Moda copilaroasa la preturi mici

blugi clubul lui Mickey Mouse

N-am mai fost de mult la shopping, asa-i? E vremea sa mergem azi. Ne pregatim de ziua femeii, ne pregatim de primavara, suntem gata sa dam hainele groase pe unele mai lejere si ne dorim si ceva hainute si accesorii noi. va dau vestile bune din prima: avem reduceri de peste 40% la sute de articole. Includem aici bluze, pantaloni, fuste, rochite, bijuterii, camasi, hanorace, pulovere si jachete de primavara.

blugi cu Mickey Mouse

Azi, desi am descoperit ca am cam inceput sa albesc, ma simt copilaroasa si vreau haine care sa rezoneze cu starea mea de spirit. Ce e mai portrivit decat 2-3 piese vestimentare cu imprimeuri cu personaje din desene animate? Cred ca fix la mine s-au gandit cand au bagat la reducere acesti jeansi albastri cu personaje Disney printate pe ei. Donald, Mickey, Minnie, Pluto ii voi purta cu drag mai ales ca dau si ceva culoare care o sa ma scape de astenia de primavara. Talie medie, disponibili in 3 marimi S, M si L, cu o croiala larguta, mi se par blugii ideali pentru plimbari si tot ce tine de timp liber.

hanorac cu Bugs BUnny

Cu ce sa completez? Cu un hanorac la fel de vesel si jucaus pe care unii l-ar recomanda numai celor cu varste mai „fragede”. Eu am sa ma incapatanez sa port acest hanorac cu Bugs Bunny. Imi place si materialul pentru ca e bumbac moale, imi place si ca e largut si lejer ca si croiala si ador moaca acestui iepure strengar.
Sunt doua piese vestimentare vesele si ieftine. Pana pe 5 martie, le puteti comanda cu reducere de 40% beneficiind si de transport gratuit pentru comenzi de peste 30 de dolari.  Poate preferati un sacou, o rochie cu dantela, o fusta conica, o vesta cu franjuri sau o salopeta? Le gasiti si pe ele in oferta, la preturi foarte mici. Spor la shopping-uiala!

New-Style-Products-Sale!!!!!

40% OFF for the new items!

Seize the chance!

Ends:Mar/5!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 02/03/2015
    Răspunde

    Adevarat ,chiar daca a trecut timpul uneori ne simtim copii si vrem sa purtam si noi ceva vesel,placut.Imi place ce ti-ai ales,hanoracul e super,imi place mult de tot,si eu l-as fi ales pe acest iepure simpatic!

    • Mihaica Iuliana
    • 02/03/2015
    Răspunde

    Offff…imi aduc aminte cu mare placere de perioada dulce a copilarie…curtam mereu astfel de hainute cu personajele desenelor animate pe el…mereu le-am adorat. Si recunosc, le-as mai purta si acum chiar daca am 26 de ani…tot copil sunt si acum. Multumim pentru articol Criss…pupicei

    • Hacman Mariana
    • 02/03/2015
    Răspunde

    Cat de frumoase sunt hainutele alese de tine!Copii am ramas inca..in sufletul nostru simtim inca acest lucru…Superbi blugii1Fiica mea a zis ,,Mami dar si adultii poarta hainute cu personajele din desene animate?Caci sunt pt copii…”””…Dar cum sunt personajele copilariei noastre ne mai amintim si noi cu drag de anii trecuti parca prea repede…

    • Mariana Cioranu
    • 03/03/2015
    Răspunde

    Foarte frumos ce ti-ai cumparat ,putem purta si noi fiinndca ne aducem cu drag aminte de copilarie .

    • ionela bortofleac
    • 03/03/2015
    Răspunde

    sunt dragalase dar daca tot am inceput sa albesc , sunt mai ” batrana cu 12 zile” nu as indrazni sa port chiar asa mari personajele , as prefera ceva care sa nu iasa chiar asa in evidenta si NU ceva imprimat care dupa cateva spalari arata groaznic, se cojesc , crapa, la calcat lipeste offfffff
    prefer mai simplu dar culori vesele

    • Iorga Daniela Ionela
    • 03/03/2015
    Răspunde

    Sunt dragute rau hainutele alese, de ceva timp tot dau si eu tarcoale pe site insa imi e greu sa ma hotarasc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares