Sapte idei de cadouri de Valentine’s pentru el

Perdeaua-de-dus-IGGI-Sexy-Man

Tic-tac, tic-tac… Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi. La noi, Valentine’s Day e si ziua in care ne-am intalnit pentru prima data, dupa cateva luni de conversatii telefonice si butoane tocite de atatea sms-uri. Asa ca nu, nu suntem genul care sa spunem ca noi nu sarbatorim Valentine’s Day si ca e ziua indragostitilor in fiecare zi. Noi, de regula, mai mult ne certam decat sa ne iubim. De iubit, ne iubim ca altfel n-am fi rezistat noua ani impreuna, dar nu cat sa ne spunem dulcegarii toata ziua. Pentru asta e Valentine’s Day, ziua lui, ziua mea, ziua in care aniversam casatoria….si alte cateva zile. In astfel de zile aniversare ne pupam si ne dam cadouri.  De obicei, cadourile lui sunt mai scumpe dar ale mele sunt mai interesante. Daca tot nu duc lipsa de idei, am sa va fac si voua cateva sugestii de cadouri pentru el de Valentine’s Day.

tigaia-inima-1-2ydpbocruy8ydir6oxw4jk1. Pentru barbatii care nu gatesc, nu le-ar prinde rau un imbold in acest sens. Ma gandesc la o tigaie indragostita, o tigaie in forma de inima, in care sa ii sugerati ca v-ar placea sa tranteasca niste oua si sa va trezeasca macar o data in viata cu micul dejun servit la pat. Atentie insa, nu o cumparati decat daca stiti nu va face dezastru in bucutarie! De asemenea, exista sanse sa nu priceapa aluzia si sa va alegeti voi cu o tigaie in care sa fiti nevoite sa facetiCasca-iubitorului-de-bere-12-2ydps1neb624h1jz5mzbpc pe rand vreo sase oua care abia sa ii ajunga pe-o masea.

2. Ai un barbat dependent de bere? Am eu cadoul perfect si pentru el. O casca a iubitorului de bere care, nu numai ca o sa ii stea de minune dar o sa il si ajute sa isi indeplineasca visul de a bea doua beri in acelasi timp. Mai mult decat atat, dozele fiind prinse in acest suport pe cap, nu mai are nici o scuza sa nu va raspunda la telefon sau sa nu spele vase. E un hands-free minunat pentru amatorii de blonde lichide.

Lampa-Luna-12-2ydpao61ioqpzjs3rgnabk3. Pentru barbatii care fac promisiuni pe care nu si le tin, desi nu ar merita nici un cadou, eu zic sa le facem totusi unul. Ce spuneti de o lampa-luna? Ti-a promit si luna de pe cer acum cativa ani si n-a reusit sa-ti aduca nici macar un colt de stea pana acum. E vremea sa ii arati ca tu esti mai tare si ca in sfarsit aveti luna de pe cer pentru ca tu ai adus-o. In plus, se va simti fix ca atunci cand adoarme pe balta la pescuit, sub clar de luna ori, asta e ceva magicInfuzor-din-silicon-in-forma-de-capsuna-5-2ydpoqnrg3asn3odeawdts pentru el!

4. Daca barbatul tau nu prea are o relatie buna cu soacra, fie pentru ca el considera ca ea vine prea des in vizita, fie pentru ca ea considera ca el bea prea mult, e vremea sa ii faci cadou ce poate remedia definitiv problema. Nu, nu e vorba de o locuinta pe Marte, unde sa nu poata veni soacra in vizita, ci de un Infuzor capsuna. Cum ajuta? Simplu: isi pune vinul in pahar si in vin scufunda capsuna. Soacra n-o sa aiba nimic de obiectat stiind ca bietul ginere bea ceai de merisoare pentru infectia urinara.

Pusculita-caine-rau-45. E prea cheltuitor? Asa ceva e inadmisibil, stiu ca nu suporti concurenta! A incercat pana acum cu traditionala pusculita purcelus si chiar cu un seif si nimic n-a dat roade? Stai sa vezi de acum economii. Pusculita caine rau nu numai ca gazduieste dar si pazeste fiecare moneda ce ii trece pragul orificiul. In sfarsit puteti economisi pentru ceva la care visati amandoi de mult timp …un set de bigudiuri electrice.

Unealta-pentru-urgente-auto-26. Daca intarzie tot timpul acasa si gaseste drept scuza faptul ca Dacia lui veche din ’95 i-a facut probleme, fa-i si lui un cadou care sa-i puna capat suferintei! Nu o masina, Doamne Fereste! Ai uitat ca econonomisiti pentru bigudiuri? Ma gandeam la o unealta pentru urgente auto care sa cuprinda de la clipper pentru fire sau pila si pana la cheie pentru strangerea prezoanelor, surubelnita in cruce sau fierastrau. Unele dintre ele ii vor fi utile la repararea masinii iar fierastraul sigur e bun pentru zilele in care taie frunza la caini pe canapea.

Perdeaua-de-dus-IGGI-Sexy-Man-1-2ydpjj6vzk1u6pzmpv239c7. Ti-ai dorit dintotdeauna sa te mariti cu Brad Pitt dar nu ti-a iesit. Ce-i drept, si el si-ar dori sa fie Brad Pitt dar, cu atatea oua inimioara si bere, e cam greu. Fa-i cadou o perdea de dus „IGGI Sexy Man”! Tu vei adormi satisfacuta ca il ai pe Brad in baie, iar el se va simti sexy pentru prima data in viata. Unde mai pui ca, daca asta il face sa se simta sexy, s-ar putea sa si traga perdeaua la dus si sa nu mai umple baia de apa.

Ce ziceti doamnelor? Va plac ideile mele? Nu-s cadouri obinsuite si nu sunt deloc scumpe. Cautand ceva scump si complicat de daruit partenerului, adesea dam gres. Dar mizand pe cadouri inedite si haioase, vom face surprize frumoase, chiar si de Valentine’s Day. Daca va intrebari de unde puteti cumpara astfel de cadouri iesite din minti, va raspund eu: de pe mindblower.ro.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 09/02/2015
    Răspunde

    Imi place articolul,imi plac ideile,voi vizita acest site mindblower.ro.sa vad ce mai au,multumim.

  1. Răspunde

    Casca aia cu doze de bere e senzationala 🙂

    • Mariana Cioranu
    • 09/02/2015
    Răspunde

    Ne-ai dat idei bune .Casca aia de bere i-as face-o cadou sotului meu.

    • Carmen
    • 09/02/2015
    Răspunde

    Sunt foarte faine ideile….noroc de mine ca nu acasa de Valentine’s…o sa-i iau si eu ceva dar nu m-am decis inca ce…inclin catre o pereche de casti si o tastatura pt tablet Samsung.sa le foloseasca tot sa vb. cu mine:)

    • Tatiana Sorina
    • 09/02/2015
    Răspunde

    haioase cadouri,sa fi iubita si fericita (y)

    • Mihaica Iuliana
    • 10/02/2015
    Răspunde

    imi place idee a cu perdeaua de dus….hehehe

    • Nevezi
    • 10/02/2015
    Răspunde

    Imi place foarte mult articolul, sunt foarte frumoase ideile, haioase si in acelasi timp dragute. Voi vizita mindblower.ro mai des.

    • George
    • 11/02/2015
    Răspunde

    :)), ciudat, dar la fel gandim si noi baietii, cu mici exceptii, cautam cadouri „pentru voi” de care sa ne bucuram…tot noi! O lenjerie sexy, bilete la meci ca „tre’ sa vezi noul stadion, e beton”, papuci de casa (sa nu ii mai porti pe ai mei), s.a.m.d.
    Felicitari pentru postare, mi-ai facut ziua mai frumoasa!

    • Daniela Ionela Iorga
    • 12/02/2015
    Răspunde

    Cadouri funny,dar mai haios e modul tau de a le prezenta! Super tare articolul!

    • Aluculesei Brindusa
    • 12/02/2015
    Răspunde

    funny ,funny cadori 🙂

    • Hacman Mariana
    • 13/02/2015
    Răspunde

    Toate sunt foarte haioase si potrivite pentru acest evenimnt!Avem de unde alege,idei geniale ,trebuie sa ne impresionam partenerii …la fel cum fac si ei de foarte multe ori…eu una pot sa zic ca am un sot minunat,relatia noastra se bazeaza pe incredere,respect si iubire!Le doresc tuturor sa aiba parte de asemenea sot!

  2. Radiera aia supradimensionata si roz as lua-o. pentru mine, ca sa nu le mai pierd pe alea mici.

  3. Răspunde

    mi-am luat eu infuzoarele sub forma de capsunica 😉 E singura capsuna la care nu va fi alergica prietena mea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares