Primavara incepe cu TeX

TeX tinuta picnic

Ca orice femeie, si eu imi doresc sa fiu mereu bine imbracata! Chiar daca uneori poate dau chix, avantajul meu e ca nu are cum sa ma ia Iulia Albu la puricat si sa imi desfiinteze tinutele. Imi place sa stiu ce se poarta si incerc sa ma adaptez tendintelor, fara insa a pune piciorul in prag si a lasa chel bugetul familiei ca sa imi cumpar haine de la firme de renume si sa am pretentia sa imi schimb garderoba la fiecare inceput de sezon. De regula, doua trei piese in tendinte si putina imaginatie sunt suficiente. Nici macar nu am nevoie de bani multi. Majoritatea hainelor mi le cumpar din Carrefour unde gasesc preturi mai mult decat decente. Hainele din colectiile TeX, marca proprie Carrefour ma ajuta sa fiu chic, fashion, indiferent de locatie si ocazie. De la lenjerie si pijamale, la jeansi si rochii casual, TeX este marca noastra a romanilor cu o viata activa, cu venituri medii, dornici sa afiseze un look impecabil dar confortabil. Cu TeX nu am dat gres pana acum. Am tricouri si de acum doi ani; n-au nici o ruptura. Cusaturile sunt impecabile si tesaturile nu sunt tesaturi pretentioase, ci simplu de intretinut. Ca la fiecare inceput de sezon, Carrefour nu ma putea dezamagi si a lansat noua colectie de primavara plina de haine la moda. Colectia de adreseaza tuturor: femei, barbati, copii, adolescenti, tineri si adulti.

Am luat la puricat colectia de haine de dama si m-am gandit sa va propun trei tinute care au la baza produsele din colectia de primavara TeX. Piesa de rezistenta, dupa cum veti observa, este denimul. Jeansii nu se vor demoda niciodata. Pentru amatoarele de boyfriend jeans, acei jeansi mai larguti si „suflecati”, m-am gandit ca ar da bine sa combinam pantalonul din denim cu o jacheta, denim si ea, dar pe o alta nuanta, pentru a evita monotonia. Am pus in picioare o pereche de botine cu platforma si toc gros(se poarta foarte mult in 2015), am asortat un tricou alb, cu imprimeu, din bumbac, o geanta de mana din imitatie de piele neagra si o palarie. E genul de tinuta pe care o poti purta la o plimbare in parc, bucurandu-te de razele soarelui si de admiratia celor din jur. Jeansii, tricoul si geanta le gasiti in colectia noua TeX. (jeansi – 120 de lei, tricou – 20 de lei, geanta de dama – 85 de lei)tinuta 3
Pentru acelea dintre voi care doresc sa adopte un look mai feminin care sa aiba la baza o rochie, am gandit o tinuta dintr-o rochie denim midi pe care am completat-o cu o jacheta camel cu aspect rock, cu franjuri la maneci si o pereche de ciocate in aceeasi culoare camel(una din culorile vedeta ale sezonului). Numai bine pentru diminetile inca reci de primavara. Dar, pentru ca mie imi place si culoarea, pata de culoare am ales sa fie marcata de o geanta rosie tip messenger/postas si o esarfa subtire. Mai adaugam un ruj rosu si o bratara si suntem gata de plecare. Chiar daca la amiaza va fi cald si vom renunta la jacheta, incaltarile se vor asorta cu acea curelusa din talia rochiei. Rochia si esarfa se regasesc in catalogul cu hainute TeX de la Carrefour.
tinuta 2 Iata ceva ce eu as purta la o iesire la mall. Revin in atentie jeansii bootcut ba chiar cei evazati. As miza pe combinarea lor cu un tricou simplu uni bagat in pantaloni si cu talia marcata printr-o curea. Si mai bine daca jeansii au talie inalta! La tricoul roz am asortat o pereche de tenisi intr-o alta nuanta de roz, un sacou casual, un ceas sport, un rucsac si o esarfa colorate. In afara de sacou, toate piesele vestimentare din aceasta tinuta, le gasiti la Carrefour la raionul de hainute, purtand eticheta TeX. (jeansii – 125 de lei, curea – 12 lei, tricou – 18 lei, tenisi – 38 de lei, esarfa – 25 de lei, rucsac – 85 de lei) tinuta mall

Care tinuta e preferata voastra si ce parere aveti de preturi? Curiosi de mai mult?

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 26/03/2015
    Răspunde

    Interesant articol,multumim de informatii,voi face o vizita la Carrefour-ul meu sa vad de este asa ceva daca nu de pe site,o pereche de blugi,o bluza noua mi-ar prinde bine acum.

    • nicoleta ciocoiu
    • 26/03/2015
    Răspunde

    ca si tine ma multumesc cu doua trei hainute nu sunt genul sa dau iama prin magazine scumpe sau online si sa cumpar tot ce vad nici nu mi permite bugetul dar nici nu ma incumat sa cheltui banii doar pentru mine sunt mama si ei sunt pe primul loc ador produsele marca tex am prin reducerile de pe 21 ianuarie si am luat pentru intreaga familie la un buget mic tot ce nea vrut inima ..

    • Fedeles Liliana
    • 26/03/2015
    Răspunde

    Obisnuiesc sa cumpar hainute la la Carrefour. Pentru mine e foarte comod deoarece gasesc intr-un singur loc cate ceva de cumparat pentru toata familia.
    Imi place mult rochita demin si jacheta camel cu aspect rock.

    • Hacman Mariana
    • 27/03/2015
    Răspunde

    Ocazional imi cumpar si eu hainute de la Carrefour…Dar daca tot se apropie iepurasul o sa trag si eu o fuga la Carrfour sa caut ceva frumos pentru fiica mea ,sotului meu,soacrei mele …si de ce nu si pentru mine))))…spor la cumparaturi!

    • Mihaica Iuliana
    • 28/03/2015
    Răspunde

    Da…le-am vazut si eu. Au un pret rezonabil pentru acest sezon. Desi se spune ca sa iti iei iarna haine de vara sau pimavata si vara haine de iarna , deoarece preturile sunt foarte mici…am observat ca hainele cu tex au un pret foarte bun.

    • pusa raisa
    • 29/03/2015
    Răspunde

    Merg mai rar la Carrfour e cam departe de mine si cum eu sunt o persoana comoda,prefer sa ma opresc la magazinele dn apropiere pentru ca sincer nu duc lipsa de acestea. Multumesc pentru articol si pentru informatiile pe care ni le dai,de foarte multe ori le urmez. Iar tie draga Cristina iti doresc spor la cumparaturi si sa ne tii la curent cu tot ceea ce cumperi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares