Cumparam lenjerii si castigam pandantive

Nu stiu cum sunteti voi dar eu cand vad lenjerii de pat, imi sticlesc ochii mai ceva decat in fata vitrinei cu bijuterii. Uneori imi satisfac pofta de a le cumpara, alteori imi pun pofta in cui si ma culc tot pe lenjeria mea de pat veche. Dar cat sa reziste un om? Mai ales cand gaseste fix oferta care ii place cel mai mult? Daca la promotii de genul „reducere 40%”, reducere 50%”, rezist, cand vad eticheta 1+1 gratis, deja vad in fata ochilor doar imaginea colorata a unei lenjerii noi pe patul meu pufos din dormitor. Mai mult decat atat, ce credeti ca mai vad eu pe site in afara de oferta irezistibila? Un concurs. Stiti ca eu m-am nascut pentru concursuri si rar ratez vreunul. Haideti sa va spun si voua despre ce  este vorba!
Pe lenjeriipat-outlet.ro, in perioada 1 februarie – 12 februarie 2015, se desfasoara un concurs sub forma de promotie. Astfel, toti cei care comanda in aceasta perioada produse din categoriile 1+1 Gratis(aici intrand cuverturi, paturi si diverse lenjerii de pat), isi asigura intrarea in tragerea la sorti pentru un premiu din aur. E vorba de un pandantiv inimioara din aur de 14K. De fapt sunt trei premii pentru trei castigatori, cei mai norocosi din randul clientilor care comanda, ridica si platesc produsele din promotie in perioada mentionata.

Pe langa magia concursului, te alegi cu doua lenjerii de pat sau doua cuverturi la pret de una. Peste 200 de modele de produse in culori si modele suberbe asteapta sa dea un suflu nou dormitorului tau. De ce nu, ai putea alege chiar lenjerii tamatice de ziua indragostitilor. Eu deja am ochit o lenjerie de pat 3D cu inimioare si trandafiri. Voi lua o lenjerie pentru mine si una si pentru mama pentru ca pot lua din categorii diferite si in cazul acesta produsul pe care il primesc gratuit este cel care are valoare mai mica.

Comandati oricare doua modele de lenjerii care va plac: primiti doua si platiti doar unul! Atentie: nu va speriati daca pe site va arata ca sunt trecute amandoua ca fiind de plata! Site-ul nu calculeaza automat reducerile si promotiile. Operatorii vor face asta ulterior. E nevoie sa recapitulam?

– lenjerii superbe de calitate, modele, marimi si materiale diverse
– preturi mici ca doar se numesc lenjerii de pat outlet
– oferte inedite – 1+1 gratis
– concurs cu trei premii

Grabeste-te: 12 februarie este ultima zi a promotiei si, implicit, ultima zi in care iti poti inscrie numele pe lista participantilor! Tragerea la sorti va avea loc in 13 februarie, realizata pe site-ul tragerilasorti.ro, iar castigatorii isi vor primi pandantivele din aur, in forma de inima pe 14 februarie, de ziua indragostitilor. Cumparam si castigam!

Etichete: , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Coman Monica Nicoleta
    • 02/02/2015
    Răspunde

    Superrrr promotie!Asa tot sa cumperi!

    • Mihaela
    • 02/02/2015
    Răspunde

    Cine ar putea rezista unei asemenea oferte: asternuturi si bijuterii? Eu sigur nu!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 02/02/2015
    Răspunde

    O promotie super,merita cumparat la asa frumuseti de lenjerie!

    • vyo vyoleta
    • 02/02/2015
    Răspunde

    aaa…ce tare,super cred ca o sa imi cumpar si eu

    • Ion Paula
    • 05/02/2015
    Răspunde

    Si eu am comandat 🙂 sper sa am noroc 😀

  1. Eu chiar am nevoie de o lenjerie de pat cu anumite dimensiuni. Am primit cadou de ziua mea o pilota si plicurile de plapuma obisnuite sunt prea mici pentru pilota mea.

    • cercea irina
    • 10/02/2015
    Răspunde

    Vai cat e de frumoasa !!!!!!!!!!! nu vreau sa le vedeti pe ale mele .offf

    • Hacman Mariana
    • 13/02/2015
    Răspunde

    Super!Asa da vanzare!Stiu sa-si atraga clientii!La fel ca tine si eu iubesc lenjeriile…dar imi plac si ,bijuteriile…imi plac lenjeriile de culori deschise,verde,portocaliu,albastru…Cele 3D sunt senzationale,cine ar rezista la asemenea tentatii!

    • gutu adriana
    • 03/09/2015
    Răspunde

    frumoasa prezentare a concursului..pacat ca il vad tocmai acum!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares