nevoie de una care să nu se deformeze dar, în același timp, să fie confortabilă. Am comandat salteaua despre care vă spuneam și am primit-o acasă în două zile, beneficiind de transport gratuit, așa cum promiseseră pentru București. Trebuie să recunosc că m-a atras și reducerea semnificativă de preț(20%), reducere care este încă valabilă pe site. Și nu e singura saltea care poate fi achiziționată la preț redus beneficiind de discount-urile reale.res_efeb0f0179c0ec4fc39eb31300da3627_350x350c_sfce

Acum ma bucur de o saltea pe placul meu, o saltea pe care am cumpărat-o la un preț bun și mi-a fost livrată gratuit. Pot spune că saltelele Fresh Classic Memory asigura un suport bun(suport poliuretanic prin celulă deschisă) pentru coloana vertebrala dar sunt și foarte comode datorita stratului de 2 cm de spuma cu memorie. E plăcut să te relaxezi pe o astfel de saltea și de-a dreptul revigorant să dormi pe ea, oferind o duritate medie spre fermă. Este o saltea bine aerisită prin intermediul benzii de aerisire 3D și nu provoacă alergii, fiind acoperita cu un material textil antialergic. Ma declar pe deplin mulțumită de alegerea făcută și vă recomand și vouă să vă alegeți salteaua potrivită cu grija.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 23/04/2015
    Răspunde

    Super salteaua alesa de tine! Sincera sa fiu si a mea e cam uzata..s- a cam lasat…nu mai este atat de confortabila…o sa intru pe site sa ma uit…dar nu cred ca o livreaza gratuit tocmai in Suceava…Sa o stapanesti sanatoasa….sa o stapaniti…si poate vine barza si la voi….

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 23/04/2015
    Răspunde

    O saltea de nota 10,foarte buna ,te odihnesti perfect,are prietena mea ( mi-a laudat-o de numai),a mea e mai demult dar sper ca in curand s-o schimb.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/04/2015
    Răspunde

    Criss sa sti ca si eu o sa imi cumpar saltea tot de pe net in aceasta toamna cand ma voi muta la casuta mea dupa ce este gata de renovare. Multumesc de recomandare

    • Mihaica Iuliana
    • 27/04/2015
    Răspunde

    A…app. Saltele sa cumperi insa perne nu. Eu am luat o perna de la dormeo si sunt tare dezamagita de ea, am dureri de gat si de coloana de le ea, abia astept sa o schimb, desi cea care mi-a recomandat-o a zis ca este extraordinara….cred ca se referea ca este extraordinar de proasta.

    • Mariana Cioranu
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Multumesc pentru articol .O sa intru pe site sa vad pentru ca si pe-a mea trebue s-o schimb.O sa -mi fac o idee .

  1. Răspunde

    Si eu trebuie sa imi schimb salteaua..e luata la promotie cu mobila si desigur nu i-o fi dat aia lu mama cea mai buna saltea, asa ca a facut o gaura unde stau mai mult pe ea :))) si cand ma culc iese un arc si ma gadila pe la coaste 🙂

    • Lamiita D
    • 01/04/2016
    Răspunde

    Produsul ideal, si eu am nevoie de o saltea ca se cunoaste locul unde dorm :))

      • cristina
      • 06/04/2016
      Răspunde

      uff, asta nu e bine ca se lasa cu dureri de spate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares