Primavara asta ne luam haine ieftine

corset denim

De cand va tot prezint ofertele Sheinside, nu stiu daca am vazut-o vreodata una mai bogata in produse. Pana pe 19 martie, sute de articole vestimentare din toate categoriile(rochii, bluze, camasi, pantaloni, salopete, tricouri, jeansi, jachete, pantofi, bijuterii si accesorii, fuste si tricotaje) va asteapta cu preturi reduse si cu o oferta demna de o primavara insorita. La comenzi de peste 59$, respectiv 109$, te poti alege cu reducere de 33-35% utilizand codurile pe care le gasiti in bannerul de la sfarsitul articolului. Haideti sa vedem cateva sugestii de articole de primavara, cu preturi mici, pe care le-am putea cumpara!

Daca am tot zis ca in primavara 2015 se poarta denim-ul, primii pe lista sunt blugii albastri skinny putin sfasiati in genunchi. Nu prea mult; sunt destul de decenti si practici! Ce ar merge mai bine cu o pereche de jeansi, daca nu un corset scurt din denim? Bretele subtiri, decolteu adanc, buric la vedere si ceva franjureala scurta. Numai bun pentru un look a la Oana Zavoranu. Franjurii sunt si ei vedete in aceasta primavara, asa ca as adauga si rochia neagra cu franuri lungi pozitionati pe poale si la mansete. O rochie simpla casual, din bumbac, potrivita pentru plimbarea in parc adusa de primavara. Nu as spune nu nici acestui pulover asimetric tricotat, cu broderie superba pe un umar. Am nevoie de un pulover chic pentru diminetile racoroase.

Eu mi-am ales ce voi purta in sezonul asta. Va invit si pe voi sa va cumparati hainute la cele mai bune preturi, profitand si de reducerea suplimentara. Nu uitati ca transportul este gratuit pentru comenzile de peste 30$!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 13/03/2015
    Răspunde

    Intradevar superbe articolele de imbracaminte!Cam greu de luat decizii..sincera sa fiu eu as prefera multe dintre ele..Spor la shooping…

  1. Răspunde

    deja stii parerea mea de Sheinside, insa niste bluzite vaporoase de vara m-ar cam tenta sa iau de acolo ca au intr-adevra varietate 😉

    • Iorga Daniela Ionela
    • 17/03/2015
    Răspunde

    Haine dragute,preturi rezonabile ….e chiar tentant!

    • Mihaica Iuliana
    • 20/03/2015
    Răspunde

    Tentante si dragute. Recunosc, au si un pret extrem de tentant. Multumesc pentru informatie si recomandare Criss, voi lua in calcul aceasta varianta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares