Vreau sa sterilizez prostii. Pot?

sursa foto zazzle.com.au

Pana azi am fost ceva mai calma in ceea ce priveste noile reglementari la care trebuie sa ne supunem noi, proprietarii de catei, incepand cu 2015. Azi am nervi. NU vreau sa-mi sterilizez cainele! NU decide statul ce fac eu cu micutul in care doar eu am investit pana acum. I-a dat statul vreun vaccin, vreun calciu sau vreun baton gratuit? Nu vreau si punct. Problemele medicale apar de regula la femele si, chiar si asa, de mii de ani animalele traiesc fara sa fie sterilizate, numai acum s-au trezit sa ne oblige pe noi sa facem asta. Auzi la ei, caini fara valoare chinologica! Pai si astia care vorbesc si traiesc pe banii nostri in Parlament au vreo valoare umana? N-au. Continua sa se perpetueze liberi ca specie, se inmultesc ingrijorator de mult, sunt agresivi si prosti si noi nu putem propune sa fie sterilizati? Adica ei de ar avea dreptul sa se f… si cainele meu nu?

Din cate imi dau eu seama, cica nu ii mai lasam pe astia fara valoare sa se inmulteasca pentru ca le rapim dreptul la viata alora din adaposturi. Pai, atunci hai sa legam trompele femeilor sa nu mai faca copii si sa dam o sansa copiilor abandonati in orfelinate. Sa vedem, nici atunci nu luati atitudine?  Bun, o sa ne sterilizam toti cateii si o sa adoptam din adaposturi. In cincisprezece ani, toti acesti caini vor muri. De unde iti iei caine atunci? Te duci si dai 500-1000 de euro pe un caine de rasa cu pedigree ca ala e caine cu valoare si are voie sa faca pui.

Lasa sa cheltuiesc eu banii, pe care nu ii am sa imi fac un papanicolau si o ecografie mamara, ca sa imi sterilizez cainele, ca pe aia din zonele rurale sigur nu ii obliga nimeni sa faca asta. Si nici nu imi doresc sa fie obligati sa faca asta pentru sunt oameni batrani care nu au cu ce, nu au unde sa se duca. Am acceptat sa ucida caini in numele interesului public, am acceptat sa il microcipez desi am certitudinea ca nu ma va ajuta cu nimic, il ingrijesc si il vaccinez corespunzator pentru ca il iubesc dar de sterilizat refuz sa il sterilizez. Si, in cazul in care nu stiati, masculii sterilizati sunt de patru ori mai predispusi sa faca cancer de prostata si au de trei ori mai multe sanse sa devina obezi. Nu mai bine propunem noi o lege prin care toti prostii sa fie sterilizati ca sa nu se mai inmulteasca in mod periculos?

bottegaverde.ro
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 05/03/2015
    Răspunde

    Adevarul e ca in ziua de azi e tot mai greu sa traiesti… atat animalele cat si oamenii…nu stiu ce sa mai faca astia…Nici eu nu sunt de acord cu aceste formalitati…

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 05/03/2015
    Răspunde

    De ce sa te oblige sa faci acest lucru,eu nu inteleg,atunci sa sterilizeze tot,femei,barbati,animale,nu stiu ce sa mai inventeze,mai bine ar dezbate lucruri mai serioase.

    • Ion Paula
    • 05/03/2015
    Răspunde

    Si eu sunt pro….pentru sterilizarea prostilor, dar a astora ca cei de ne conduc tara ( mai mult furand si dormind) . Bietele animale la ce sunt supuse din cauza unor prosti 🙁

  1. Hai, ca pe asta nu o stiam! Ce cretini ne conduc tara…

    • Iorga Daniela Ionela
    • 06/03/2015
    Răspunde

    Doamne cata prostime avem la conducere!!!! Decat sa sterilizam bietele animalute mai bine sa isi opereze ei creierul ala bolnav sa nu mai gandeasca asemenea tampenii.

  2. Răspunde

    Testul Papanicolau nu cumva e gratis? In rest… cred ca fiecare e liber sa faca ce doreste cu animalele lui de casa. Eu am 3 pisici, toate 3 sterilizate, da’ se duc dupa motani mai rau decat alea care fac pui…

    • Mihaica Iuliana
    • 11/03/2015
    Răspunde

    Criss sa sti ca nici eu nu sunt de acord cu aceasta lege tampita…o mare prostie si o cheltuiala de bani in plus care sunt bineinteles din buzunarul nostru…un stat incapabil avem…sa se sterilizeze ei intati de de minciuni, furt si tot raul pe care il aduc tarii.

  3. Răspunde

    Pai draga mea, prostii care au propus asta sunt deja sterilizati mintal. Exact de caine le arde acum. Ok, inteleg pe cei din adaposturi sa ii sterilizeze sa nu se mai inmulteasca pe strada, dar atata timp cat are proprietar cred ca acesta decide ce face sau nu face cu „proprietatea” lui pana la urma. Codul penal zice ca daca un animal care iti apartine provoaca pagube sau comite ceva de natura penala, cum ar fi sa ucida un copil sfasaindu-l, atunci, da, tu ca stapan raspunzi de cainele tau, raspunzi penal in fata legii. Dar de la asta pana la mutilarea animalelor e deja prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares