Avantajele montarii unei camere exterioare de supraveghere

camere exterioare de supraveghere

Suntem oameni si, pe langa nevoile imediate de a manca, de a bea apa, de a socializa, acordam o importanta deosebita si satisfacerii nevoii de a ne simti protejati, in siguranta, atat pe noi insine cat si pe cei dragi si bunurile in care am investit ani de-a randul. Din acest motiv, am ales sa vorbesc astazi despre camerele exterioare de supraveghere si de avantajele pe care le are montarea lor.

O astfel de camera de supraveghere, se poate monta oriunde in afara casei; ea rezista in conditii meteo dure, datorita carcasei metalice. Montata la intrarea intr-o scara de bloc, camera va surprinde orice miscare, chiar si pe cele pe care pensionarele le omit. Stiti gluma cu „atunci cand a venit amantul, l-a vazut toata lumea si cand au venit hotii n-a vazut nimeni nimic”, nu? La fel de bine o puteti monta la intrarea in locuinta sau chiar cat mai aproape de poarta. Eu am o astfel de camera montata pe terasa si surprinde orice miscare din fata portii. Astfel, ne stim in siguranta inclusiv masina care sta in fiecare noapte parcata acolo, in fata casei. Nu numai ca, in caz ca cineva va patunde in curte sau va sparge masina, vom sti cine a facut asta si ne vom folosi de imagini pentru a pedepsi faptasul. Camera de supraveghere isi indeplineste cu succes si rolul de a descuraja hotii din start sa se apropie de spatiul pe care ea il deserveste. Anul trecut, cand nu aveam camera de supraveghere de doua ori am ramas fara numere la poarta. De cand avem camera montata, nu s-a mai apropiat nimeni de ele. Asta e doar un exemplu.

In curte si in casa avem lucruri mult mai importante de protejat din calea hotilor. Nu trebuie sa va faceti griji ca o ploaie sau ninsoarea v-ar putea afecta camera de supraveghere; ea este special creata pentru utilizare in spatiul exterior si nu va pati nimic! Ce face aceasta camera de supraveghere mai exact? Monitorizeaza in permanenta spatiul catre care e orientata si inregistreaza ce se intampla. Astfel, in cazul in care va treziti fara ceva in curte sau fara capace la rotile autoturismului, fiti siguri ca veti gasi pe inregistrari imagini cu cel care a facut asta. Mai mult decat atat, puteti urmari in timp real imaginile surprinse de camera de supraveghere, chiar si atunci cand nu sunteti acasa, accesand-o de la distanta prin intermediul unui dispozitiv mobil de tip tableta sau smartphone. Eu am ales pentru casa mea o camera cu leduri array care declanseaza inregistrarea atunci cand detecteaza miscarea si are vedere buna pe timp de noapte. Avem nevoie de supraveghere si ziua, cand nu e nimeni acasa, dar si noaptea pentru ca multi hoti actioneaza atunci.

atelierulfamiliei.ro

O astfel de camera sau un sistem format din mai multe camere, va pot ajuta sa va securizati spatiul locuintei, o cladire de birouri, un spatiu comercial si multe alte spatii care necesita supraveghere atenta. Pentru a fi siguri ca alegeti din prima cel mai bun sistem, va recomand sa apelati la specialistii in materie de camere supraveghere sa le spuneti ce suprafata aveti de supravegheat, unde veti monta camera si ce asteptari aveti de la ea, Astfel, ei vor sti sa va recomande exact modelul care vi se potriveste, atat ca functionalitate, cat si din punct de vedere financiar. Nu va faceti griji, veti gasi camere de supraveghere pentru orice buget si, dupa cum va spuneam, ele pot inclusiv sa ii descurajeze pe hoti sa se apropie se curtea sau biroul dumneavoastra!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 12/03/2015
    Răspunde

    Utile mai ales pentru cei ce stau la casa,au curte. La bloc nu prea cred ca e nevoie,daca blocul are interfon nu intra decat locatarii,oricum si aici vecinii se mai cunosc intre ei.dar la nevoie pui una pe casa scarii.

    • Hacman Mariana
    • 12/03/2015
    Răspunde

    Multumesc Cristina de publicarea acestui articol…sincera sa fiu chiar am nevoie de asemenea camere de supraveghere in curte pentru a identifica hotii…am avut de cateva ori de-a face cu ei..cu toate ca avem cATEL in curte..sunt profesioniti in a lua bunurile altora fara sa se faca simtiti cateodata…

    • Scutaru Vanda
    • 12/03/2015
    Răspunde

    Sunt foarte necesare aceste camere..Eu mi-am pus dupa ce in zona mea s-au dat mai multe spargeri de locuinte.Din cate am aflat au fost de folos aceste camere de supraveghere.

    • Elena Serban
    • 12/03/2015
    Răspunde

    Din ce in ce mai des auzim despre spargeri de locuinte.Montarea unor camere de supraveghere trebuie facuta dupa o documentare riguroasa

    • Marin Theodora
    • 12/03/2015
    Răspunde

    Interesanta expunerea din acest articol si bineinteles utila,deoarece am avut doua incidente neplacute de intrare prin efractie(inca cu autor necunoscut)

    • Ion Paula
    • 12/03/2015
    Răspunde

    Sunt foarte utile aceste camere de supraveghere pentru exterior, asa ne pazim de ,,cumparatorii,, fara bani .

  1. Răspunde

    E utila o camera la casa mai ales. La bloc, nu prea ii vad rostul, la mine hotii nu au ce fura :))

    • Fedeles Liliana
    • 12/03/2015
    Răspunde

    Foarte util articolul. Parintii mei locuiesc la casa si cred ca ar fi foarte indicat sa le montez o camera de supraveghere. E foarte interesant ca poate sa inregistreze doar cand sesizeaza miscare.
    Studiem ofertele si trecem pe lista de prioritati.

  2. Răspunde

    Imagineaza-ti ce ieftin ai iesi daca ti-ai pune una falsa 😉 iti bati joc de hoti, ii descurajezi sa mai incerce macar 😀 si se poti si lauda la vecini cu sistemul tau „scump” de supraveghere 😉

    • Iorga Daniela Ionela
    • 17/03/2015
    Răspunde

    Util articolul, in special pt cei ce locuiesc in zone cu „lipitori”.La mine in zona nu e cazul, cel mai bun sistem de supraveghere sunt babele,care stiu mai bine ca mine cine intra si iese din curtea mea si spun cu precizie si ora 🙂 hehe viata la tara! 🙂

    • Mihaica Iuliana
    • 20/03/2015
    Răspunde

    Bunica mea la tara are nevoie de asa ceva, mereu o viziteaza hotii si noaptea , in special, nu poate dormii din cauza lor. Nu iese afara deoarece ii este frica. Sta singurik sinu are curaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares