M-am apucat de chestionare auto online

chestionare auto online pentru permis

Azi am fost la cumparaturi cu al meu sot si s-a lasat cu cearta iar. Eu ii spun ca vreau la un magazin, el ma duce la altul, ca stie el oferte acolo. Eu ii spun sa parcheze in fata, el parcheaza in spate. Eu trebuie sa tac si sa inghit ca n-am permis de conducere ca sa fac ce vreau eu. Acum cativa ani, si eu imi pusesem in cap sa dau examenul pentru permis categoria B si, dupa ce m-am casatorit, i-am cedat sotului meu masina si am renuntat la idee. O vreme, mi s-a parut ok sa am sofer care sa ma duca unde vreau. Pana au inceput discutiile…

Legislatia am mai studiat-o eu pe ici colo de cateva ori si multe chestii le stiu deja. Semnele de circulatie le stiu aproape pe toate, deci examenul la sala ar trebui sa fie floare la ureche. La cat am invatat eu pentru facultate, in cateva zile dau gata legislatia aia si pun la pamant toate chestionarele auto posibile si imposibile. Mie mi-e teama de traseu desi, ceea ce imi pun in cap, reusesc intotdeauna sa duc la bun sfarsit. Chit ca n-o sa plec eu singura prea des la inceput cu masina, e musai sa imi iau carnet de sofer.

M-am apucat sa fac chestionare auto online pentru Categoria B pe un site. Nu mi se par deloc grele si sunt foarte simplu de completat. In cateva zeci de minute am facut deja trei chestionare si la unul singur am obtinut mai putin de 17 puncte din 20 posibile. Asta imi da incredere in mine si ma ambitioneaza si mai tare sa vreau sa invat si sa ma apuc de scoala de soferi. Acum cativa ani, imi era greu: cand completam chestionare auto o faceam pe carte si trebuia sa verific singura daca am raspuns corect sau nu, sa vad unde si de ce am gresit; totul era mai greu. Acum, doar citesc intrebarea, aleg varianta de raspuns si soft-ul imi spune rapid daca am raspuns corect sau nu.

atelierulfamiliei.ro

Chestionarele auto au fost intotdeauna de un real folos celor care au invatat pentru examenul pentru permis auto, indiferent de categorie. Dar, mutarea chestionarelor in mediul online, e si mai utila: economisesti bani, economisesti hartie si timp, el poti reface de cate ori vrei fara sa fie nevoie sa stai cu pixul in mana sa notezi si sa pui semn de carte la pagina cu raspunsuri.  Nu e greu: trebuie numai sa vrei sa devii sofer; sa fii atent la orele de sofat si sa aplici in permanenta in trafic ce ai invatat din legislatie si ai asimilat prin completarea chestionarelor auto. Asta iti asigura nu numai obtinerea permisului de conducere, ci si pastrarea lui in posesie timp indelungat.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/01/2015
    Răspunde

    Invinge-ti teama de traseu si incearca,incercarea moarte n-are,si asa nemultumirea nu mai e valabila,conduceti amandoi.

    • Luminita Tudosa
    • 07/01/2015
    Răspunde

    Eu as zice sa dai rapid de permis , sa nu mai depinzi de altii. Pleci cand vrei si unde vrei … data viitoare sa ne anunti cand dai de permis 🙂

    • Balaban Violeta
    • 07/01/2015
    Răspunde

    si sotul meu face chestionare ,dar inca nu a avut curajul sa se inscrie la o scoala dar cu putina ambitie poate o sa se duca…mult noroc si poate o sa ne anunti cand vei lua permisul

    • Mihaela
    • 07/01/2015
    Răspunde

    Le-am facut si eu si nu m-am dus la sala pana cand nu mi-au iesit perfect. Si am luat sala, dar nu si traseu 🙂

    • Iorga Daniela Ionela
    • 07/01/2015
    Răspunde

    acum 6 ani cand sotul meu invata pt scola de soferi faceam impreuna cu el chestionarele,atat pe carte cat si online si mereu luam mai multe puncte decat sot.La teorie eram pregatita,insa la practica…pfff mi-e o teama sa ma urc la volan!!!Sotul mereu ma impulsioneaza,ba chiar e dispus sa ma invete,am mai exersat noi pe un drum de țară,pe malul raului din sat,insa nu e tot una cu traficul real…chiar daca sunt stapana pe mine…de ceilalti ma tem 🙂 Bafta Cris,sa reusesti sa treci cu brio si sa iei carnetul!

  1. Răspunde

    pai ia sa dai si sa iti iei permisul. eu cat am stat in bucuresti nu mam incumetat sa conduc, mi-a fost frica…

    • Ion Paula
    • 08/01/2015
    Răspunde

    Hai ca nu e greu 😀 . Daca ai voint cu siguranta vei lua cu brio. Eu sunt soferita de 7 ani 😀

  2. Eu una iti urez succes!La cum esti tu,sigur vei lua permisul din prima!Abia astept sa vad o fotografie cu tine la volan!Doamne Ajuta!

  3. Răspunde

    Imi aduc aminte cat m-am chinuit eu cu chestionarele…Am dat de permis in aprilie iar in iulie aveam dizertatia,, Eu am facut asa : am luat cartea, am citit cate un capitol si apoi am rezolvat toate intrebarile de la final pana am ajuns la finalul cartii. Apoi am facut raportul pentru fiecare capitol cu ce procentaj de intrebari gresite si unde aveam sub 95% am refacut toate intrebarile pana am ajuns la target. S-a intamplat ca un capitol sa il refac de 3 ori chiar 😀 Intr-o luna le-am invatat pe toate si am luat sala cu 26/26. 🙂 La mine e mai greu cu practica ca de tocit nu imi este frica :)))

    • Coman Monica Nicoleta
    • 15/01/2015
    Răspunde

    Succes sa iei carnetul anul acesta sa nu mai depinzi de sotul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares