Poarta rochiile cu stil

tinute office
costum-catinca-534
sursa foto fabro.ro

Traim intr-o lume care e mereu pe fuga, alearga din stanga in dreapta pentru indeplinirea unui tel, a unui vis. Fiind mereu pe fuga alegerea tinutei se poate dovedi a fi un chin pentru persoanele care doresc sa arate impecabil.

Aspectul e foarte important in ziua de astazi, sa arati bine nu e o activitate banala, ci o arta. O arta care ne permite sa aratam mai bine, sa impresionam si sa cucerim. Cum purtam tinutele office? Cu stil. De unde ne cumparam rochii elegante, rochii de ocazie si tinute office care sa fie create special pentru noi? De la magazinul online Fabro.

Fabro a dezvoltat o nou tehnologie care permite crearea unei rochii de ocazie sau a unei rochii elegante fara sa fie necesara prezenta clientei in atelierul de productie. Fabro a dezvoltat o noua tehnica de masurare a dimensiunilor in format 3D, acest lucru duce la realizarea unui manechin care sa aiba exact dimensiunile clientei.

atelierulfamiliei.ro

Daca iti doresti rochii elegante create exact dupa gusturile tale, personalizate dupa preferintele tale, care sa fie create dupa modelul dat de dine si sa iti alegi tu singura materialele din care sa fie confectionate atunci magazinul online Fabro este cheia. Fabro sprijina femeia moderna, astfel ii ofera acesteia acces simplu si rapid la produse de calitate care sa o evidentieze. Intr-o lume in care aspectul conteaza mai mult decat ne-am dori noi, trebuie sa purtam rochii elegante cu stil. Rochii create exact dupa preferintele si dimensiunile noastre.

Atunci cand ai propriul tau multe rochii elegante create exact dupa gustul tau, nu are cum sa iti fie greu sa alegi o tinuta pentru birou. Pentru ca in acel moment vei astepta cu nerabdare momentul in care le porti, si ai vrea sa le porti pe toate cat mai repede, de ce? Pentru ca ele iti vin bine si iti evidentiaza silueta. O rochie in care arati bine, te simti bine.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • nicoleta ciocoiu
    • 26/03/2015
    Răspunde

    sunt adepta stilului sportiv findmereu pe fuga si toate pe umeri mei ma simt in largul meu dar cand am ocazia ma rasfat cu o rochie de tot dragul si ma simt mai feminina ,mai eleganta ,voi intra pe sait sa rasfoiesc poate imi place ceva ..

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 26/03/2015
    Răspunde

    O rochie eleganta o port cand am ocazia,la un eveniment special,imi place si ma simt bine in pielea mea,in rest zic si eu ca Nicoleta stilul sport e pentru mine,mereu pe fuga,aglomeratie,autobuze,asta e,frumoase produse pe site,ai de unde alege .

  1. Răspunde

    Sunt foarte frumoase, m-am uitat la costumele office, dar mi se par niste preturi piperate.

      • cristina
      • 26/03/2015
      Răspunde

      pai, cred ca pana la urma conteaza mult calitatea materialului si a lucraturii, ma ales daca lucrezi intr-o banca, de exemplu, nu te poti duce cu un costum ieftin si prost la munca.

    • Mihaela
    • 26/03/2015
    Răspunde

    Din descriere e magazinul meu preferat pentru ca urasc sa merg la croitor ca sa ma masoare. Mai bine ma lipsesc.

    • Hacman Mariana
    • 27/03/2015
    Răspunde

    Ai dreptate Cris de multe ori preferam sa dam un ban in plus pentru a arata bine…depinde si de locul de munca…la birou,intr-o banca,….nu te poti imbraca sport…nu da bine ….mie imi plac costumasele,sunt elegante ,finute ,chiar merita banii….super site-ul!

    • Mihaica Iuliana
    • 28/03/2015
    Răspunde

    Ms de recomandare Criss, chiar aveam nevoie de idei. Curand o sa inceapa nuntile si trebuie sa imi aleg tinutele. Am de unde alege acum,,,bani sa fie

    • Andreea
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Preturile nu sunt chiar asa piperate dimpotriva unele sunt foarte accesibile. Va urmaresc demult website-ul cred ca de la inceput si munca pe care o depuneti aici e uimitoare.

    • Cristina
    • 20/09/2015
    Răspunde

    O rochie cu stil din punctul meu de vedere este o rochie care ti se potriveste, este eleganta, material de buna calitate sunt doar cateva din tips-uri care cred eu ca definesc rochia cu stil.
    Mi-a placut mult articolul tau oricum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares