Fermecata de hainutele de botez de la Atelierele Cris

set-botez-biserica-buburuza1

Luni. Cea mai frumoasa zi de luni din viata mea de pana acum. Mi s-a nascut nepotica: o galusca mica si dulce foc. Ghiciti cine va fi nasica ei! Mi-am dorit si mi-am asumat aceast statut de nasica de botez inca de cand am aflat ca mamica este insarcinata. Tot de atunci m-am apucat sa caut si trusoul si hainutele de botez. Iubesc copiii ca pe ochii din cap. Cred ca nici nu ai cum sa nu iubesti un nou nascut pe care il vezi intinzand manutele lui de jucarie catre viata. O viata careia tu il vei oferi crestin si il vei indruma prin ea.

Cum nu am copiii, sufeream enorm de fiecare data cand vedeam hainute frumoase de bebe si nu aveam pentru cine sa cumpar. De acum nu va mai fi problema. Mai ales ca e fetita, sa vedeti ce o sa o rasfat! De fapt, am inceput deja. Am cautat si am si gasit niste hainute botez nu numai frumoase si de calitate dar si unice. O prietena de-a mea, mi-a recomandat acum vreo luna sa caut sa vad ce minuni pentru botez fac cei de la Atelierele Cris. Am intrat aseara pe site-ul lor. Am nimerit intr-un soi de rai a tot ce inseamna hainute si accesorii de botez. „Raspundem nevoii dumneavoastra de frumos” e un slogan perfect ales. Oamenii care stau in spatele produselor Atelierele Cris chiar fac asta. O sa imi spuneti ca hainute frumoase gasiti pe toate drumurile si atunci eu o sa va intreb daca pe acelasi drumuri ati gasit pana acum vreun trusou botez atat de frumos brodat sau lumanari de botez personalizate. Ca sa va starnesc curiozitatea, va arat si cateva lucrusoare. Iata doua modele de trusouri pentru botez brodate, pentru fetite si baietei. Ele pot fi brodate cu ingerasi, cu modele traditionale sau chiar cu personaje haioase si colorate de tipul unui ursulet, unei buburuze sau a unui bebelus strengar. Orice model de broderie se poate realiza in ce culori doriti, ba chiar se pot realiza si broderii noi care sa fie in acord cu tematica petrecerii sau a invitatiilor de botez. Nu-i asa ca arata minunat aceste broderii si ca dau nastere unor trusouri unice, personalizate, ce vor fi pastrate cu drag de parintii finutului pentru toata viata?

trusou-botez-personalizat-ghiocel-cu-saculet
Trusou botez baiat cu broderie ghiocel
set-botez-biserica-buburuza1
Set botez fetita cu broderie buburuza

Lumanarea de botez, un alt detaliu important pentru crestinarea finutei mele, intra tot in sarcinile mele. Am sa ma achit cu brio si de asta. Micuta Cristina va avea o lumanare personalizata, unicat, decorata manual. Am stabilit deja cu parintii ca vom merge pe culoarea rosu asa ca, asortata trusoului cu buburuze am ales o lumanare pe aceasta culoare, decorata cu tiul si saten, demna de o printesa.

lumanare-botez-regala-baieti
lumanare botez regala

Daca in materie de trusouri va spuneam ca ele pot fi personalizate si cu motive si modele traditionale, haideti sa va arat si o lumanare de botez in stil traditional, la care nici nu vreau sa imi imaginez cat s-a migalit dar arata senzational. Se vede clar ca se acorda mare atentie detaliilor si, la final, detaliile fac diferenta!

trusou-botez-traditional-complet
trusou botez traditional complet

Am ajuns si la capitolul hainute de botez. Am gasit un compleu de botez pentru fetite superb, din trei piese(rochita, palton si bacuta) realizate din dantela si jerseu. Imi si imaginez mogaldeata in bratele mele, imbracata cu ele! Indiferent ca botezati un baietel sau o fetita, pe Atelierele Cris veti gasi cu siguranta hainute minunate premium dedicate primului eveniment important din viata lor. Atat costumele pentru baieti cat si cele pentru fetite sunt fie produse de Atelierele Cris, fie provenite de la producatori romani care mizeaza pe calitate.

BF 6
costumas botez pentru fetite
hainute-botez-costumas-botez_iarna_rs
costumas botez baietei

Si, daca pana acum ati mers pe linie traditionala in ceea ce priveste trusoul si lumanarea, aflati ca gasiti aici si o gama variata de hainute de botez traditionale. Poftiti minune de costum popular de botez pentru baietei! Material de buna calitate si broderii cu motive traditionale romanesti dand nastere unor costumase pentru botez delicioase, unice, adesea personalizate cu monograme.

hainute-botez-traditionale
costumas popular botez baieti

Ma declar multumita. Nu numai ca am gasit in acelasi loc tot ce imi trebuie pentru botez, dar toate lucrurile sunt frumoase si de buna calitate. Preturile sunt pentru toate buzunarele ba chiar gasiti si reduceri(eu deja m-am abonat la newsletter si am obtinut 10% reducere pentru prima comanda pentru produsele Gold). Pentru un plus de savoare dat evenimentului si pentru amintiri unice, va recomand si voua sa alegeti astfel de hainute, lumanari si trusouri pentru botez personalizate si brodate.

sursa foto www.cris-mag.ro

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 02/02/2015
    Răspunde

    Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, sa te bucuri de ea!
    Frumusele lucruri ,elegante si finute ,merita sa vizitati Atelierele Cris ! Din poze se vede frumusetea,unicitatea,calitatea acestora.

      • cristina
      • 04/02/2015
      Răspunde

      mai ales produsele cu motive traditionale mi se par superbe

    • Coman Monica Nicoleta
    • 02/02/2015
    Răspunde

    Sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa si voioasa :X O sa vizitez si eu Atelierele Cris ,am 3 botezuri la care sunt invitata anul acesta si chiar nu stiam de unde sa cumpar cadouri,dar acum stiu.

      • cristina
      • 02/02/2015
      Răspunde

      ai de unde alege; sa te uiti la paturici!

  1. Răspunde

    Sunt tare frumoase toate, uite asa parca iti vine pofta sa mai faci un bebe mic.Eu imi mai doresc o bebelina, sper in viitorul apropiat.Multumim pentru informatii!

      • cristina
      • 04/02/2015
      Răspunde

      Mi-ar placea sa-ti vada bebelina imbracata intr-un astfel de costumas de botez 😀

    • Mariana Cioranu
    • 03/02/2015
    Răspunde

    Sa-ti traiasca sa fie sanatoasa.Am sa intru sa vad si eu fiindca ma intereseaza in curind fiica mea imi va darui un nepotel sau nepotica nu stim ce este .O sa nasca in luna iulie si deja ard de nerabdare sa-i cumpar tot ce vreau eu .Multumesc pentru articol.

      • cristina
      • 04/02/2015
      Răspunde

      sa se nasca sanatos si sa aibe parte de o nasica buna care sa ii cumpere un trusou de botez unicat 😀

    • daniela
    • 03/02/2015
    Răspunde

    Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!!!!

    • cristina
    • 04/02/2015
    Răspunde

    Multumim Daniela! Sa dea Dumnezeu sa fie asa!

  2. Arata tare frumusele costumasele astea de bebe!

    • Hacman Mariana
    • 13/02/2015
    Răspunde

    Felicitari!Sa va traiasca,sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea!Superbe articole pentru bebelusi!Care mai de care mai frumoase si mai atractive!Ai de unde alege,sunt o multime de produse !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares