Doua luni de Vita Boost

vitaboost

vitaboostAcum ceva vreme, am castigat pe pagina de facebook Sprint Pharma, un tratament pentru sase luni cu Vita Boost. De cand vazusem concursul, m-am inscris special pentru mama pentru ca citisem specificatiile produsului si eram ferm convinsa ca o va ajuta in problemele de sanatate pe care le are. La prima vedere, cuvintele de pe cutie „Vitalitate, Imunitate, Tonus, Antioxidanţi” s-ar putea sa nu va incante asa de tare, insa eu pot garanta acum, dupa 2 luni de la inceperea tratamentului, ca actioneaza in mod pozitiv asupra multor boli si probleme.

N-am sa ma apuc eu sa va prezint compozitia produsului. Ceea ce trebuie spus insa, este ca e un produs din ingrediente 100% naturale. Colostrul, polenul, drojdia de bere, laptisorul de matca, soia, socul, ovazul – sunt cunoscute si folosite in medicina din cele mai vechi timpuri. Bineinteles ca produsul se adreseaza, in primul rand, persoanelor tinere care doresc sa isi mentina starea de sanatate si vitalitate, insa eu voi vorbi despre efectele pe care le are acest produs asupra sanatatii mamei mele. Are doua luni de cura pana acum. Nu e deloc un tratament scump; se ia o singura pastila pe zi si o cutie cu 30 capsule costa pana in 30 de lei.

Mama are de mai multi ani probleme cu tensiunea arteriala, colesterolul si glicemia toate marite destul de multe peste limitele normale. Despre colesterol nu stiu sa va spun pentru ca inca nu am ajuns la analize dar glicemia a scazut considerabil, de la 170 la 110 pe nemancate, si tensiunea este acum undeva pe la 13/8, scazuta de la 15/9. Fiind de multa vreme diagnosticata cu diabet, are si probleme cu ochii si nu putea citi mai mult de o jumatate de ora, maxim o ora fara sa apara senzatia de „nisip in ochi”. Se pare ca, odata cu scaderea glicemiei, nu o mai deranjeaza nici ochii atat de tare. A fost operata anul trecut pentru protezarea unui sold dar nu scapase de durere definitiv pentru ca mai avea probleme cu un umar. Spun ca avea pentru ca, din ceea ce imi spune ea, durerea nu a cedat definitiv dar este suportabila si o lasa sa miste bratul mai bine. Sper ca peste inca o luna sa imi spuna ca e si mai bine. Nu incerc sa laud un produs pentru ca, mai ales cand vine vorba de sanatate, eu insami sunt satula de medicamente care promit minuni si nu fac nimic. Vita Boost nu a fost gandit ca sa fie promovat ca medicament minune ci ca un medicament supliment menit sa ne ajute sa ne mentinem sanatatea organismului si implicit starea de bunadispozitie. Doar va spun ca, citind compozitia si beneficiile lui, eu am decis sa i-l cedez mamei si ma bucur ca am facut-o si i-au fost de ajutor. E mult mai calma, poate si pentru ca se simte mai bine si are gand sa continue tratamentul conform indicatiilor din prospect pana la trei luni, apoi va face pauza si il va relua.

Vita Boost este recomandat in prevenirea dar si tratarea unor probleme precum hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, boli hepatice, afecţiuni gastrice, depresie, astenie, osteoporoză, boli de piele si, nu in ultimul rand, cancer! Va recomand sa il incercati; tratamentul pe 3 luni nu va costa mai mult de 50 de lei cu oferta 1+1 gratis de pe Vegis.ro.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Iorga Daniela Ionela
    • 17/03/2015
    Răspunde

    Interesant articol, chiar nu stiam de acest supliment alimentar! Sa fie util si sa o scape de probleme pe mamica ta!

    • Maria Agurita Ignat
    • 17/03/2015
    Răspunde

    Foarte interesant articolul, am mai auzit despre acest produs si chiar ma gandeam daca este bun pentru mama mea…nu am avut curajul inca sa-l cumpar.

      • cristina
      • 20/03/2015
      Răspunde

      e foarte bun si pentru tine! In primul rand ajuta sa previi foarte multe boli.

    • Mara
    • 17/03/2015
    Răspunde

    Felicitari ca ai gasit ceva care sa-i foloseasca si sa fie si natural! Multa sanatate mamei!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/03/2015
    Răspunde

    Multa sanatate mamei!Si mamei mele i-am luat acest produs si de cand il ia se simte mai bine ,oricum e mai bun decat atatea medicamente.

    • Hacman Mariana
    • 18/03/2015
    Răspunde

    Felicitari si Doamne Ajuta la cat mai multe premii!Multa sanatate mamei tale!Nu am auzit de acest produs dar o sa-l recomand mamei mele ,este exact ce are nevoie!Multumim de informatii!

      • cristina
      • 20/03/2015
      Răspunde

      Il poti consuma chiar si tu Mariana, sa citesti cu atentie pe site-ul Sprint Pharma ce actiune are!

    • Scutaru Vanda
    • 19/03/2015
    Răspunde

    Toate ingredientele pe care le are acest produs il face sa-mi atraga atentia. Iar faptul ca un membru al familiei tale deja l-a incercat si are rezultate multumitoare nu trebuie trecut cu vederea. Multumesc pentru informatie.

      • cristina
      • 20/03/2015
      Răspunde

      multa sanatate!

    • Mihaica Iuliana
    • 20/03/2015
    Răspunde

    Felicitari in primul rand pentru premiu. Si felicitari pentru ajutorul oferit mamei tale. De un astfel de produs am si eu nevoie pentru sotul meu, poate si pentru mine putin, o sa ma gandesc la aceasta varianta. Multumesc pentru informatii si recomandari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares