Blog Martisor premiaza bloggerii

blog

Daca ai un blog pe care iti place sa scrii, te invit sa participi si tu la Blog Martisor, un concurs pentru bloggeri, compus din 12 campanii individuale cu premii foarte tentante. Majoritatea campaniilor se termina pe 10 martie dar sunt si campanii care se incheie mai devreme(3-4 martie), asa ca trebuie sa vedeti din timp ce premii va tenteaza si cat de repede trebuie sa va mobilizati. Haideti sa vedem care sunt premiile si campaniile:blogmartisor

Campania Cadou Romantic Vitabox
Premiul este minivacanta preplatita pentru una sau doua nopti si cu cina inclusa pentru doua persoane.

Campania Evolio al carei castigator primeste o tableta Evolio Axis 7″ HD.

Campania La Conac cu trei premii constand in: locul 1 – 300 de lei cash, locul 2- o cina romantica pentru 2 persoane in valoare de 200 lei, locul 3- o masa boiereasca in valoare de 100 lei La Conac.

Campania El Torito ofera trei premii astfel: locul 1 – 450 lei cash, locul 2 – voucher de 200 lei pentru consumatie la restaurantul El Torit, locul 3 – sticla de tequila. Toti participantii primesc cate un voucher de 50 lei pentru consumatie la restaurantul El Torito si un sticker cu El Torito.

Campania JustFit – trei premii bani cash(500, 300 si 200 de lei).

Campania GemSale cu doua premii in bani cash – 300 si 100 de lei plus doua premii constand in cate un voucher de cumparaturi pe site.

Campania CrisSmile 3 – Autorul celui mai reusit articol primeste un voucher de 1000 lei pentru cumparaturi din magazinul online eMag

Campania DDD – Autorul celui mai reusit articol primeste un voucher de 1000 lei pentru cumparaturi din magazinul online eMag.

Campania Dental Praxis – Autorul celui mai reusit articol primeste un voucher de 1000 lei pentru cumparaturi din magazinul online eMag.

Campania Allview ofera un  telefon Allview V1 Viper L.

Campania Royal Diamant ofera ca premiu o pereche de cercei stud din aur alb cu diamant rotund brilliant, in valoare de 1673 RON.

Campania La Femme Coquette are ca premii doua Pandantive din argint cu cristale albastre, o bratara din argint cu pandantive in spirale si o pereche de cercei din argint cu piatra din ametist.

Gasiti toate detaliile pe BlogAwards.ro!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaica Iuliana
    • 02/03/2015
    Răspunde

    Criss, intotdeauna am dorit sa am un blog…insa nu stiu cum sa il fac si unde…Asa ca daca eu nu am un blog, tot ce imi ramane de facut este sa iti urez mult succes tie cu acest blog al tau…chiar meriti premiile….fie sa castigi tot ce iti doresti u.

      • cristina
      • 02/03/2015
      Răspunde

      Multumesc Iuliana dar, daca esti pregatita sa intri in lumea bloggerilor, nu e greu sa iti faci un blog, iti pot da linkuri de unde sa inveti sa faci asta!

    • Hacman Mariana
    • 02/03/2015
    Răspunde

    Doamne Ajuta Cristina!Iti doresc mult succes ,putere,spor la scris..sunt ferm convinsa ca te vei numara printre perSoanele norocoase,deoarece chiar daca s-au schimbat multe in viata asta…oamenii nu mai sunt cum au fost,la fel de corecti…cu siguranta munca ta ,care nu este una usoara va fi rasplatita!Oamenii valorosi ca tine merita tot ce-i mai bun si mai frumos pe aceasta lume!Pupici!

    • Coman Monica Nicoleta
    • 03/03/2015
    Răspunde

    De multe ori am vrut sa fac un blog dar nu am stiut cum,asa ca am renuntat 🙂

    1. Răspunde

      Poti cere ajutor celor care au bloguri. Sunt convinsa ca vei gasi pe cineva dornic sa iti intinda o mana.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 03/03/2015
    Răspunde

    sa ai reusita in aceasta provocare si oricand vei avea nevoie si cu orice iti voi fi alaturi! Bafta si inspiratie Criss!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares