Multumim Grup media TVSat

media TVSat
pizap.com14254711518341

In viata se mai intampla si lucruri bune. Va scriam in urma cu ceva vreme despre initiativa lui Zolty, de a dona vechiul sau scaun electric unei persoane cu dizabilitati. Un astfel de scaun este indispensabil pentru cei care, desi nu pot merge, doresc sa aiba o viata cat mai apropiata de normalitate. Problema era ca scaunul avea nevoie de niste acumulatori ceva mai scumpi. Problema s-a rezolvat. Prin interventia unui alt coleg blogger(Eugen de la Pezevenchi.ro), strigatul nostru de ajutor a ajuns la Grup media TVSat, cu sediul în Buzau, un grup media regional care s-a oferit sa sustina initiativa lui Zolty cu banutii pentru achizitionarea acumulatorilor si cu asigurarea transportului scaunului de la el la noul proprietar.

Iata cum, un grup media, dovedeste ca se implica si in altceva decat in strategii ieftine de crestere a ratingului.  Grup media TVSat, cuprinde televiziunea regională TV SudEst, televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2. Le multumim sincer pentru ca gestul lor. Sunt ferm convinsa ca banutii dedicati cauzei noastre nu le prisoseau neaparat. Ne bucuram ca o persoana cu dizabilitati din tara asta, va beneficia in curand de scaunul electric atat de necesar in astfel de situatii. Ma bucur ca am pus umarul la asta. Ma bucur ca exista atatia oameni care gandesc cu sufletul si aleg sa se implice in mod activ, in vreme ce altii se fac ca nu vad si nu aud strigatul de ajutor al semenilor. Cred ca telespectatorii TVSudEst si ascultatorii Radio Boom, au de ce sa fie mandrii ca sunt fanii unor astfel de oameni cu suflet bun.

Momentan, colegul Zolty este in cautarea bateriilor pentru scaunul electric. Ele se gasesc putin mai greu dar sigur vor aparea. Atunci, Grup media TVSat le va achita si scaunul va fi perfect functional si gata sa faca zilele mai frumoase unui om caruia viata i-a luat bucuria de simti pamantul sub propriile talpi.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaica Iuliana
    • 04/03/2015
    Răspunde

    Frumos gest din partea acestei televiziuni…Sper din suflet sa gaseasca foarte repede acesle baterii de care are nevoie, sa fie totul bine in curand.

    • Hacman Mariana
    • 04/03/2015
    Răspunde

    Ma bucur cand vad ca mai exista pe lumea asta si oameni cu suflet,sunt foarte multi cu o situatie materiala foarte buna dar nu ar da macar un leu persoanelor cu adevarat nevoiase…Doamne ajuta sa gaseasca acele baterii de care are mare nevoie!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 06/03/2015
    Răspunde

    Noroc de oamenii sufletisti care nu sunt bogati ca altii dar ajuta din putinul lor,noroc de Grup Media TVSAt care sunt generosi pentru ca cei care intorc banii cu lopata (milionarii,miliardarii tarii) nici nu se gandesc la asa ceva,sa-si ajute semenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares