Videochat, dar nu oricum

Nu sunt chiar cea mai mare fana a emisiunii, dar am urmarit cat de cat sezonul actualul al emisiunii „Burlacul” si nu mi-a placut deloc cand a fost eliminata Roxana, dupa ce avusese curajul sa marturiseasca in fata camerelor ca se intretine practicand videochat-ul. Pana la urma, ce e videochat-ul? Oare nu e o meserie ca oricare alta, insa mai bine platita? E un job perfect legal. Fetele si baietii care se ocupa cu asta, au inclusiv carte de munca.

Eu am avut o prietena care facea videochat si pot sa spun cu mana pe inima ca, in viata privata, era mult mai timida si mai cuminte decat alte fete din anturajul nostru. De asta eu nu judec pe nimeni prin prisma meseriei si chiar incurajez fetele sa faca videochat pentru ca e un job flexibil care le poate permite sa mearga si la facultate si sa se distreze si le si ajuta sa isi sustina financiar restul activitatilor. Insa, videochat-ul trebuie facut ca la carte si nu oricum. Am inteles ca exista persoane care cred ca pot face asta acasa. Ei bine, asta mi se pare o prostie. Dupa parerea mea, din toate punctele de vedere e mai bine sa faci asta intr-un studio videochat decat pe cont propriu. Iata care ar fi avantajele lucrului intr-un astfel de loc:

– beneficiezi de training-uri (make-up, hair style si comunicare) care sa te ajute sa fii mereu mai buna in meseria pe care o practici sau sa treci peste micile inhibitii de la inceput.
– venituri mai mult decat satisfacatoare(peste 85% din fetele care lucreaza in domeniu, ajung sa castige 5000$ pe luna).
– un job in care nu se pune accent pe experienta.
– maxima confidentialitate;  se lucreaza numai cu clienti din afara Romaniei asa ca e practic imposibil sa afle cineva cu ce te ocupi daca tu vrei sa spui asta nimanui.
– lucrezi cu contract de munca si ai acelasi beneficii ca orice alt angajat(asigurari, concediu, pensie, etc.)
– ti se asigura un mediu placut de lucru, fara sa fie nevoie sa investesti tu ceva in decoruri sau sa iti ocupi o camera din locuinta cu aparatura necesara.
– intimitatea si siguranta asigurate din start – se lucreaza doar cu fete
– beneficiezi de conexiune la internet de cea mai buna calitate pentru a a-ti desfasura activitatea in conditii optime.

atelierulfamiliei.ro

Daca sunteti incantate de avantajele unui astfel de job si vreti sa va angajati ca model videochat, aveti grija sa alegeti un studio cu experienta, un studio in care intr-adevar ti se asigura mediu placut de lucru, in care stii ca esti ok din punct de vedere legal si te simti in siguranta!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 17/03/2015
    Răspunde

    Ai dreptate Cris,dar din pacate nu toti gandesc ca tine…multi sunt cei care, daca aud ca cineva face videochat ,gata este o femeie usoara,prostituata,….si la baieti la fel ..nu mi se pare corect sa pui eticheta cuiva fara sa stii absolut nimic despre acea persoana…eu una nu am nimic impotriva acelor ce fac acest lucru atata timp cat o fac si in limita bunului simt,, fara sa sara gardul”..este o meserie la fel ca oricare alta…conteaza mult si mentalitatea oamenilor ..ideal ar fi sa apeleze la un studio ce le ofera siguranta si protectie.

      • cristina
      • 17/03/2015
      Răspunde

      pana la urma, adult sau non-adult, videochat-ul e o meserie si trebuie respectata; nu spun ca as face eu asta dar cine se simte puternic si motivat, o poate face intr-un mediu organizat

    • Iorga Daniela Ionela
    • 17/03/2015
    Răspunde

    Mentalitatea romanilor lasa de dorit,nu vad ce gresit in a castiga un ban cinstit atata vreme cat se limiteaza strict la videochat si nu implica altceva?

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/03/2015
    Răspunde

    Ai dreptate si aceasta este o meserie doar ca la noi mai dureaza sa fie vazuta ca o meserie,in mintea romanului acest lucru inseamna prostitutie,femei usoare,deci mai trebuie asteptat ca acest lucru sa fie vazut altfel.

    • Mihaica Iuliana
    • 20/03/2015
    Răspunde

    Eu sunt intr-u totul de acord…un serviciu si o meserie ca oricare alta. Spun asta deoarece si eu am fost dispusa sa fac la un moment dat insa nu am avut taria sa la las de prejudecati si sa apar sexy imbracata in fata camerei…a fost o problema a mentalitatii mele. Insa acum daca as putea as face asta…insa nu mai pot. Interesant articol si foarte adevarat in tot ce este videochat-ul. Nu este nimic iesit din comun doar ca trebuie sa stai imbracata mai sumar in fata camerei…atat, nimic mai mult.

  1. Răspunde

    Eu nu vad nimic rau in a face videochat, si eu am o prietena, si ea chiar este multumita de conditii si de ce ii ofera acest job, asa ca este problema fiecaruia ce stil de viata isi alege.

    1. clar e liber fiecare sa faca ce vrea 🙂

    • Flori
    • 03/10/2017
    Răspunde

    Nu cred ca are pra mult importanta daca era timida sau nu, in videochat iti schimbi sigur atitudinea in sesiunile online sigur, si eu am o cunoastinta pe care daca o intalnesti nici nu-ti imaginezi ca se ocupa cu videochatul.

  2. Răspunde

    Ai foarte mare dreptate, dar se gasesc din ce in ce mai putini oameni ca tine, cu o mentalitate deschisa. Toti suntem liberi sa luam propriile decizii si sa practicam ce job vrem. Si da, pentru inceput chiar e ok sa incepi cu un studio profi, care sa te indrume in aceasta cariera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares