Un copil are nevoie de noi

anunt umanitar

Prin intermediul unei prietene, am aflat astazi despre un nou caz al unui copilas care, desi nu are nici o vina pe lumea asta, e sortit suferintei si unei vieti departe de normalitatea care pe noi ne plictiseste. Stiu ca vedeti in fiecare zi astfel de cazuri si nu va puteti permite sa ajutati pe toata lumea dar indraznesc sa va rog sa ne ajutati cu un share sau macar sa completati un formular prin care sa redirectionati cei 2% din impozitul dumneavoastra(pe care, conform codului fiscal, aveti dreptul sa ii distribuiti unde doriti), catre acest micut Eric a carui mamica inca mai spera ca, in curand, il va vedea facand primii pasi spre ea si spunandu-i „mama”. Intreaga poveste si detalii despre cum puteti ajuta, o gasiti mai jos.
10171834_684047371672959_6326500197329769029_n

Acum ceva timp intrasem pe Facebook si gasesc o postare cu un strigat de ajutor al unei mame care de aproape 4 ani traieste o drama. Micutul ei, un baietel pe nume Eric, nu poate merge si nici sa vorbeasca, desi, copiii de varsta lui deja alearga si pot purta o conversatie. De ce? Povestea lui este aceasta..


Eric s-a nascut la termen, 3,5 kg fara probleme si a fost externat cu un inceput de icter, care acasa s-a agravat desi in mod normal ar fi trebuit sa treaca nexistand aparent o incompatibilitate de grupa si Rh intre parinti. Ulterior la 4 luni au observat ca evolutia lui motorie nu e conform varstei. Dupa numeroase investigatii neurologice si genetice care au iesit normale s-a ajuns la concluzia ca Eric ar avea leziuni minore in ganglionii centrali ai creierului, leziuni care nu apar nici pe RMN,  datorate bilirubinei foarte crescute in timpul icterului. De ce a crescut atat de mult nimeni nu stie.

Medicii vorbesc despre un caz extrem de rar de incompatibilitate pe aceeasi grupa de sange. De la 8 luni sta numai prin spirale si clinici de recuperare. Parintii spera ca intr-o zi sa poata merge si vorbi, nimeni nu le garanteaza nimic, doar ii incurajeaza sa munceasca sperand ca intr-o zi sa culeaga si rezultate.
Noi, il putem ajuta redirectionand cei 2% din impozitul pe profit, nu ne costa nimic, doar completarea unui formular care apoi va trebui depus la finante.
Pentru donatii este deschis un cont la Banca Transilvania pe numele asociatiei deschise pentru acest scop: Asociatia Eric Nicolas RO36BTRLRONCRT0282030001 
Pe mama lui Eric, o stiu din facultate. Studenta la 2 facultati simultan (Dreptul si Administratie Publica) cu foarte mare potential si o inteligenta innascuta, a fost ancora si „mamica” mea adoptiva in cei 3 ani pe care i-am impartit. Eu, un dezastru dupa divortul parintilor, ea o persoana puternica si binevoitoare care m-a scos din starea nefasta in care ma aflam atunci. Ii datorez multe Andreei, de la prietenia care mi-a oferit-o pana la sprijinul si indrumarea din perioada facultatii, care au ajutat o persoana confuza, solitara, inchisa in sine si nepasatoare, parca, de cele din jur- adica eu.
 Acum, probabil v-am lamurit de ce mi-am dorit sa scriu acest articol pentru a o ajuta. Desi in mod normal nu abordez astfel de subiecte deoarece imi vine mereu sa plang, ma pun in situatia mamicii. Neputiincioasa in fata bolii ce le-a rapit copilaria bebelusului lor si a momentelor fericite date de primele cuvinte, primii pasi si primele gesturi de iubire din partea propriului copil, Andreea cere ajutorul nostru pentru a hrani speranta ca intr-o buna zi Eric va putea merge si va putea vorbi. Poate intre timp se va descoperi un tratament miraculos ce va putea insanatosi acest copil frumos si nevinovat. Poate exista un Dumnezeu care ar putea sa ii readuca zambetul pe buze, sa ii dea sansa unei vieti normale, asa ca a celorlalti copii de varsta lui.
Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre starea lui Eric, informatii pe care eu poate nu le am o puteti suna pe Andreea la nr de tel: 0745980062
Haideti sa il ajutam pe Eric redirectionand cei 2% din impozitul care oricum ni se ia din veniturile salariale. Haideti sa facem o fapta buna si sa facem o donatie cat de mica care ii poate oferi o sansa la o viata normala.
Sursa blog Paola Ivan
Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 26/02/2015
    Răspunde

    Un gest minunat din partea ta draga Cristina de a face public cazul acestui micut.Doresc sanatate micutului si reusita!

    • Hacman Mariana
    • 26/02/2015
    Răspunde

    Ai dovedit inca o data ca esti o persoana cu sufletul de aur!Datorita tie s-a facut mai cunoscuta povestea micutului ingeras,prin acest mesaj,articol ..sigur se vor gasi persoane care-si permit sa-l ajute,..Dumnezeu nu-l va laSA!Putere si Doamne ajuta parintilor!

    • Mariana Cioranu
    • 27/02/2015
    Răspunde

    Sper din tot sufletul ca acest micut sa fie ajutat .Inteleg suferinta parintilor si sa le de-a dumnezeu multa putere.

    • Aluculesei Brindusa
    • 27/02/2015
    Răspunde

    Nici un ingeras nu ar trebui sa vina pe lume cu arilipe frante si nici o mama din lumea asta nu ar trebui sa planga fara incetare si fara speranta 🙁

    • Mihaica Iuliana
    • 01/03/2015
    Răspunde

    Da, din pacate exista nenumarate de astfel de cazuri, si culmea este ca nimeni, sau prea putin ajuta. Nici un copil sau famile nu ar trebuii sa treaca prin astfel de probleme…mai ales in zilele noastre.

    • Andreea Grecu
    • 24/10/2015
    Răspunde

    Vai de mine ce îngeraș de copil. Ți se rupe inimă. Sper ca acum e mai bine!

      • Andreea
      • 07/12/2015
      Răspunde

      Bună, sunt mama lui Eric și va mulțumesc pentru încurajări. ..Eric muncește mult sa devina un copil normal evoluam, lent dar evoluam cu multa munca și perseverenta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares