In cautarea scaunului pierdut

Scaune bucatarie

Cred ca ati auzit de multe ori vorbindu-se despre reincarnare si despre vieti anterioare. Nu stiu daca voi credeti in asta dar eu cred. Cred ca eu m-am reincarnat in viata asta cu unicul scop de a regasi scaunul perfect pe care l-am pierdut intr-o viata anterioara. Altfel nu-mi explic „pasiunea” mea pentru scaune. Sau sa o numesc problema?

Cred ca implinisem un an cand am avut prima experienta negativa cu un scaun. N-am memoria asa buna dar mi-au povestit altii: m-au pus intr-un scaun de lemn pret de cateva secunde, cat ei incercau sa aseze un pat,  si m-am aruncat de pe el direct dupa soba. Atunci au tras concluziile la ancheta ca am alunecat. Cand m-am mai marit si mi-au spus povestea, aratandu-mi si scaunul in cauza, le-am spus ca sigur ala a fost gestul disperat al unui pui de om care nu vroia sa stea pe un scaun asa urat si incomod.

Povestea scaunelor a continuat la gradinita. Am facut gradinita cat nu fac altii scoala. Desi nici scaunele de aici nu erau perfecte, erau macar pe masura mea si colorate. Asta nu inseamna ca am amintiri frumoase legate de ele. La pranz, cand ne puneau sa dormim, eu nu numai ca nu aveam somn dar nu aveam nici astampar. Asa ca, in timp ce restul colegilor se odihneau, eu stateam pe scaunel cu mainile la spate, legata de spatar cu cordonul sortuletului. Cum sa nu urasc scaunul ala?

Produsele prezentate in acest articol se pot cumpara de pe www.scauneonline.ro.

Mai tarziu, in scoala generala, bancile vechi cu scaun pliant care scartaia, cu sezutul format din trei scanduri late cu spatii intre ele, imi provoca mancarimi. La propriu. Erau atat de tari si incomode prin forma sezutului si faceau dresurile sa se lipeasca de piele. Nici la liceu treaba nu a fost mai roz: scaune de lemn cu spatarele intr-o pozitie prost gandita. Imi facusem socoteala ca mai indur patru ani scaunele antice din facultate si apoi o sa-mi instalez fundul intr-un scaun directorial, la ultimul etaj al unei firme de mare succes. N-a fost sa fie!

Scaune bucatarie BUC263-17
scaun de bucatarie

Dupa ce m-am maritat, lucrurile au inceput parca sa se indrepte. Nu sunt genul de femeie care sa creada in vorbe de genul „esti printesa mea” si nici el nu e genul de barbat care sa le spuna. Insa, prin imbunatatirile pe care le-am adus impreuna locuintei in primul an de convietuire, simteam ca incep sa ma apropii incet-incet de statutul pierdut intr-una din vietile anterioare. Devenea clar faptul ca m-am reincarnat pentru a gasi acel scaun perfect din sala tronului in care domnisem odata si fusesem pe deplin fericita. In primul an aveam deja scaune de bucatarie si scaune pentru terasa noi. Pentru oamenii care nu au o pasiune pentru scaune, asta poate parea ceva banal. Nu si pentru mine. Intelegeam abia atunci de ce unii oameni pot sta la masa jumatate de ora sau chiar o ora sa mestece pe indelete si eu ma ridicam dupa nici zece minunte. Practic, scaunul de bucatarie trebuia sa fie si comod! Asta da descoperire. In noile scaune moderne si elegante, tapitate cu piele ecologica si cu spatarul curbat menit sa induca si sa pastreze starea de relaxare, viata capata alta culoare. Pana atunci, mancasem pe un scaun vechi tapitat, cu sezutul cu arcuri care se duceau in jos, facandu-te sa ramai cu picioarele suspendate pe o bucata de lemn deloc comoda. Ala sigur nu era scaun de bucatarie!

Scaune de bucatarie BUC133-2s
scaune de sufragerie

Cand am terminat de renovat sufrageria, ne facusem planul sa cumparam sase scaune noi ieftine dar elegante care sa sporeasca frumusetea spatiului creat de noi si sa faca viitorii musafiri sa se simta bine cand vin la noi. Vazusem niste scaune perfecte de sufragerie intr-un centru si am rugat un var sa mearga cu noi, cu masina lui, sa ne ajute sa le aducem acasa. Atunci, el a venit cu intrebarea „de ce nu ne cumparam noi scaunele pentru living de pe scauneonline.ro si le primim in maxim 48 de ore acasa fara batai de cap?”. Zis si facut! Am comandat, am primit, am platit scaunele la livrare si totul a fost perfect: factura, garantie, scheme de montaj, transport gratuit rapid. Rezultatul: sase scaune ieftine de sufragerie pe placul nostru plus cateva scaune pliante in caz ca ne vin idei de petreceri mai aglomerate.

Scaune birou cu masaj OFF992-2
scaun de birou cu functie de masaj

Pe scaunul de bucatarie si scaunul de sufragerie, redevenisem printesa. Mai ramasese sa ne cumparam si noi un scaun de birou de pe care bloggerul din mine sa poata munci mai cu spor. Am sucit iar cateva oferte pe toate partile, fix cat sa-i vina lui ideea ca ar vrea si un scaun sau fotoliu de masaj. „Alo, nenea, stam la casa, nu la vila! Unde loc pentru atata rasfat?”. Tocmai cand era pe punctul de a renuntat la visul lui de beneficia de masaj de calitate pentru a doua oara in viata(prima data renuntase cand si-a luat nevasta care nu stie sa faca masaj), triiing..primesc un newsletter de la amicii de la scauneonline.ro cu o super oferta de pret la un scaun de birou cu functie de masaj. L-am comandat fara sa stie el si a fost incantat cand a gasit langa biroul nostru wenge un scaun negru cu brate maro de lemn si cu crucea metalica imbracata in lemn, pentru un plus de eleganta. E scaunul de birou perfect din toate punctele de vedere: culoare, materiale, functionalitate. Acoperit cu piele de buna calitate, foarte confortabil, cu cilindru care ne permite sa il inaltam si sa il coboram in functie de nevoile fiecaruia, scaunul permite si un usor balans pe care eu il consider foarte relaxant. Cat despre sistemul de masaj in cinci puncte cu trei trepte de intensitate… e ceva de vis!

Se poate spune ca sunt un om implinit, nu? Am gasit scaunul perfect pierdut prin vietile anterioare. Apropo, pentru cei care nu intelegeau de ce stau asa de mult online, nu e pentru ca nu as avea si eu treaba, ci pentru ca nu prea ma pot desparti de scaunul meu de birou cu masaj.

scaune
scaune ieftine

Nu stiu daca mai sunt alti obsedati de scaune ca mine, dar stiu ca orice om cu scaun la cap cauta pentru casa lui cele mai bune scaune la cele mai mici preturi.  Asa ca, ascultati la mine: indiferent ca vreti scaune de bucatarie, scaune de sufragerie, scaune de birou, fotolii de masaj sau scaune pentru bar si terasa, pe scauneonline.ro le gasiti pe toate la super preturi cu transport gratuit.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 10/02/2015
    Răspunde

    Amuzant si interesant articolul,mi-a placut,multumesc,un scaun ieftin caut si eu pentru birou,pentru copil,ma voi uita pe acest site,multumesc inca o data de informatie.

    • Mihaica Iuliana
    • 10/02/2015
    Răspunde

    Mie imi trebuie un scaun mai modern…stau foarte mult la birou

    • Nevezi
    • 10/02/2015
    Răspunde

    foarte amuzant si interesant, eu as avea nevoie de un scaun pentru calculator deoarece imi petrec destul timp stand la calculator, voi mai vizita acest site, si va multumesc frumos pentru informatie.

    • Mariana Cioranu
    • 10/02/2015
    Răspunde

    Multumesc pentru articol voi intra pe site pentru ca ma intereseaza scaune sa cumpar .

    • Daniela Ionela Iorga
    • 12/02/2015
    Răspunde

    Vreau si eu un scaun cu masaj,ca aparatul meu de masaj e asezat cuminte in cutie si nu vrea sub nici o forma sa se puna singur in actiune 🙂

    • Hacman Mariana
    • 13/02/2015
    Răspunde

    Un articol plin de umor…m-am amuzat si in acelas timp am cules noi informatii…multumim ..Imi place foarte mult scaunul tip fotoliu..sigur este relaxant,comfortabil,exact ceea ce avem nevoie multi dintre noi atat pentru acasa cat si pt birou…fetita mea ar fi bucuroasa sa aiba asemenea minunatie…dar toate la timpul lor…o sa rasfoiesc si eu ..poate gasesc ceva tentant si convenabil la pret!

  1. Răspunde

    Ar trebui sa numesti articolul : „Scaunele din viata mea” dar cred ca se intelegea altceva 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares