JustFit – tot ce-ti trebuie ca sa faci miscare!

just fit articole fitness

S-a dus zapada alba cu ale sale haine groase,
De-acum avem probleme cu siluetele burtoase.

Despre necesitatea si avantajele practicarii unui sport sau a oricarei forme de miscare care sa ne scoata din tiparul sedentarului, s-au scris tone de pagini. Toata lumea spune ca trebuie sa faci miscare pentru a-ti pastra formele frumoase si sanatoase sau a le redobandi, acolo unde ele au disparut. Despre motivele pentru care e bine sa facem sport, iar nu are sens sa vorbesc; le stie toata lumea. Si, cu toate astea, majoritatea alegem sa hibernam precum ursul din poveste pe timp de iarna, „flatandu-ne” ca nu ne-am ingrasat, ci puloverele groase sunt de vina. Dar, uite ca vine primavara si trecem la manecute scurte si nu mai aveam pe cine da vina.

Musai sa dam jos kilogramele si centimetri acumulati, sa ne recapatam conditia fizica si implicit pe cea psihica. Sa facem sport! Dar cum? Sa vedem ce tip de sport/miscare vi se potriveste mai bine si de ce anume ati avea nevoie pentru a-l putea practica.

1. Alergatul
Pornim cu cea mai ieftina forma de miscare si cea mai placuta, dupa parerea mea: alergatul in parc. Pentru asta nu aveti nevoie decat de un parc in apropiere, putin timp liber pe care il puteti castiga renuntand  la mancat seminte la televizor si cateva haine adecvate(O pereche de colanti, o bustiera, un hanorac, haine comode care sa va permita sa va miscati in voie). Le gasiti la preturi bune pe JUSTFit. Sa nu uit: mai aveti nevoie de ceva esential care nu se gaseste de cumparat: vointa!

2. Pedalatul
Varianta doi, mergem tot pe miscare in aer liber pentru cei care prefera sportul in natura. Cumparam o bicicleta de oras pe care o putem folosi cu incredere si pentru a ne deplasa la serviciu sau doar pentru plimbari in parc. Pedalatul, ciclismul, este un sport care solicita foarte multe grupe de muschi si ajuta mult la tonifiere. Inima sanatoasa, circulatie buna, corp lucrat cu doar cateva zeci de minute de mers pe bicicleta zilnic. Ca si alergatul, acest tip de miscare este benefic la orice varsta. N-ar fi rau sa va antrenati si partenerul si copilul la ture de parc pe bicicleta. JustFit are biciclete si pentru adulti si pentru copii si aici includem si bicicletele fara pedale care sunt in mare voga.

3.Sportul in echipa
Varianta care se adreseaza celor care vor sa faca sport in aer liber dar prefera sporturile de echipa, in care distractia e mult mai mare. Vorbim de sporturi precum baschet, tenis, volei, fotbal sau tenis de masa. Aici, pe langa haine adecvate aveti nevoie si de echipamente specifice fiecarui tip de sport in parte (minge de fotbal, minge de tenis, fileu, panou de baschet, porti, masa de tenis, palete, rachete sau mingi de tenis). Sport de echipa, costuri suportate in echipa.

4. Mersul la sala
A patra categorie este a celor care prefera sa faca sport in colectiv, intr-un mediu organizat pentru ca se simt impulsionati de ceilalti participanti la activitate si au acces la aparatura si sfaturile antrenorilor. Evident ii incadram aici pe indragostitii de fitness, care adora sa mearga la sala. Multe echipamente de fitness se gasesc intr-o sala(aparate multifunctionale, steppere, biciclete eliptice, corzi de sarit, mingi de fitness, benzi de alergat, aparate de vaslit, gantere si multe altele). Aici patronul se ocupa de achizitia aparatelor si echipamentelor de pe JustFit.ro; tu vii doar cu haine pentru sport, abonamentul in buzunar si chef de sala.

5. Sportul in sufragerie
In aceasta categorie ma incadrez eu. Parc nu am in zona ca sa ma duc cu bicicleta, la sala mi-e rusine sa imi etalez suncile, sport de echipa mi-ar surade voleiul sau tenisul de masa dar nu am echipa, asa ca ce-mi ramane de facut? Investesc ceva bani intr-o mini-sala pe care mi-o amplasez in sufragerie. Mi-am cumparat o bicicleta eliptica, un stepper, un roller pentru abdomene si un set de gantere. Cu ele imi lucrez cam tot corpul. o fac cand am eu timp si chef; daca imi vine chef sa pedalez la unu noaptea, atunci o fac!

1041250094pizapw1425080464

Daca am stabilit ce sport ne place si de ce avem nevoie pentru a-l putea practica si a ne bucura de beneficiile lui, haideti sa vedem de unde ne putem achizitiona produsele fara sa pierdem timp prin magazine in care bicicleta e expusa pe un raft fara sa o poti proba, ca doar tu o iei pe post de bibelou. Eu ce mi-am cumparat mi-am luat de la JUSTFit, un magazin in care gasesti echipamente, accesorii si aparate pentru diverse sporturi si fitness . De ce de la ei?

  • au o gama foarte larga de produse in care sunt incluse, echipamente, aparate si accesorii pentru toti iubitorii sportului fie ca vorbim de fitness, sporturi de echipa, ciclism sau amatorii de exercitii pentru forta. Au inclusiv categorie de jucarii de exterior pentru copii, menite sa ii stimuleze cat mai mult sa faca miscare.
  • pentru ca au doua showroom-uri in Bucuresti si unul in Cluj, in care poti inclusiv testa echipamentele de fitness pe care ti le cumperi pentru acasa.
  • pentru ca au selectat cele mai bune branduri in materie de echipamente si aparate sportive(Kettler, Ideal, Sklz, Body Action, Techfit).
  • pentru ca au mereu oferte de nerefuzat, reduceri considerabile care ma ajuta sa fac economie.
  • pentru ca pot comanda produsele dorite inclusiv online pe site sau telefonic fara sa fie nevoie sa imi fac cont.
  • pentru ca pot plati atat online cu cardul cat si prin transfer bancar sau ramburs la livrare.
  • pentru ca la comenzi mai mari de 500 de lei, transportul si montajul echipamentului achizitionat sunt gratuite.
  • pentru ca au sistemul de buyback prin care poti scapa de un echipament de fitness vechi, beneficiind de un voucher de reducere pe care sa il folosesti la cumpararea de echipamente sau accesorii de fitness din showroom-urile Kettler.
  • pentru ca de ziua mea beneficiez de un discount special, pe post de cadou aniversar.
  • pentru ca au un program de fidelizare prin care, la 1000 de lei cheltuiti, primim inapoi 75 de lei sub forma de voucher.

 Ce ziceti? V-ati convins ca la JustFit gasim tot ce ne trebuie ca sa facem miscare si sa fim sanatosi si frumosi? De ce sport ne apucam?

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 28/02/2015
    Răspunde

    Imi place articolul,adevarat pe toate le poti avea ,mai putin vointa .de asta avem cea mai mare nevoie,in rest spor la facut sport!

      • cristina
      • 28/02/2015
      Răspunde

      ar fi bine sa se vanda si vointa la pachet cu echipamentele, nu?

    • Scutaru Vanda
    • 28/02/2015
    Răspunde

    Mi-ar placea aceasta bicicleta eliptica http://www.justfit.ro/produse/bicicleta-eliptica-techfit-e300-605.html . Cu ajutorul ei as da cateva kg jos si astfel as incapea in hainele de anul trecut (recunosc ca ma cam strang).

      • cristina
      • 28/02/2015
      Răspunde

      sunt convinsa ca putin sport va pune ordine in lucruri si te vei putea bucura de hainutele preferate

    • Hacman Mariana
    • 28/02/2015
    Răspunde

    Superb articolul!Provocam populatia sa faca sport!Chiar daca nu avem acasa diverse aparate pt a ne lucra corpul putem sa alergam in aer liber,biciclete mai mult ca sigur avem cu totii,…sau mai putem merge la sala…Slabim sanatos doar facand sport(miscare)…nu tinand fel si fel de cure care ne pun sanatatea in pericol…eu una mai am de asteptat pana sa pot face miscare…..sper sa nu ma ingras…..Spor la treaba!Foarte eficiente aparatele alese de tine!Pupici!

      • cristina
      • 28/02/2015
      Răspunde

      fiecare ce ii place sa faca; nu conteaza cum si unde te misti, important e sa o faci!

    • Mariana Cioranu
    • 28/02/2015
    Răspunde

    imi place aceasta bicicleta http://www.justfit.ro/image-thumbnail-500×444-upl/photos/product_528_744.jpg si mi-as dori sa o am in casa.As pedala in casa cind vreau eu pentru ca este foarte important sa faci miscare.Dar o sa incep sa alerg sa se mai incalzeasca putin afara.

  1. Răspunde

    Vreau si eu o bicicleta de dormitor, nu de alta, dar n-am timp sa merg la sala, si chiar mi-as dori sa fac mai multa miscare!

    • Mihaica Iuliana
    • 01/03/2015
    Răspunde

    Interesant articol. Tin sa mentionez ca eu nu folosesc aceste aparate…cel mai ieftin si la indemana oricui este alergatul in aer liber, am dreptate dragii mei? Eu zic ca da.

    • NICULCEA CONSTANTINA
    • 03/03/2015
    Răspunde

    Si eu iubesc sa fac sport. Abia astept sa imi duc bicicleta la revizie si sa ies prin parc la o tura.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 03/03/2015
    Răspunde

    Imi place enorm sa ma plimb cu bicicleta in aer liber insa pe vreme urata e foarte buna o bicicleta de camera, o banda de alergare sau orice aparat de sport, bineinteles alaturi de o maaare vointa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares