Nesimțirea nu îi iartă nici pe bloggeri

este ușor să fii blogger

 Se dă un blog, al unui blogger de mare succes, căruia succesul i-a șters orice urmă de bun simț. Chiar nu mă interesează că are vechime și că scrie bine, pur și simplu e nesimțit și nu o să îmi retrag niciodată cuvintele. Pe blogul său se organizează un concurs de link building, sponsorizat de un anume site online, al cărui nume nici măcar nu merită menționat, din simplul motiv că lasă un blogger, cu limbaj de mahala și comportament de golan, să vorbească în numele sau. Se dau premii cu tragere la sorți. Se trage la sorți și se constată că nu s-au respectat ancorele. Am să-i menționez de la bun început bloggerului grandoman, că nu am idee cine sunt oamenii care „s-au luat în gură cu el
dar și-o merită . Dacă nu contau ancorele, atunci de ce m-a contactat sponsorul, în miez de noapte, rugându-mă să scot diacriticele de pe cuvintele cheie? Chiar ar fi fost același lucru să pun linkurile pe cuvântul „căcat”?

Un blogger idiot, care nu știe unde se pune virgulă, ne face pe noi semi-analfabeți, concursomani și „români fomisti”. Dar tu, stimabile, cât ți-ai luat de la sponsori ca să îi îmbii pe românii fomisti să scrie despre ei? Tot bloggerul minune adaugă „dacă ar fi fost să jurizez, n-aș fi dat nimănui premiul, atât de slab calitativ mi se păr articolele”. Zău? Uite că eu te scutesc, și pe tine și pe sponsorul tău, de povara de a avea linkuri într-un articol așa de prost. N-oi fi eu nici vreo mare scriitoare dar nici proasta ta nu sunt. Faptul că era tragere la sorți, mi l-am asumat de la început și, cu toate astea, am ales să pun ceva suflet în articolul acela deși aș fi putut lua copy-paște descrierea unui produs de pe site, cum au procedat alții. Faptul că nu am câștigat eu, n-ar fi durut dacă cei extrași ar fi respectat regulile de participare sau dacă ai fi ales să oferi explicații pe un alt ton, mimând măcar eleganța și bunul simț care e clar că nu te caracterizează! Sunt scârbita de ceea ce văd pe blogul tău, stimate Sebastian Bârgău!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ion Paula
    • 31/03/2015
    Răspunde

    Eu nu stiu cine e asta :)))) dar, daca nesimtirea e in floare …nu vreau sa stiu cine e :))))

    • Iorga Daniela Ionela
    • 31/03/2015
    Răspunde

    pacat este ca se si inmultesc astfel de specimene,ce nu apreciaza munca! 🙁

    • Hacman Mariana
    • 31/03/2015
    Răspunde

    Doamne! Pana unde poate ajunge nesimtirea unora…nu te supara Cris, chiar nu merita sa- ti faci inima rea din cauza unora care nu stiu decat sa atace de invidie…fara a avea motive intemeiate…asa e in viata …cei cu adevarat talentati, speciali …sunt atacati de anumite persoane care habar n au pe ce lume traiesc…stiu doar sa latre, dar fara nici un folos…

    • Lamiita Durac
    • 31/03/2015
    Răspunde

    Ma-sa are cratima de aceea si unul din castigatorii lui „i-a locul ” 😀

    • Mihaica Iuliana
    • 31/03/2015
    Răspunde

    Criss in lumea asta sunt fel si fel de oameni…nu are rost sa te consumi si sa dai importanta unor astfel de oameni. Cu siguranta nu o sa fie ultimul om pe care o sa il intalnesti atat in viata reala cat si virtuala cu un astfel de comportament…Stai linistita,

    • Mihaica Iuliana
    • 31/03/2015
    Răspunde

    Eu dau de astfel de oameni aproape zilnic, insa sincer , am invatat sa ii ignor si sa las sa vorbeasca si sa fac ce vor…pana la urma fiecare procedeaza cu doreste si apoi si le trage cum poate.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 01/04/2015
    Răspunde

    Nu stiu cine e domnul cu asemenea limbaj,din cate vad din ce ai scris draga Cristina,nu merita bagat in seama daca jigneste oamenii ,si nu are bun simt.

    • pusa raisa
    • 01/04/2015
    Răspunde

    Cristina draga, aceste specimene umane nu merita nici o atentie, pacat ca ti-ai pierdut timpul pentru a scrie acest articol, trebuia ignorat total dar te inteleg…….uneori suntem atat de surprinsi de atitudinea si limbajul acestora , incat rabufnim pe loc. Acesti tupeisti nu pot fi numiti oameni ei fac parte din categoria unor animale cu 2 picioare .

  1. Răspunde

    nici nu am auzit de el :)))

    • Mariana Cioranu
    • 02/04/2015
    Răspunde

    Din pacate nu se merita pentru astfel de oameni sa te superi.Lumea este plina de asemenea oameni care se pretind a fi ceva ce nu sint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares