Airsoft6 – aliatul pasionatilor de airsoft

replica airsoft

Te trezesti de dimineata si pleci la munca precum un robotel setat sa faca zilnic aceleasi lucruri. Totusi, noi nu suntem robotei. Gandim si, adesea, gandurile ne sunt coplesite de griji. Simtim frustrare si plictiseala in fata rutinei zilnice obositoare. Apare nevoia de a face si altceva, ceva pentru un tine, sa te dedici unui hobby, unui sport.  Unii aleg sa alerge in parc. Altora li se pare mai comod sa isi dedice timpul liber unor jocuri video de tip shooting. E sanatos sa faci miscare dar ce te faci cu cei care nu suporta sa alerge pe o alee sau o banda si prefera actiunea? Ii scoti la cate o partida de airsoft. Airsoft-ul e un sport de fapt, in nici un caz o joaca de copii. E sportul care imbina pasiunea pentru shooting cu nevoia de miscare si cea de socializare. Pur si simplu renunti la pozitia comoda din scaun si la armele virtuale. Inlocuiesti sufrageria cu un spatiu amenajat pentru partidele de airosft si armele virtuale cu pistoale airsoft. Poate parea ciudat dar inteleg si sustin pasiunea sotului meu pentru acest sport. Pana la urma, e forma de relaxare, un loc in care e doar el cu ai lui camarazi, fiecare cu echipamentul lui de airsoft, unica lor grija devenind eliminarea adversarului.

Imi amintesc si acum cat de entuziasmat a venit acasa dupa prima lui partida de airsoft! Jucase cu tot echipamentul imprumutat: o replica airsoft de la un amic, bile airsoft de la altul…era doar un joc de proba. Nu stia daca se pricepe sau ii place. A venit incantat de sentimentul inedit de a tine in mana replici ale unor echipamente militare pe care pana acum le vazuse doar in filme si in jocuri. Fremata ca un copil. La primul salariu a inceput sa-si intrebe camarazii de arme unde sa isi cumpere echipamentul minim necesar pentru sportul de care se indragostise. Atunci a avut primul contact cu Airsoft6. De la ei si-a cumparat un Double Eagle M56AL, o replica ieftina lansatoare de bile, tone de munitie(mai precis trei pungi continand in total vreo 12000 de bucati de bile pentru airsoft) si o masca de protectie. Sa nu va imaginati ca le-a ales in cinci minute si gata. Cred ca a stat ore in sir urmarind filmuletele de prezentare detaliate de la mai multe arme, abia apoi a cumparat armamentul. Am uitat sa va spun cine e Airsoft6? E un magazin airsoft din Constanta care vinde online arme airsoft, echipamente, accesorii si  consumabile dedicate acestui sport.

Acum, la aproape trei luni de la descoperirea pasiunii pentru airsoft, echipamentul e mult mai profi: si-a cumparat o vesta airsoft de protectie, detinem doua replici cu doua tipuri diferite de bile, huse pentru arme, manusi si chiar o geanta de transport pentru echipament pe care i-am facut-o chiar eu cadou de Craciun. Ma bucur de liniste sambata dimineata la cafea: nu se mai aud impuscaturi de la CS in toata casa. El e fericit si se simte bine cand are intalnire cu bilele de airsoft. Se relaxeaza, face si miscare, scap si eu de el de acasa si il stiu si in siguranta. E cat de cat echipat, baietii sunt fair-play mereu asa ca airsoftul e chiar mai sigur decat fotbalul.

In martie e ziua lui. Le-am cerut prietenilor lui sa-mi dea o idee de cadou si mi-au sugerat cateva accesorii airsoft care i-ar fi utile si pe plac. Am sa iau legatura cu baietii de la Airsoft6, le voi comunica ce replici detine si am sa vad ce-mi recomanda si ei. Daca e aliatul sotului meu cand vine vorba de echipamente accesibile si de calitate, de ce nu ar fi si prietenii mei in materie de idei de cadouri pentru sotul pasionat de airsoft?

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 10/02/2015
    Răspunde

    Interesant articol,site, care au asemenea articole pentru pasionatii de airsoft.

      • cristina
      • 10/02/2015
      Răspunde

      e important ca acolo le gasesc pe toate: replici si mai scumpe si mai ieftine, echipamente de protectie si accesorii si, in plus, sunt si foarte detaliat prezentate, majoritatea armelor avand filmulete de „review” realizate in limba romana de catre cei de la airsoft6

    • Mariana Cioranu
    • 10/02/2015
    Răspunde

    Un articol interesant.

  1. Răspunde

    Buna idee! O sa-l trimit si eu pe al meu la airsoft ca sa pot sa-mi fac ritualul de frumusete in liniste.

    • Daniela Ionela Iorga
    • 12/02/2015
    Răspunde

    Super, pacat ca nu e si la mine in zona un spatiu special amenajat pentru acest sport.

    • Hacman Mariana
    • 13/02/2015
    Răspunde

    Cu siguranta barbatii prefera acest sport dar exista si femei pasionate de airsoft..este un sport relaxant,nerecomandat copiilor…super e ca au tot felul de echipamente de protectie!

  2. daaaa, cunoastem jocul 🙂 foarte amuzant si recreativ!

  3. Răspunde

    daca s-ar face sii la noi asa ceva ar fi bine! de cand ma tot macina pe mine gandul sa iau cursuri de tragere! pana atunci insa m-as multumi si cu replici si bile 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares