Tendinte, denim si reduceri

geaca de blugi

Anul asta e imposibil sa nu fii la moda pentru ca se poarta mult denim-ul. Nu cred ca exista persoana care sa nu aibe in garderoba macar 2-3 piese vestimentare din acest material. In primavara 2015 e dezlegare la denim sub orice forma: fuste, pantaloni, geci, rochite, etc. Denimul e usor de asortat, e comod si tineresc, e ieftin si rezistent. Pentru cei care nu au hainute din acest material sau doresc sa mai adauge in sifonier 2-3 piese ieftine din demin, va invit la shopping.

1413008154781618103

Va propun o salopeta de jeans albastra. Pe langa materialul care se poarta, salopetele, ca si piesa vestimentara, sunt si ele la mare cautare. O astfel de salopeta e foarte practica pentru o zi la shopping sau o iesire cu fetele in oras. Putin „roasa” in genunchi, eu as asorta-o cu o pereche de sneakersi albi.

1410329741798609103

Peste salopeta, ar merge de minune o jacheta din denim, acea geaca de blugi pe care o stim si o iubim toti. Croiala simpla, look de biker pentru fete indraznete si care inclina spre stilul casual. Geaca de blugi e o investitie buna. Ea se poate purta si cu alte tipuri de haine, chiar si peste o rochita ceva mai romantica.

1410338857236098200

Daca nu va place sa purtati salopete, puteti opta pentru un jeans skinny. Sunt sigura ca mai aveti si alte perechi de blugi in dulap insa nu stiu daca aveti vreuna cu o broderie asa frumoasa. De ce nu, ati putea alege la fel de bine si o fusta conica din denim. O puteti asorta cu jacheta de mai sus si cu o pereche de botine scurte cu toc subtire. Fiind o fusta peste genunchi, cred ca botinele ar alungi foarte frumos piciorul dandu-va un aer foarte feminin.

Alege hainele si bijuteriile care ti se potrivesc si comanda-le de pe sheinside la preturi foarte mici! In plus, comenzile de peste 50$ beneficiaza de reducere de 30% prin introducerea codului „your30”. Transportul e gratuit pentru comenzile mai mari de 30$.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Blugii vor fi mereu la moda, sunt practici si merg in orice varianta.

    • nastasiu geanina
    • 12/02/2015
    Răspunde

    Ce ma bucur ca se poarta din nou salopetele si sarafanele de blug! Eu le ador!

    • Hacman Mariana
    • 13/02/2015
    Răspunde

    Blugii raman un articol de imbracaminte preferat de toti oamenii…superbe sunt toate produsele!

    • Mihaica Iuliana
    • 13/02/2015
    Răspunde

    Da…blugii nu se vor demoda niciodata, si ideile din acest post sunt intradevar utile…stilate. O salopeta voi lua si eu cat de curand.

  2. … si unde mai pui ca blugii arata bine pe orice tip de silueta, mai fina sau mai plina.

  3. Răspunde

    Mie imi plac jeansii, dar sa fie de calitate si daca se gaseste si din aia de firma ;D asa sunt eu, mai narcisista 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares