Vrei poseta cu incarcator?

geanta_dama_mov_brittany_1_ (1)

Cica s-a inventat geanta cu incarcator. E ca si cum ai spune ca tu ai inventat apa calda. Ce e geanta cu incarcator? E o geanta normala cu un compartiment micut in care gasesti o baterie externa la care iti poti cupla telefonul in timp ce te afli prin metrou sau la masa cu prietenii si, in felul asta, telefonul se incarca si tu ramai disponibil. Poate sunt eu rea dar banuiesc ca o astfel de geanta e mai scumpa decat aceiasi geanta fara incarcatorul respectiv si nu ii vad rostul. Noi ne schimbam adesea gentile si mi se pare o porcarie sa imi cumpar 3-4 genti de felul asta cand pot sa imi cumpar genti simple ieftine si o singura baterie externa buna pe care sa o port in geanta. Faptul ca atasezi unei genti un mic compartiment in care sa pui un acumulator extern te face inventator? In cazul asta, sigur si eu am inventat multe chestii la viata mea.

Mai mult decat atat, in reportajul pe care l-am vazut, geanta era dusa cu totul la priza. Asta chiar e buna: bagatul gentii in priza. E mai simplu sa scoti bateria externa si sa o conectezi la priza sau la un device care sa o incarce prin usb apoi duci inapoi la geanta. Asa ca, in cazul in care chiar se vor gandi sa scoata la noi pe piata o astfel de geanta, eu zic sa nu va lasati pacaliti. Parca si vad cum o geanta de 100 de lei cu o baterie externa de 80 de lei, va ajunge sa coste vreo 400 de lei.

Orice geanta, inclusiv cel mai mic clutch, poate deveni o priza portabila pentru telefonul tau, daca ai grija sa porti in ea un acumulator extern incarcat. Sigur gasesti un compartiment in care sa il pastrezi in siguranta. N-ai nevoie de o geanta speciala scumpa!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mariana Cioranu
    • 17/02/2015
    Răspunde

    Ai dreptate draga mea nu ne este necesara o astfel de geanta.Putem foarte bine si in cele pe care le avem putem foarte bine sa asezam un acumulator pentru telefon.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 17/02/2015
    Răspunde

    Adevarat,am vazut emisiunea,mai bine zis marea inventie ,o pacaleala cum zici tu,ce nevoie ai de asa ceva? Iti iei un acumulator si ai rezolvat problema,de sa dai atatia bani pe asa ceva?Eu una nu mi-as lua asa ceva.

    • Hacman Mariana
    • 17/02/2015
    Răspunde

    Sigur este doar o strategie de a-si vinde produsele de acest gen…nu stiu cum sa mai prosteasca lumea…eu una nu mi-as cumpara asa ceva,acum depinde de fiecare in parte..unii prefera sa riste ..

    • Mihaica Iuliana
    • 17/02/2015
    Răspunde

    Sincer va spun, eu nici macar nu port poseta….si nici ideea acestei poseta nu ma face sa imi doresc o poseta. heheheh. Poate pe viitor se va inventa ceva care sa ma faca sa imi doresc sa port o poseta.

    • Daniela Ionela Iorga
    • 18/02/2015
    Răspunde

    Ei lasa ca si artista Elena Gheorghe se falea cu adidasii ei smecheri cu luminite pe care ii incarca la laptop 🙂 mare chestie…pe ce sa se mai ia un ban in plus?

  1. Răspunde

    Da, cred ca am inventat si eu incarcatul tabletei cu incarcatorul telefonului 🙂 Nu vrei un incarcator de tableta? Costa 200 Lei, ca e special :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares