HBO m-a convins: nu ma abonez

reclama TV

In week-end-ul 24-25 ianuarie a fost dezlegare la HBO. Toti abonatii televiziunilor prin cablu au avut acces gratuit la acest post TV cu filme. Pana acum cativa ani, HBO chiar era foarte cautat dar acum nu imi dau seama cati romani mai platesc in plus la abonament pentru a avea acces la acest post TV. Cred ca lumea a migrat mai degraba catre servicii online precum  voyo sau seenow. Eu nu am un TV Smart si poate as fi fost interesata sa ma abonez si la HBO pentru a vedea mai multe filme daca, in week-end-ul care tocmai s-a incheiat, oamenii ar fi difuzat niste super filme care sa „ma dea pe spate”, cum se spune.

Poate ca e vina mea ca nu sunt genul de cinefil care pune accent pe filmele de arta. Nu as spunea nici ca apreciez doar filmele comerciale, insa mi-as fi dorit sa vad niste filme noi, care sa ma tina in suspans, sa ma atraga prin actiune, sa ma cucereasa prin umor sau sa ma stimuleze prin povestile demne de un thriller bun. Am primit insa niste filme extrem de plictisitoare. Punand la un loc cele doua zile de plictiseala cu ceea ce stiu de la alti abonati(ca filmele sunt reluate mult prea des), am tras concluzia ca HBO nu isi doreste abonati noi. Poate si-i doreste dar nu face nimic ca sa ii merite. Eu nu ma abonez! Nu am pentru ce sa platesc in plus la abonamentul la cablu! Mai bine aleg Digi Film care e cu 5 lei mai ieftin! Voi aveti HBO in grila? Sunteti multumiti de filmele pe care le difuzeaza?

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 26/01/2015
    Răspunde

    Nu il am,dar nici gratis si nici la toti indiferent la ce sunt abonati nu au dat asa cum s-au laudat .Am cateva posturi,cateva programe pe care le urmaresc,mi-ajunge.

    • Daniela Ionela Iorga
    • 26/01/2015
    Răspunde

    am avut mai de mult acces gratuit la hbo,insa nu am fost deloc incantata de acest post,daca vreau filme bune,le caut si urmaresc online.Nu as plati in plus pt acest canal,pt ca oricum urmaresc doar cateva din toata grila de programe!

  1. Răspunde

    Da, la Telekom e in grila normala de programe, fara suprataxa.

    • Mariana Cioranu
    • 27/01/2015
    Răspunde

    nici eu nu am acest post dar nu as face abonament pentru acest post deoarece la filme pot sa ma uit online.

    • Hacman Mariana
    • 27/01/2015
    Răspunde

    Nu il am si nu cred ca as avea nevoie de acest post in grila de programe..,prefer sa vizionez un film de pe internet,..

  2. Răspunde

    De ce sa ma abonez cand am internet, filme online si torrentzi :D?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares