Momente „vesele” cu Enel

smiley face bancuri

In trei zile am adunat iar sapte reclamatii la Enel. Pentru cine crede ca sun doar ca sa ma aflu in treaba, pentru intreruperi de 10 minute, se inseala si ii recomand sa-si caute de drum! Sa va spun in ce fel de ipostaze de poti trezi fara energie electrica, cum ajungi sa te clatesti la cap cu apa rece pentru ca la casa ne incalzim apa la o centrala care nu porneste fara curent? Posibil sa nu intereseze pe nimeni dar ma intereseaza pe mine.

Aseara la ora sase, pica lumina. Aprind frumos o lumanare si caut factura. Fara factura nu discuta nimeni cu tine! Ii sesisez ca nu avem curent. Intre timp, aflu de la robot ca jumatate de cartier e in bezna. Partea frumoasa e ca iluminatul stradal functioneaza. La ora opt, revine curentul in instalatie. Rasuflu usurata ca am scapat repede si apuc sa imi vad de treaba vreo jumatate de ora. Apoi…bezna iar! O noua reclamatie. Sun la ei si un nene plictisit imi raspunde in scarba ca s-a remediat problema. Il anunt ca problema se remediase, nu s-a remediat, ca remedierea lor e o porcarie si ca e intuneric la mine in casa. Cu aceeasi scarba cu care s-a nascut probabil, ma intreaba daca am verificat sigurantele. Ii spun ca banuiesc ca vecinul care e la poarta cu lanterna nu cred ca e conditionat de sigurantele mele. Intr-un final, accepta sa preia reclamatia. Ca si cum eu nu aveam ce face duminica seara decat sa ma distrez cu ei la telefon!  Imi cere codul Eneltel(desi nu vad ce relevanta are unde stau eu de vreme ce ei stiu de atatia ani ca isi bat joc de toata zona noastra) si… pana sa ma identifice in sistem, se inchide telefon. La dracu, nici asta nu functioneaza fara curent!

Am stat cuminte pana la ora 23 si m-am culcat fericita ca am curent, multumindu-i lui Dumnezeu ca nu s-a ars nimic prin casa nici de data asta. Acum e ora 12:30 ziua si va scriu de pe telefon. Ati ghicit: n-avem curent! Si iar m-au intrebat de sigurante….

bottegaverde.ro
Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Coman Monica Nicoleta
    • 19/01/2015
    Răspunde

    Din fericire nu am avut probleme cu Enel 😀

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 19/01/2015
    Răspunde

    Ori e bataie de joc ori sunt probleme dar nu ar trebui sa se comporte asa,eu asa cred.

    • Hacman Mariana
    • 20/01/2015
    Răspunde

    Lipsa de respect fata de proprietari…bataie de joc…chiar trebuie sa apelezi de zece ori pt a veni sa rezolve problema?…numai la noi se intampla astfel …Sper ca se va rezolva problema si i-si vor face treaba cum trebuie …sa nu te mai confrunti cu astfel de incidente…

    • Iorga Daniela Ionela
    • 20/01/2015
    Răspunde

    of,Doamne cat mai aveti de indurat?desi la mine seara e curentul slab,nu am avut probleme cu intreruperea curentului,ba chiar ieri la pranz am facut o sesizare ca mi s-a defectat contorul si azi la 10 erau la mine sa il schimbe,desi imi spusese la tel ca in termen de 10 zile se vor prezenta…ce e drept am alt furnizor de energie electrica.

  1. Răspunde

    O, la naiba!! Asta e bataie de joc! Nu se gaseste nimeni sa ii dea in judecata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares