Câștigă bani online promovând QuickMobile prin Profitshare

Banii știe toată lumea ce sunt și la ce folosesc. De câștigat, cred că toată lumea vrea să îi câștige cât mai simplu, comod și rapid. Azi vorbim despre o metodă serioasă și legală de a câștiga bani online – afilierea sau marketing-ul online afiliat. Ce este afilierea? Este relația(comercială, de marketing) dintre un furnizor(magazin online în cazul nostru) și un o persoană/firmă care promovează produsul sau serviciul furnizorului. Ambii au de câștigat: promoterul va câștiga bani sub formă de comision din vânzările generate în urma promovării produselor iar furnizorul va câștiga notorietate și își va crește vânzările.

 Există programe de afiliere pe site-urile mai multor magazine online însă, de ce să îți faci cont pe 20 de site-uri și să fii nevoit să te loghezi pe ele zilnic pentru a lua linkurile pentru promovare, când există ProfitShare? Ce este ProfitShare? Este o rețea de afiliere în care sunt înscriși mulți advertiseri(magazine online) iar tu, printr-un singur cont creat pe această rețea, ai acces programele de afiliere ale tuturor acestor magazine. Poți promova produsele și serviciile unui magazin, ale mai multora sau ale tuturor. Totuși, e bine să îți faci un calcul, să vezi cam ce se caută și ce advertiseri au produse mai căutate și oferă comisioane mai mari.ps

Din rândul acestora, QuickMobile  e primul pe care ți-l recomand. QuickMobile este unul din cei mai importanți retaileri din România pe domeniul IT&C. Cum promovezi produsele de pe QuickMobile? După ce ți-ai făcut cont pe rețeaua de afiliere și te-ai înscris, caută pagina QuickMobile în Profitshare și citește cu atenție termenii și condițiile pentru a ști de la început prin ce metode și cum poți promova produsele din portofoliul QuickMobile. Ține minte că nu ai voie să folosești anumite cuvinte cheie și nu ai voie să comanzi folosind linkul rău de afiliat, încercând astfel să primești comisioane pentru propriile comenzi făcute pe site!

Cum promovezi produsele? Prin intermediul linkului. Așa cum vei găsi mai pe larg explicat în materialul video, poți fie să accesezi pagina cu toate produsele QuickMobile din Profitshare, fie să intri direct pe QuickMobile, să alegi produsele și promoțiile pe care vrei să le distribui, iei linkul produsului și îl introduci în caseta specială de pe rețeaua de afiliere pentru a obține linkul tău personalizat de afiliat. Atenție! Dacă pur și simplu dai share unui produs din magazin, utilizând linkul ca atare și nu linkul tău de afiliat, eventualele vânzări generate nu vor putea fi asociate persoanei tale. Mai multe detalii despre cum te înscrii, cum obții linkul de afiliat, câți bani poți câștiga din vânzări și cum vei fi plătit, afli în acest material video:

 Unde și prin ce unelte promovezi produsele? Ai voie să promovezi produsele QuickMobile pe blogul/site-ul personal, dacă ai unul, pe forumurile unde activezi și pe rețelele sociale(fără reclame plătite!). Poți opta pentru promovarea linkului unui produs pe contul tău de facebook sau pentru plasarea unor widget-uri, slidere și bannere pe blog. Afilierea este una din cele mai importante surse de venit ale bloggerilor. Nu te aștepta, însă, să faci bani din marketing-ul afiliat cu un blog pe care l-ai făcut ieri și pui două bannere pe el în așteptarea clienților! Contează traficul, contează frecvența postărilor dar și modul de promovare(va dau un pot: șansele de a vinde un produs sunt mai mari dacă plasezi linkul către produs în articol, decât dacă umpli blogul de widget-uri).Untitled1

Cât este comisionul? QuickMobile oferă comisioane variabile(intre 3% și 20% din valoarea unei vânzări generate), în funcție de categoria promovată, astfel:

  • 3% comision General
  • 10% pentru produsele din categoria: Gadgets cu excepția subcategoriilor: MacBook, iPod, Apple Watch și Ochelari Inteligenți la care se aplică comisionul General
  • 20% pentru produsele din categoria: Accesorii și Branduri de Lux
    Iată, spre exemplu, cât am câștigat din vânzarea unui telefon Samsung Galaxy S6 de la QuickMobile:Untitled

  Când și cum primesc banii? Comisioanele se adună în contul tău până strângi minim 100 de lei. Odată ajuns la această sumă, asigură-te că ai completat contractul și ai oferit documentele necesare și, luna următoare, pe data de 22, îți vei primi banii! Banii se transfera în cont bancar.

 De ce QuickMobile e un advertiser ale cărui produse iți pot aduce comisioane mari și numeroase?10929058_1015410718486306_3162460479387028767_n

  • Vinde produse de ultimă generație, provenite de la branduri vedetă pe plan internațional(Apple, Asus, Samsung). Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online, de la circa 200 de branduri internaționale premium.
  • QuickMobile aduce în premieră în Romania cele mai noi gadgeturi(au fost primii care au adus iPhone 6 și iPhone 6 Plus iar, în 2013, tot datorită lor, în Romania, doritorii de  iPhone 5C și iPhone 5S, au avut acces la telefoanele dorite la fel de repede ca cei din SUA).
  • QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.
  • QuickMobile acceptă pe lângă plata ramburs, prin transfer bancar sau cu cardul și plata prin paypal și în rate(3/6/9 rate egale cu dobândă 0%)
  • Are reduceri fabuloase de prețuri la multe produse(reduceri de până la 99% în campania QuickEnd(la fiecare sfârșit de săptămână).
  • Oferă opțional garanție express pentru produsele cumpărate(garanție extinsă, reparație în maxim 5 zile, transport-retur gratuit).
  •  Serviciu de livrare rapidă; majoritatea comenzilor plasate într-o zi sunt ambalate și expediate în aceeași zi.
  • Transport gratuit pentru comenzile de peste 100 de lei în localitățile aflate în zona de acoperire a firmei de curierat.
  • Are opțiune de deschidere/verificare colet la livrare.

Nu te-am convins încă de beneficiile înscrierii în programul de afiliere QuickMobile in Profitshare? Mai am și alte avantaje și oportunități de a câștiga, de data asta premii: între 1 – 30 aprilie 2015, poți câștiga un telefon Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de Quickmobile, dacă ești promoterul cu cele mai multe produse vândute. Locurile 2 și 3 din clasament vor primi o tabletă Xiaomi MIPAD și un smartwatch MYKRONOZ ZeClock. Restul afiliaților, indiferent de valoarea și numărul comenzilor, pot câștiga prin tragere la sorți o tabletă Nokia Lumia 2520.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Interesant articol,imi place ca toate lucrurile sunt explicate clar,felicitari pentru prezentare!

    • Mariana Hacman
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Super afacere…si premiile sunt geniale! Multumim de articol! Pare interesanta si tentanta mai ales ca avem si multe beneficii….oferte, premii….

    • Mariana Cioranu
    • 28/04/2015
    Răspunde

    imi place articolul scris de tine este interesant .

    • Mihaica Iuliana
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Buna Criss, felicitari pentru prezentarea facuta. Eu recunosac, sunt fana afacerilor online si a banilor facuti pe internet. Voi incerca si eu aceasta afacere, insa eu am unele in care se castiga mult mai usor,daca doriti va pot lasa si un link de referal, deoarece se bazeaza pe refelali. Ideea este ca nu ai nevoie de multi referali, de exemplu cu doar 10 referali poti face de voie un castig de 120 lei lunar, si asta cu doar o munca de cel mult 10 minute pe zi. Nimic mai mult, Eu de aici scot lunar in jur de 150-200 lei si am 11 referali. Este foarte tare afacerea si stabila. Daca esti curioasa sa incerci si oricine altcineva va voi arata. Pupik Criss.

    • Mihaela
    • 29/04/2015
    Răspunde

    E bine ca au intrat in joc si cei de la QuickMobile pentru ca sunt foarte multi pasionati de tehnologie printre noi.

  1. Răspunde

    Eu m-as face afiliat numai ca sa fiu luata in considerata la concursul lor 🙂

    1. Răspunde

      …scuzati-mi „agramaticalitatea” de mai sus 😉 vroiam sa zic ca eu eu m-as face afiliat numai ca sa particip la concurs 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares