Cumpara scaune online de pe scauneonline.ro

scaune online

Scaunele…ultima frontiera. Scaunele… piese de mobilier in care ne aruncam epuizati cand ajungem in locul pe care il numim acasa. Acasa e mai mult decat o locuinta. Acasa inseamna confort si parte din acest confort o reprezinta scaunele din viata noastra: fie ca e vorba de taburetul de pe hol pe care te asezi ca sa iti dezlegi sireturile, fie ca e vorba de scaunul directorial de birou un care te arunci ca sa iti verifici e-mailul si sa postezi pe facebook ca ai ajuns acasa, de scaunul din sufragerie in care iti odihnesti spatele cat timp vorbesti la telefon cu cea mai buna prietena, scaunul de bucatarie in care luati masa de seara sau de un fotoliu de masaj in care il ademenesti pe mos Ene.

Oscarul pentru cele mai multe si ieftine scaune merge la ……SCAUNEONELINE.RO

Unii au scaun la cap, altii au avut in catalog, in dreptul numelui lor, numai scaune. Eu prefer sa am scaune de calitate in casa si ma consider cea mai castigata. Am sa te intreb acum pe tine, draga cititorule, daca tu esti multumit de confortul si calitatea scaunelor pe care le-ai cumparat pana acum. Nu stiu de ce am senzatia ca multi imi veti spune ca nu. Am sa va dau eu un pont, de unde mi-am cumparat eu scaune de bucatarie, scaun de birou si scaune pentru sufragerie foarte ieftine. Nu le-am luat dintr-un magazin fizic pentru era prea mare bataie de cap si sigur nu le-as fi gasit in acelasi magazin pe toate. Am ales, in schimb, un magazin online cu scaune ieftine si de calitate. E simplu de tinut minte numele lui – www.scauneonline.ro.

atelierulfamiliei.ro

Au o gama foarte diversa de scaune, pornind de la scaune pentru casa(scaune de bucatarie, de sufragerie, pentru terasa), ajungand la scaune de bar, scaune pentru birouri sau sali de conferinte si scaune pentru salile de asteptare. Daca tot aminteam de conferinte, cred ca merita sa mentionez ca, tot de pe scauneonline.ro,  aveti posibilitatea de a inchiria scaune la preturi foarte convenabile. Revenind la problema achizitionarii de scaune online, trebuie sa stiti ca la fiecare categorie de pe site, veti gasi zeci si chiar sute de produse pe care le puteti sorta in functie de pret, culoare sau material. Astfel, procesul alegerii este mult simplificat. Fiecare produs are mai multe poze de calitate, din mai multe unghiuri asa ca vezi produsul ca si cum te-ai uita la el in magazin. Descrierile clare dar ample va ajuta si ele sa alegeti scaunul care vi se potriveste cel mai bine.

Sa presupunem ca ai ales un fotoliu de masaj de care ai nevoie.

Cum il comanzi? Fie faci comanda telefonic la unul din numerele afisate pe site, fie trimiti datele tale si codul prosului pe adresa de mail office (at) scauneonline.ro, fie il adaugi in cos si finalizezi comanda dupa introducere datelor personale necesare facturarii si livrarii.

Cat veti avea de platit? Fix cat apre totalul pe cosul de cumparaturi. Transportul este gratuit.

Cum platiti produsele? Dumneavoastra alegeti intre plata online cu cardul, plata prin transfer bancar sau plata la livrare.

In cat timp va veti putea bucura de scaunul comandat? Comenzile se livreaza in maxim 24 de ore in orasele resedinta de judet si maxim 48 de ore in celelalte locatii. Evident ca vorbim despre produse care se afla pe stoc.

Cum primiti produsele?  Scaunele comandate vor veni dezasamblate,  in cutii de carton pe care veti gasi lipita o folie de plastic in care se afla factura, chitanta si certificatul de garantie.

Cum voi sti sa asamblez scaunul? Fiecare scaun comandat va avea in cutie o schema de asamblare foarte clara si va fi simplu sa montati scaunul singuri acasa.

Nu exista sansa sa primesc un produs defect? Sunteti perfect asigurat prin legislatia aflata in vigoare. In cazul in care produsul comandat nu corespunde descrierii sau are un defect, cumparaturile de pe scauneonline.ro sunt garantate 100% si produsul se poate returna in termen de 14 zile urmand ca in 30 de zile sa va primiti banutii inapoi.

Asa ca, daca vreti sa cumparari scaune ieftine online, verificati preturile si reducerile de pe scauneonline.ro. Gasiti acolo scaune pentru orice gusturi, pentru orice tip de decor, scaune mai simple pentru decoruri mininaliste si scaune deosebite pentru spatii la fel de deosebite. Puteti comanda din orice colt de tara! Si nu uitati sa achizitionati si produse de intretinere a scaunelor(le gasiti pe site) pentru ca un scaun de masaj sau un scaun directorial din piele si suprafetele lor cromate, nu se pot curata cu orice tip de substante.  In plus, daca un scaun sufera un accident si i se rupe ceva, nu e nevoie sa cumparati altul. Pe acelasi site gasiti si componente pentru diverse tipuri de scaune si cu autorul lor puteti repara scaunul stricat.

Deci, cine ia Oscarul pentru cea mai diversificata oferta de scaune ieftine online?

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 24/02/2015
    Răspunde

    Interesant site,ai scaune fel de fel,preturi accesibile,chiar merita Oscarul,multumesc de informatii!

    • Mariana Cioranu
    • 25/02/2015
    Răspunde

    Un site bun chiar ma intereseaza sa cumpar.Anul acesta fiica mea isi va face casa si automat o sa cumpere si scaune .O sa-i recomand site-ul .Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares