Sa-l ajutam sa ajute!

ajutor

help-153094_640Pe Zolty l-am cunoscut acum ceva vreme ca si coleg de platforma pe Blogalnitiative. Atunci am intrat pentru prima data pe blogul sau si tot atunci am aflat ca el sufera de o boala in fata careia a refuzat insa sa se dea batut, distrofie musculara congenitala. In vreme ce unii dintre noi ne lamentam de porcarii de genul „nu am bani de iphone”, „nu am timp sa ma duc la film”, el merge mai departe fara sa se vaite si  isi scrie articolele  folosind un singur deget. Poate va asteptati ca prin acest articol sa cer ceva pentru Zolty. Ei bine, nu! Zolty nu cere donatii, nu cere mila; cere ajutor ca sa poata ajuta. El priveste viata dintr-un scaun electric. Stie ca alti oameni nu o pot privi nici asa pentru ca nu isi permit un astfel de scaun care sa ii ajute sa se deplaseze, fie si pe distante scurte. Asa ca, dupa ce a intrat in posesia unui scaun nou, mai performant, nu s-a gandit sa il vanda pe cel vechi si sa faca bani(desi ar avea mare nevoie de ei), ci sa il doneze unei persoane cu dizabilitati care tanjeste dupa un asemenea scaun electric care sa ii faca zilele mai frumoase si mai usoare.

Scaunul pe care Zolty doreste sa il doneze are insa nevoie de acumulatori noi,  al caror pret ajunge undeva la 1500 de lei. Are nevoie de un sponsor inimos care sa cumpere acesti acumulatori si sa asigure/plateasca transportul scaunului de donat catre viitorul posesor. Noi, bloggerii care dorim sa il ajutam, va vom multumi in articole care va vor creste vizibilitatea. E un fel de reclama, daca vreti sa ii spuneti asa! Dumneavoastra ca si firma, companie sau persoana juridica, il ajutati pe al nostru coleg sa isi duca intentia la bun sfarsit iar noi, in semn de multumire, vom avea grija ca lumea sa afle asta si sa stie cine sunteti!

Interesati de ideea noastra? Impresionati de gestul lui Zolty? Asteptam  propunerea dumneavoastra de sponsorizare pe email pe contact@blogalinitiative.ro! Va multumim!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 23/02/2015
    Răspunde

    Un om cu suflet mare!Rar mai gasim asemene persoane!Felicitari pt sprijinul acordat Cristina!Sigur sunt persoane care nu-si permit un scaun simplu de electric nici nu mai vorbim…un gest incredibil de frumos ,tinand cont ca el are nevoie de bani totusi a ales sa-l doneze…Dumnezeu il va rasplati atat pe el cat si pe voi cei care il ajutati,a-ti facut sa fie cunoscuta povestea lui…in viata cel mai de pret lucru e sanatatea!

  1. Răspunde

    Ms mult. Multă sănătate

      • cristina
      • 23/02/2015
      Răspunde

      santatate multa Zolty! SI sa te rasplateasca Cel de Sus insutit pentru gestul tau.

  2. Răspunde

    Este de apreciat gestul lui.

    • Mariana Cioranu
    • 25/02/2015
    Răspunde

    Felicitari pentru aceasta initiativa Cristina pentru a-l ajuta pe acest om cu suflet mare.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 26/02/2015
    Răspunde

    Un gest deosebit,multa sanatate Zolty, felicitari! Felicitari Cristina pentru articol !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares