Nu lasa raceala sa te ia pe nepregatite! Mergi la Vivat Familia!

tratament raceala

N-a trecut asa de mult de la Anul Nou. Cam ce ne-am urat intre noi dupa traditionalul „La multi ani”?. In 99% din cazuri, cred ca le-am urat celor dragi sa aibe parte de sanatate. Si atunci cand ne intreaba cineva ce ne dorim, prima pe lista e tot sanatatea. Nu cred ca fie de vina falsa modestie sau sa fie un simplu cliseu. Tind sa cred ca ne dorim ce nu avem sau ce ne temem cel mai tare ca am putea pierde.

Oricat de mult tinem la santatea noastra si incercam sa ne ferim de ceea ce stim ca e nociv, problemele nu intarzie sa apara: ba o durere de cap cauzata de stres sau de faptul ca am renuntat la caciuli incercand sa aratam ce par frumos avem, ba raceli prea dese cauzate de un sistem imunitar slabit, ba o indigestie provocata de alimente mult prea procesate si pline de aditivi, ba mici accidente care se lasa cu rani superficiale ce trebuie totusi tratate. In acele momente avem nevoie de tot felul de produse sub diverse forme care sa ne ajute sa alinam durerea si sa revenim la starea de bine. Se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste. In astfel de cazuri, pentru mine, prietenul nu-mi este medicul, asa cum ati crede! Daca eu fac febra vineri seara, medicului meu nici nu ii pasa de mine pana luni. Prietenul meu de incredere e Vivat Familia.
Untitled2
Ce e Vivat Familia? Vivat este trusa conceputa din grija pentru familie. Insasi numele venit din limba latina, sugereaza asta(vivat familia = traiasca familia!). Am intrat pentru prima data intr-o farmacie independenta semnalizata Vivat,  din greseala. Cautam cu disperare ceva care sa vina de hac racelii, in luna noiembrie a anului trecut. Am intrat in farmacie gandindu-ma ca sigur o sa imi dea farmacista ce gaseste mai scump in toata farmacia si in doua minute scapa de mine. Uite ca nu s-a potrivit previziunea mea: am dat peste o doamna super draguta care nu mi-a trantit un medicament pe tejghea urlandu-mi un pret care sa imi provoace ameteala. De la dansa am aflat despre trusele Vivat, diferite in functie de sezon, continand produse menite sa ne ajute sa prevenim si sa tratam cele mai uzuale probleme de sanatate care s-ar putea ivi in familie. N-aveam cum sa nu fiu interesata de trusa de iarna din campania a patra dedicata racelii. Chiar mi-a numit si prezentat succint produsele introduse in trusa si m-a cucerit pentru ca nu erau incluse doar niste produse care sa it scada febra si sa desfunde nasul pentru o vreme si apoi sa o iei de la capat. Erau multe produse menite sa intareasca sistemul imunitar pentru ca data viitoare cand se intoarce raceala, sa o puna la pamant. Ati inteles bine pana aici : trusa este un set de medicamente si suplimente, adaptat nevoilor familiei, in functie de sezon. Fiind in plina iarna, campania a cincea din cele opt campanii anuale Vivat Familia, este dedicata tot luptei cu raceala si gasiti trusa Vivat anti-raceala in tot lantul de farmacii independente partenere Vivat. Dincolo de faptul ca fiecare produs inclus in trusa este bine gandit de personalul specializat, merita amintite si preturile mici la care sunt vandute pentru ca la majoritatea produselor se aplica reduceri. Totul din grija pentru familie! exterior_farmacie

Cum gasesti o farmacie independenta partener Vivat? In principiu nu ar trebui sa fie greu de gasit: sunt 800 de farmacii partenere in toata tara si peste 700.000 de oameni care se intereseaza de Vivat saptamanal. Daca totusi nu stii unde exista o astfel de farmacie inca, poti gasi aici lista de farmacii Vivat Familia din Bucuresti. Din aceiasi pagina, daca apesi pe sageata in jos din dreptul cuvantului „judete”, vei avea acces la lista judetelor in care se gasesc aceste farmacii si dand click pe judetul si localitatea in care locuiesti, afli exact unde sunt amplasate acestea.

atelierulfamiliei.ro

De ce Vivat Familia si nu alta farmacie? Pentru ca doar Vivat a gandit aceste truse utile, diferite in functie de sezon si ofera produsele la preturi cu reduceri semnificative, Pentru ca ei stiu ca nu esti singur si ca, daca tu ai racit deja, 2-3 pastile minune nu sunt suficiente si e necesara o intreaga trusa cu medicamente care sa te puna pe tine pe picioare dar sa iti protejeze stomacul si tractul cu urinar, cu vitamine pentru restul familiei ca sa ii imunizezi sa nu migreze la ei raceala care pleaca de la tine. Mai pe scurt, e singurul loc in care gasesti setul de medicamente bine gandit si alcatuit, adaptat nevoilor tale si celor dragi tie. Vivat pentru ca vrea sa trateze dar mai ales sa previna!  Farmacia Vivat nu e farmacia indivizilor bolnavi; e farmacia familiilor sanatoase si cu pofta de viata!

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Daniela Ionela Iorga
    • 15/01/2015
    Răspunde

    E bine cand cineva se preocupa de sanatatea noastre si stim ca putem apela cu incredere la aceste truse,pregatite special si faca a fi nevoie de vizitele lungi la doctor pt o simpla raceala! Multumim pt articol, e tare util!

      • cristina
      • 15/01/2015
      Răspunde

      sper din suflet sa va fie util si sa va am mereu sanatosi si voiosi pe blog!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 16/01/2015
    Răspunde

    Mi-as dori sa existe asa o farmacie si la mine, sa apelez cu incredere si sa-mi dea tot ceea ce am nevoie atunci cand apare o raceala,o durere de stomac.Interesant articol,multumim draga Cristina!

    • Gabriela Ana Maria
    • 16/01/2015
    Răspunde

    nu am incercat produ sele dar cu prima ocazie sper

    • Balaban Violeta
    • 16/01/2015
    Răspunde

    Dar de ce nu e si la mine in oras???

      • cristina
      • 16/01/2015
      Răspunde

      Cel mai probabil vor aparea si la tine Vio!

    • ghizdavu iuliana simona
    • 17/01/2015
    Răspunde

    nu avem o astfel de farmacie in oras si nici prin apropriere ,un articol minunat 🙂

    • Sora Catalina
    • 17/01/2015
    Răspunde

    Foarte util articolul.Multumesc.O sa caut si eu astfel de truse in Buzau pentru ca sunt de parere ca este bine sa ai in casa astfel de solutii la care poti apela in caz de nevoie

    • Mariana Cioranu
    • 17/01/2015
    Răspunde

    Un articol foarte util .Sper sa gasesc si eu sa cumpar o trusa ,fiindu-mi necesara in casa.

  1. Răspunde

    Sunt bune trusele astea, au toate laolalta sa nu te mai preocupi tu sa iti faci „kit-ul de supravietuire” 🙂

    • Hacman Mariana
    • 18/01/2015
    Răspunde

    Buna Cristina!Multumim de articol!Intradevar folositor!O trusa exact cum are nevoie orice familie,persoana…este bine sa avem in casa mereu medicamente pt diverse afectiuni mai ales daca se intampla sa avem probleme in miez de noapte si nu putem apela la vecini,rude …cel mai bine e sa avem o mica farmacie acasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares