Kurtmann – marcile preferate la preturi mici

kurtmann preturi mici

Shopping-ul online este pentru noi, femeile, si o pasiune dar si o sursa de probleme. Daca am avea bani sa cumparam tot ce ne dorim, o parte din problema ar fi rezolvata. Ar mai ramane problema stresului ca, daca imi cumpar hainute online si nu mi se potrivesc sau nu imi plac, pierd ceva bani achitand transportul pentru retur. Si daca v-as spune ca eu am rezolvat ambele probleme?

kurtmann

Acum cateva luni, a venit cumnata mea pe la mine, innoita din cap pana in picioare: pantaloni noi, pulover nou, geanta la moda cu franjuri. Normal ca femeia din mine s-a simtit invidioasa. Ii admiram pantalonii pe care ii recunoscusem imediat ca fiind de la Zara si nu m-am putut abtine sa nu intreb de unde a avut bani sa se innoiasca. De un an suportam umilinta de a o vedea mereu bine imbracata si abia atunci am aflat ca secretul ei era Kurtmann.ro. Dupa plecarea ei, doua ore nu m-a putut lua nimeni de la calculator. Zeci de pagini cu produse care de care mai cochete si mai frumoase, la preturi mici, nu imi dadeau voie sa plec. Haine, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii, toate foarte ieftine. Daca n-as fi vazut-o pe ea de atatea ori purtand haine impecabile pe care acum stiam ca le-a cumparat de pe Kurtmann.ro, as fi zis ca sigur e ceva putred de au preturi asa mici.

kurtmann

In prima faza, m-am cam suparat pentru ca ochisem o pereche de pantaloni la care nu mi-am gasit marimea. Intre timp, m-am prins cum pot sa aflu rapid despre produsele noi adaugate pe site si despre cele mai noi oferte. M-am abonat la newsletter-ul Kurtmann si de atunci n-am mai ratat nimic. Poate ca hainute ieftine mai vand si altii, dar e vorba despre haine no-name, in cazul carora calitatea poate lasa de dorit. Pe Kurtmann insa, gasesc multe haine de la marci de renume precum Zara, Bershka, Stradivarius, Lefties, Mango, Vero Moda, Vila si Pull&Bear. Orice am nevoie, fie ca e vorba de tinute de strada formate din pantaloni, bluza si jacheta, de o rochie pentru zi sau una pentru un eveniment, de ghete pentru iarna sau pantofi de ocazie, o geanta postas de zi sau un plic de seara, comand totul din cateva clickuri si primesc produsele acasa, fara alte batai de cap. Ca sa va raspund la intrebarile pe care intuiesc ca vi le puneti, trasnportul este gratuit pentru comenzile de peste 190 de lei si doar 14,90 lei pentru restul comenzilor. Si, daca tot vorbeam la inceput despre problema pe care o pune returul din punct de vedere financiar, aflati ca la Kurtmann, returul este gratuit, in cazul in care optati pentru returnarea contravalorii produsului sub forma unui cupon valoric. 

Vreti mai multe motive de shopping? Va mai spun. Ce ziceti de posibilitatea de a va cumpara pantaloni Zara la 15 lei, pantaloni scurti Stradivarius la 7 lei, fusta Bershka la 10 lei?  Ca si cum nu ar fi de ajuns ca ne ofera marcile preferate la preturi accesibile, mai vin si cu oferte si reduceri irezistibile. Va poftesc la shopping. Abia astept sa vad ce v-ati cumpara in primavara asta. O schimbare de look sigur va tine astenia de primavara departe. Acum ne permitem sa purtam haine si accesorii de la branduri cunoscute pentru ca le cumparam online la pret de outlet.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 04/03/2015
    Răspunde

    Imi place articolul,multumim de informatii,frumoase vestimentatii are acest site,merita sa ne cumparam produse iefine,frumoase la preturi acceptabile!

    • coman ramona
    • 04/03/2015
    Răspunde

    UN ARTICOL UTIL SI INTERESANT! VESTIMENTATII LA MODA CARE PUN IN VALOARE FRUMUSETEA FEMININA SI NU NUMAI…PRETURI DECENTE SI CALTATE BUNA!MULTUMIM PENTRU ARTICOL!

      • cristina
      • 04/03/2015
      Răspunde

      Spor la cumparaturi dragilor pentru ca mai ieftin si mai bun eu nu am gasit.

    • Mihaica Iuliana
    • 04/03/2015
    Răspunde

    Am tras si eu cu ochiul la produsele Sale si intradevar sunt super ieftine, ma gandesc curand sa imi cumpar si eu ceva. Foarte avantajoase preturile, ms de recomandare Criss. pupik

    • Hacman Mariana
    • 04/03/2015
    Răspunde

    Multumim pentru frumoasele ,interesantele informatii…un articol minunat..genial e ca toate articolele de imbracaminte,toate produsele sunt super ieftine dar si de calitate,avem de unde alege !

  1. Răspunde

    Ne place Kurtmann ca are si haine pt pitici 😉 Ti-am mai zis eu ca de la un timp nu mai intru pe nici un site daca nu are categorie si pt puradeii 😉

    • Gutu Adriana Maria
    • 21/09/2015
    Răspunde

    Kurtman este unul dintre site-urile pe care le urmaresc frecvent!Recent,cred ca acum o saptamana sau doua, au bagat marfa noua…preturi putin mai mari decat pana acum,dar oricum,mult mai mici decat in magazine!

  2. Răspunde

    Mi-am luat si eu de la ei doua perechi de pantaloni trendy de primavara, cateva topuri atat pentru mine cat si pentru a le oferi cadou prietenelor, un colier Zara, cercei.
    Si sunt foarte multumita de ele, mai putin de un top cu buline, care s-a rupt la a doua purtare, din fericire luasem doua. 🙂
    Au si o politica de retur foarte faina, daca nu iti place un produs, il inlocuiesti cu altul de aceeasi valoare de pe site si atunci cand vine curierul ii dai produsul de returnat, fara costuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares